Tralala....som maličký zúfalec vo veľkom neprebádanom vesmíre! A čo na tom záleží?! Jedného dňa, keď vyrastiem sa stanem ovocím do jogobely a kúpim si big fáro bordovej farby. To je môj životný cieľ, spoločne sme sa na ňom zhodli so s psychicky labilnou Sklerózou (pre neznalých je to mne blízka osoba, ktorej sa zdôverím aj s hovadinami a ona to pochopí. A keď to nechápe, tak hej. A keď hej, ta ne)...veľká medzera medzi zátvorkami...(inak ešte neviem kam sa tento blog-záchod bude uberať. Najskôr do žumpy, ale vy si ho prečítate ako v tranze. Viem, že ho žerete aj so zicherkami! Jednoducho, hneď si ho zamilujete!) ...
Ja už tuším, že presne v tomto momente prídete na zmysel života. Prídete na to, čo ľudstvo trápi celé tisícročia. Už sa topíte vo vlastnej šťave z tresky! Ste nedočkavý ako to tá nadržaná stepná koza. Tento blog je tak dokonalý, že ani samy nezistíte a vaše problémy budú vyriešené. Skromne pripomínam, že hoci ani nechcete, furt furt čítate ďalej. Ste zmanipulovaný, a púha zvedavosť vás tlačí ďalej. Je to v ľuďoch už zakódované. A ak nie ste práve najväčší magor určite si toto brajlovo hebrejské písmo vycapíte na plochu vášho PC. Jednoducho sa toto stane dekrétom pre budúce generácie závislé na žuvačkách. Pod mostom spísané, dňa 22. mája 2009...Pointou tohto výnimočného interaktívneho blogu je, že dnes je skvelý deň a máte možnosť napraviť, čo ste včera spackali. Výnimočná príležitosť! Prvý krok bude, že začnete ceriť zuby na okolitých neznalých. Toto posledné punktum ukončuje geniálny blog → .

 Záchod
Komentuj
 fotka
mshetfield  22. 5. 2008 10:24
dobreee
 fotka
absenciasudnosti  22. 5. 2008 10:27
heh,dik...raz za čas sa stane,že vyplodím takúto honosu
 fotka
mischa11  22. 5. 2008 14:31
no ty vole
 fotka
miskazteska  22. 5. 2008 14:51
hey a pritom ked mame pocit degenerativnej generacie..je to mile a uslachtile ako becketov rad kovov...co asi nie je velka vyhoda..
 fotka
absenciasudnosti  22. 5. 2008 15:02
Miskazteska,no dosť už sentimetu,lebo začnem byť precitlivelá ...taký perfektný komentár podľa paulieho 2. richterovej stupnice som si ani len nezaslúžila...a ešte jedna vec,keď budeš prechádza 4.engotermickou bránou dávaj pozor,elfovia hádžu konfety na okoloidúcich
 fotka
veselaslivka  25. 5. 2008 11:38
hahahaha ano ano uvedomila som si pri citani tohto honosno-umelecko-cesko-japonskeho blogu .. ze mi chyba maslo.. teda mooja milovana laskonka.. ktoru vsetci odsudzuju pre to aka je .. chudera ona nemoze za to je ze dusevne spojena s margarinom ! LUDIA ODHODTE PREDSUDKY VOCI KOLACOM !
Napíš svoj komentár