..co zaujimave sa stalo? ..nic, par uletov, par vyletov v nirvane, par zabudnutych mien, telefonnych cisel a tvari..take je moje leto, taky je moj zivot..a mam ho rada pre tie male potesenia..



..sli sme uplny opacnym smerom, polozil si mi ruku na koleno, pozrel si na mna pohladom, ktory mi vravel, ze sa nemam nicoho bat a ja..som ti verila..pohodlne som sa oprela o sedadlo auta a nechala sa tebou uniest..hocikam..

..tie horuce zakazane bozky boli to nieco, co ma popohnalo dalej..ked si vsak chcel vediet o mne viac, usmiala som sa a nenapadne som z tvojho zivota utiekla..

..pytal si sa, preco som zrazu taka mila a ja som nevedela, chcela som len, aby si bol pri mne..a ty, uz skoro nevnimajuc, si to spravil, potom som bola spokojna, mohla som ist dalej a ty sklamany (? )..vlastne neviem, mozno si to ani nepamatas..

..znova si tu bol, po dlhokanskom case, objla si ma, pobozkal a ano, tak to malo byt..preslo par dni a ty si sa bez slovka stratil..nevycitam ti to, presne to iste robim aj ja, ked uz neviem, co povedat..

..niekto absolutne iny ti beha po rozume a ja neviem co robit, aby som upriamila tvoju pozornost na mna, nie na nu..hned ako ju zbadas, odmietas ma a tvaris sa akoby nic, ze to tak ma byt..ale ja nad tebou aj tak raz vyhram, tym som si ista..

..klames mi ako vzdy, no napriek tomu je toto asi nase najlepsie obdobie, ked sme naozaj len kamarati a rozumieme si, rozumiem tym tvojim polopravdam, ja som sa k nim tiez kedysi uchylovala, ved teba to prejde, viem ze ta to trapi, aj ked sa snazis tvarit hrdinsky..



Toto nie je uceleny pribeh, su to kusky mozaiky, ktoru sa chystam poskladat, kazda jedna cast je o inom cloveku a ja ich len teraz musim nejako usporiadat..posnazit sa..

 Blog
Komentuj
 fotka
similda  28. 7. 2009 15:45
kazdy kusok je niecim vynimocny, ma svoj zmysel. az do konca sa mi ale zdalo, ze niektore mohli na seba nadvazovat...
Napíš svoj komentár