Takže keďže na prázdniny beriem roha na prázdniny pretože chcem mať chvíľu pokoj, dovolím si vám niečo povedať o histórií tejto poviedky.

Táto poviedka začala po tom čo som si prvý krát prečítala knihu Vampiráti. Mala to byť pôvodne poviedke ku tejto knihe.No keďže som si to dokázala síce predstaviť ako film no nedokázala som to napísať(to bolo asi pre rokom) nejak z toho vzišlo.

Koncom Júla som videla Harry Potter 6.Doma som si potom spomenula že niekedy dávno som na internete objavila krásne fan art obrázky. Ja som znova zatúžila ich vidieť. Zadala som si vyhľadávať Draco Malfoy a čo nevidím. Fotomontáž ako Hermiona objíma Draca. Kliknem naň a čo mi vybehne. Stránka kde je v menu povídky na pokráčko. Kliknem a začala som čítať. A tak som sa dostala ku poviedkam. najprv som úplne zbožňovala pár Dramione.A tak mala vyzerať aj táto poviedka.

Hermiona prišla vo vojne o rodičov a dostala sa na palubu pirátskej lode. V jednej búrke vytiahla na palubu telo muža. Draca Malfoya. Nakoniec mal Draco umrieť. Táto poviedka nemala úplne ucelený dej, bolo to chaotické a aj tak z toho vzišlo. Viem že som mala napísané tri kapitoly a ešte ich niekde možno mám.
A od páru Dramione som sa dostala ku SS/HG. Momentálne môj obľúbený pár.

A 27.12 2009 bola pridaná úplne prvá kapitola mojej poviedky. Pôvodne to mala byť len trochu neobyčajná poviedka o tom ako sa Severus Snape zamiluje do Hermiony Grangerovej. Jeden z nich mal nakoniec zomrieť a mala to byť poviedka tak o takých 15.-18. Kapitolách. No aj to sa mi nejak zvrtlo. Objavil sa tam Princ a všetko zmenil. Príbehu dodá akciu a temno. Teraz ten príbeh dostal hĺbku o ktorej však vy neviete. Voldemorta som zámerne vypustila lebo ho mám dosť. On svoju rolu na javisku zahral dobre a teraz treba prenechať miesto novým hercom a novým nápadom. Mám taký dojem že tento príbeh bude mix mojich nápadov a nápadov iných autorov. No čo už.

Predstavila som vám minulosť tejto poviedky. Jej budúcnosť je len vo hviezdach.

 Blog
Komentuj
 fotka
krvaaa  15. 2. 2010 19:50
ja som zase prečítala SS/HG ako severus a hagrid
Napíš svoj komentár