Vlasy mala rovné, dlhšie, so zaujímavým odtieňom tmavšej hnedej. V strede čela mala vlasovú rovinu výrazne nižšie, bola tam taká malá špička. Vlasy vždy prekrývali tvár zo strán vrátane malých a elegantných uší.

Napriek plnšej a oblejšej tvári, nadočnicové kosti, lícne kosti, brada, nos, pery, mali pekné a výrazné tvary. Vrátane vyššieho čela.

Na jednej strane pier vyššie smerom k nosu mala nenápadné znamienko.

Nos z profilu tváre plynulo nadväzoval na rovinu čela. Ale smerom k špičke smeroval výrazne vpred. Z predu bol skôr kratší a smerom nižšie od čela k perám sa exponenciálne rozširoval. Bol to pekne tvarovaný, krátky, plnší nos. 

Pery boli úzke a skôr plnšieho typu. Čo spolu s typom nosu pôsobilo výborne. Okraje nosu boli s okrajmi pier takmer v jednej linií.

Horná pera bola  smerom ku spodnému okraju elegantne prehnutá smerom von. Rovnako tak spodná. Medzi bradou a spodnou perou mala pomerne výraznú a elegantnú jamku.

Oči mali zaujímavú farbu. Neboli typicky modré. Ich odtieň tahal k mierne sivej farbe. Farba bola pomerne rozptýlená, jednoliata, bez väčšieho kontrastu. Tak ako to býva typické pre tmavé oči. Tie je boli napriek modrosivej farbe tiež pomerne tmavé. 

Oči nepatrili medzi najväčšie, napriek tomu vyzerali výborne. Zaujímavé boli jej viečka. Do velkej miery prekrývali oči. Zaujímavé boli ich natiahnuté okraje. Hlavne keď sa pozerala stranou. Na tých viečkach bolo čosi špeciálne... Dodávali celej tvári neprehliadnutelný charakter.

Obočie, pôsobilo pomerne dramaticky. od 2/3 zahýbalo pomerne prudko nadol.

Tvár a črty boli skôr sladké ale v jej pohlade alebo výrazne bolo čosi vzpierajúce sa tejto sladkosti. Čosi velmi prenikavé, možno temné, trochu až podlé. Možno mierna arogancia. A práve to pôsobilo zo všetkého najprítažlivejšie.

Keď sa usmievala mala perfektne výrazné lícne kosti.





Jednoznačne sa vedela dobre obliecť. Jej ženské krivky boli neprehliadnutelné. Obzvlášť v čiernej vyzerala decentne a výborne... "Bola pekná a bola si toho vedomá." Pozornosť jej robila dobre a chlapov rada škádlila.





Bola pomerne vysoká. Jej ramená neboli príliš úzke ani príliš široké. Jej postava mala výrazne ženské atraktívne krivky. Mala velmi uzky pás popri ktorom dokonale vynikol zadok a boky. Jej lítka boli opäť úzke čo túto eleganciu dalej umocnovalo. Obzvlášť na podpätkoch boli jej nohy velmi dlhé a elegantné.




Bola trochu zbrklá, extrovertná, spontánn a šialená. Hudbu mala rada tak hlasnú ako to len išlo. Doma, v aute, nepochybujem že aj v sluchátkach.


Bola plná emocií, ku všetkému si predstavovala obrazy a dej a zvuky alebo hudbu. Keď sme počúvali spolu rada zatvárala oči.

Mala rada momenty plné nadšenia, emocií, spontánnosti, porozumenia a neznášala fádnosť.

Mala výborný hudobný aj filmový vkus. Aspoň tú časť ktorú vždy prezentovala mne.

Jej život bol určite aj plný melancholie a smútkom. O ktorom mi paradoxne nikdy nehovorila, v čase keď ho práve najviac cítila. 

Tak, to bola ONA.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár