Opäť si to raz totálne zaklincoval!

Chcelo by to aplaus, ale taký poriadny.
Nie nebudem si tu sťažovať, ani ťa ohovárať, vlastne som sa prišla zasmiať.

Už som si za ten rok zvykla na všetko možné aj nemožné. Na tvoje zmeny nálad, všeobecne zvláštnu povahu. Zvykla som si na naše dohadovanie a na častú ignoráciu. Zvykla som si na to, že ma nikdy nebudeš mať radšej ako kamarátku, nech sa akokoľvek snažím.

Ale toto som už naozaj nečakala.

Pýtaš sa ma prečo stále rýpem? Si si ešte nevšimol, že to mám v povahe? Ak nie, tak je to veľmi smutné vzhľadom na dobu, ktorú sa už poznáme. A nie netvrdím, že ma to ospravedlňuje.

Mám ťa naozaj rada. A toto sa vlastne nikdy nezmenilo, ale to čo si mi dnes napísal, ma sklamalo, pretože ak naozaj čakáš, že sa kvôli nej (vám) budem hádzať o zem, si na omyle. Nie si jediný chalan na svete, ja to viem a myslím, že aj ty si si toho vedomí.

A je mi strašne vtipné, ako sa môže niekto dať dokopy s osobou o ktorej iba pár dní dozadu tvrdil, ako nebude skákať tak, ako ona píska.

Ale hlavne, že ma máš strašne rád a robíš mi žiarlivé výstupy skrz niekoho s kým som iba kamarátka.
Je smutné, že si si až teraz všimol, že existujem a vlastne to zase nechal tak.
A to som si myslela, že to medzi nami konečne bude normálne. Aspoň z časti teda. Dokonca mi začalo vyhovovať to "kamarátstvo s výhodami".

Ale dobre, rob si čo chceš. Mne to môže byť tak tri päť. Keďže si mi aj sám povedal, že to mám nechať tak.
(Niekto vám niečo napíše a potom chce, aby ste to neriešili? Ak to niekto z vás chápe potešilo by ma, keby mi to vysvetlí, ais som totiž naozaj blbá.)

V prípade, že si mi to napísal len tak naozaj nechápem, kam tým mieriš a ak si to myslel vážne. Držím vám palce, nech ste spolu šťastní. Viac k tomu nemám čo dodať.

P.S - Viem, že je 99% šanca, že si to prečítaš a ak sa plánuješ uraziť, pretože som to sem napísala prosím, nebudem ti v tom brániť ani za tebou chodiť a prosiť o odpustenie. Pretože sa nemám za čo ospravedlňovať. Nie v tomto prípade (to, že v miliónoch ostatných áno je vedľajšie)...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár