Raz bol Meči4r najlepším bojovníkom v krajine. Bol veľmi silný, rýchly a vycvičený, a všetci ho obdivovali. Medzi nimi bol aj malý chlapec menom Kolosko, ktorý Meči4ra obdivoval nadovšetko. Chcel byť taký silný ako on a naučiť sa bojovať rovnako dobre.

Meči4r si všimol malého Koloska a začal sa o neho starať ako o svojho vlastného syna. Trénoval ho denne a učil ho všetkým svojim bojovým technikám. Kolosko sa veľmi snažil a rýchlo sa stal veľmi dobrým bojovníkom.

Jedného dňa sa Meči4r rozhodol, že pôjde na turnaj bojovníkov. Mal tam súperiť s najlepšími bojovníkmi z celej krajiny a chcel získať titul najlepšieho bojovníka. Kolosko sa rozhodol, že pôjde s ním a pomôže mu vyhrať.

Na turnaji bolo veľa skvelých bojovníkov, ale Meči4r bol najlepší. Porazil všetkých svojich súperov a stal sa najlepším bojovníkom v krajine. Kolosko bol veľmi šťastný za svojho mentora a radostne sa s ním radoval.

Odvtedy žili spolu ako rodina a každý deň sa učili nové bojové techniky. Kolosko sa stal rovnako skvelým bojovníkom ako Meči4r a spolu prežili mnoho dobrodružstiev. A tak žili šťastne až naveky.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
freedomcock  2. 1. 2023 18:25
sucks
 fotka
varlatan  2. 1. 2023 19:49
to bolo napisane tym chatbotom, vsak?
Napíš svoj komentár