Si tak sám, potrebuješ objatie. Potrebuješ to čo na svete najviac chýba. Láska? Mal si mi povedať pravdu a nie ťahať ma za nos. Len tak si sa pohral a odhodil am už po druhý krát. Áno asi som bola naivná hlupaňa. Ale srdcu nerozkážeš. Nezakážeš mu milovať niekoho na koho je naviazané.
Už som len kamarátka? Pýtam sa bola som niekedy aj niečo viac? Bola som niekedy osobou, ktorú si zbožňoval? Bola som niekedy tým začo by si bol ochotný zomrieť? Ak nie tak prečo si hovoril všetky tie veci? Prečo si ma bozkával, prečo si ma objímal keď som sa bála, prečo si to všetko robil? Len preto aby som sa do teba zamilovala a potom aby si ma mohol odhodiť? Alebo si ma miloval len takú chvíľku? Urobila som niečo zle? No tak povedz a ja to rada napravím! Bol si mojím snom a ja som nikdy už nechcela zobudiť. Žiaľ ty sám si ma prebudil, žiaľ ty sám si ukončil krásny sen.
Povedala som ti všetko, poznal si do centimetra moje telo. Vedel si keď som bola šťastná, vedel si kedy som bola smutná. Poznal si ma lepšie ako seba samého. nikdy som ti nemala veriť! Nikdy! Neviem či sa teraz na teba hnevám, alebo sa hnevám na seba. Chcem vedieť prečo to všetko skončilo? Ak je to kvôli mne povedz mi to. Prosím!
Miloval si ma takú aká som, alebo to bola len pretvárka? Bol si jeden s tých, ktorým šlo len o sex? Si ten, ktorý dokáže len ublížiť? Po celý ten čas si mi len klamal? Ja ani neviem koho milujem. Ukáž mi konečne pravú tvár! No tak!
Čo si mi to spravil s mojím srdcom a dušou? Čo si to vyviedol. Ja silná povaha. Nikdy som sa nikomu nepoddala. Stalo sa čokoľvek ja som pevne stále na nohách. Nikto ma ešte nikdy nevidel plakať, nikto nevidel na mojej tvári smútok. Prečo si to všetko skazil? Pýtam sa prečo? Ja ťa milujem a ty už s tým nič neurobíš. Možno raz po čase zabudnem, možno. Chcela by som. Chcem aby sa moje srdce očistilo od teba, ale toto liečenie bude ťažké....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár