Predstavte si, stal sa zázrak: slovenské televízie zistili, že seriály sú dlhodobejšia investícia než priblblé filmy ktoré by som mohla natočiť aj ja so svojim vreckovým. Vždy som považovala JOJku za seriálovo uvedomelejšiu, veď sa snažia dávať CSIčka čo najnovšie a nie Ordináciu a podobné kraviny v primetime. Preto keď som si na serialy.kinema.sk prečítala HIMYM na Slovensku! automaticky som predpokladala, že to bude na JOJke. Niet čudo, veď s Komisárom Rexom a Kobrou 11 už Markíza lezie normálnym ľuďom na nervy.

Ale dnes som si po dlhšom čase (po dvoch dňoch) znovu otvorila notebook so zázračne nájdenou voľnou WLAN sieťou, klikla na ikonku Google Chrome a naťukala som si tam vyššie spomínanú stránku, ako päsť do ksichtu ma tam ovalil titulok článku Gossip Girl bude klebetiť aj na Slovensku! Vykríkla som ako keď som sa dozvedela o HIMYM a rozmýšľala som, kedy chce JOJka nasadiť Gossip girl, čakal ma ďalší šok. Prečítala som si len zvýraznené slová a jedno z nich bolo Markíza.

Ďalšie z nich bolo každú nedeľu s dodatkom v slote seriálu Charmed po skončení jeho poslednej 8. série. Keďže som vtedy čakala posledné OC a tešila som sa, že sa konečne vyspím, poriadne ma nasrali. Teraz zase budem musieť vstávať v tú neľudskú jedenástu doobednú hodinu aby som mohla pozerať telku a v nej niečo normálne...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
dreamagall  27. 9. 2008 23:56
jej aj ja kukám gossip girl ,tuná to asi kukat nebudem, mozno len čeknem dabing ale aj tak je to dobrý ťah
 fotka
schizofrenik  28. 9. 2008 00:11
čo je to to gossip girl?
Napíš svoj komentár