Ja tupá ,sprostá ,degenerovaná hlava
Som véélmi rada že fajčenie som už za mladých rokou pochopila ako zavŕšenie dospelosti. Šak jasnéé ten kto fajčí je big gangster. Ten už je velký. Môže si ničiť plúca. Ide proti všetkým . Niesú to len cigarety to je vzbura .

Preto som si ako 12 ročná vyžobronila cigaretky od cudzích ľudí a fajčila na balkóne. No fajčila ha ha ha . Také akože tárirarira fajčíme si nedavame do pľúc tarirarira fajčíme. Čo už šak som taká dáka postihnutejšia.

V 14 znova snaha zapôsobobiť na druhých svojou debilitou ,, márne pokusy dostať dym do pľúc a nezadusiť sa. Jasné moje antifajčiarské pľúca ma donútili uveriť že asi umieram , kašel taký že som si chcela zavolať sanitku, slzy v očiach a pocit "už nikdy sa nehrám z cigaretami " .

Od vtedy som bola proti všetkým ktorý fajčia . A hlavne babám. Šak baby majú pekne voniať a nie smrdieť od cigariet. A chalani ...nó bozkávať sa s niekym kto kandlí od cigariet fakt úžasné.

Takže nastáva 15 rok môjho strastiplného života a moja kamoška fajčí. "Paťka zapál si. Paťušik zapál si . Paťulka no ták ja sa ti smiať nebudem "Okej od prvého potiahnuťia po nejakú 14 cigaretu som sa maximálne dusila . Ale tak nejako to prišlo a vedela som to ... šak bolo na čase Patrícia .

Teraz už fajčím vyše pol roka a nechce sa mi prestať . Ako chce sa mi. No vlastne je to tak že keď si teraz fajčím sama na balkóne cítim sa ako socka. A tak rozmýšlam . Fajčiť do konca života nechcem . Prestať sa mi nechce. Niesom vo štádiu závislosti... skôr potreby.

Nechcem už ... chcem pekne vonať . Nie že by som sa nesprchovala...ale cigarety sú cigarety osobitná vôňa feat smrad . takže zakončím to tým že ak neprestanem fajčiť zomrem na špinu

 Blog
Komentuj
 fotka
schizoofrenik  27. 11. 2010 20:05
no mama tata xDD



že si sa ty vedela narodiť xDD



tiež som sebakritický, ale nie verejne



pre širokú verejnosť som inteligentný pekný slušný chlapec ktorý nemá problémy so psychotropnýmy látkami xDD
Napíš svoj komentár