No dnes mi trošku moc šibalo, nič iné som nerobila, len som čítala a teraz sa čudujem že som tak trošku na nervy, že pochybujem o zmysle života, a som nadržaná a je mi všetko jedno ako takej nymfomanke.

Ale tak myslím, že po tom, ako som behom pár dní prečítala všetky Matkinove knihy, sa nemám ani tak o čom čudovať.

To že som na nervy, sa nečudujem kvôli jeho knihe Láska je chyba v programe, ktorú som zhltla včera

Zas to že pochybujem o zmysle života, za to môže dneskajška dávka Mexickej vlny, pri ktorej som si aj poplakala. A trochu dosť som sa potom v sprche bičovaná nechutne horúcou vodou zamýšľala, až mi tiekli ešte horúcejšie slzy po tvári, nad zmyslom života.

Ale myslím že nad tým sa zamýšľa asi každý, a možno ho aj každý časom nájde, lenže ja ho hľadám už dosť dlho, a stále mi akosi uniká.

Zatiaľ som sa zhodla sama so svojím egom a dušou nad tým, že teraz čo robím, robím preto, aby som si splnila sen o tom, že precestujem hodný kus sveta.

Teda prosto je mojím životným zmyslom to, plniť si svoje sny.

A tak trochu si myslím, že to je kvôli láske a asi vlastne aj sexu, keď zoberieme do úvahy jeden vtip, ktorý som sa dneska dočítala v Matkinových úžasných žvástoch...

Takže odznel tam tento vtip:
-Vieš čo je to láska?
-???
-Keď kokot v piči mľaská.

No tak je to vcelku vulgárny a dosť blbý vtip, ale má to niečo do seba. Veď aj tak je všetko spojené so sexom. A láska určite. Predovšetkým ona. Keď nie ona, tak nič. Veď nie nadarmo sa hovorí: Veľká láska, posteľ praská.

Tak ja neviem. Ale myslím že láska pre mňa veľa znamená. Stále ju hľadám, lebo od mojich rodičov ju akosi nepociťujem, pretože im akosi uniká už aj láska pre mojich mladších súrodencov, a dokonca už asi nemajú ani len lásku pre seba navzájom.

Preto som sa asi utiekala k náhradám lásky, možno aj zvráteným náhradám. Tak nie že možno, ale určite, lebo myslím že to nie je normálne aby ma zneužíval pedofil a ja som sa na neho ešte ako emocionálne namotala.

A odvtedy som závislá od sexu. Ani som si to riadne neuvedomovala, a spoznala som vďaka nemu všetky telesné pôžitky už ako malé decko. A keď som si to po prvý raz riadne uvedomila že čo je ako, najprv som bažila po sexe, ako dáky závislák. Vlastne možno som ním aj bola.

Ale keď som si uvedomila naozaj že prečo som vlastne sa stala jeho obeťou a aké to všetko bolo zvrátené, začala som bažiť znovu len po láske.

A najmä asi aj preto utekám z jedného vzťahu do druhého. Stále proste potrebujem cítiť, že ma má niekto rád.

A teraz som momentálne tak citovo na dne, že mi šibe, a hlavným dôvodom je to, že sa bojím že stratím človeka, ktorého vlastne ešte ani nemám...

 Blog
Komentuj
 fotka
mirkova  13. 1. 2010 20:56
úprimné a silné.... pomohlo, že si sa vypísala? je ti už trošku lepšie?
 fotka
majuri  13. 1. 2010 21:00
toto myslis ako zart, ze? nemilujuca rodina, pedofil, mlada nymfomanka? zart, vsak?
 fotka
elwinko  13. 1. 2010 21:11
tak....z tohto blogu.....viac v ts
 fotka
marttina  13. 1. 2010 21:28
uf, toto znie dost drsno...
 fotka
midnight  13. 1. 2010 21:32
1. uf, a ja mám vraj nechutné cssko že sa kvôli nemu nedajú čítať texty... sorry, ale na túto magentu (overoval som si, je to takmer presná magenta!) sa ani nedá pozerať, nie to ešte na nej čítať



2. oznamujem ti že nič nie je o sexe (dala si na výber, buď láska o ňom musí byť, alebo o ňom nie je nič)



3. ...uf...
 fotka
hajzelodkosti  13. 1. 2010 21:37
@mirkova to myslis ironicky? Lebo ak vazne tak . Ak jej ma pomoct to, ze sa vypisala tak potom tebe pomoze ak to uz nebudes citat.



@wera55555 prepac, ze to poviem, ale pripada mi to co pises zvratene. Jedna vec je, ze ak je pravda to co pises, tak je to otrasne a druha vec je, chod sa liecit a neber to ako vysmech, ale ako moznu radu, lebo vidno, ze ti z toho dost "jebka na psychiku". Neviem ci ti pripada normlane aby 15 rocna nieco taketo napisala a prezila a ak s tym nemienis nic robit myslim, ze cim budes starsia tym to bude horsie. Pozri co to robi s tebou teraz.
 fotka
yolis  13. 1. 2010 21:40
Mne ty príde, akoby si teraz nedávno začala súložiť a stále sa z toho nevieš spamätať.
 fotka
aenrel  13. 1. 2010 21:59
skuste mat menej predsudkov aspon raz..
 fotka
fxx  13. 1. 2010 23:08
@hajzelodkosti ty si proste kokot
10 
 fotka
hajzelodkosti  13. 1. 2010 23:13
@fxx super ty mas co hovorit Ze poradim vam v CSS napiste a pritom kradnes CSS z inych webov sam si ho nevies poriadne spravit A ja som kokot, ty sucin.
11 
 fotka
fxx  13. 1. 2010 23:16
@hajzelodkosti wau,ako no fakt netuším jak sem teraz ide CSS,ale ako myslíš

kraden z inych webov? weby typu w3schools nie su nahodou na to?

Ale OK,som kokot,lebo si neviem poriadne napísať CSS
12 
 fotka
hajzelodkosti  13. 1. 2010 23:19
@fxx mmm asi ti musim pripomenut par TS co sme si pisali. Ano si, pretoze ja hodnotim natom istom zaklade, ako ty si zhodnotil, ze som ja kokot podla coho? Ze som napisal svoj nazor? A tebe ako toto co napisala pride OK? Ano najlepsie je napisat, ze vypis sa dievcatko, to bude ok, namiesto toho aby to nejak odborne riesila, lebo mne to nepride normalne. Ale nato si este dostatocne nedozrel.
13 
 fotka
fxx  13. 1. 2010 23:24
@hajzelodkosti za to si dozrel,ba až prezrel hranie sa na pána na nete ti ide čo?

To "kokot" som zhodnotil podla toho,čo čitam tvoje aj ine komentare,pod blogmi a tak. Len tu mi to prišlo vhod napísať.



A nie,nepride mi to celkom normálne,ale ma 15,a čo ked sa jej naozaj ulavi ak sa vypiše?
14 
 fotka
aenrel  13. 1. 2010 23:29
ludom zvycajne nepridu normalni aj o rok mladsi alebo starsi od nich, niekedy dokonca aj clenovia rodiny a zda sa im akoby boli jedinym normalnym clovekom oni.
15 
 fotka
hajzelodkosti  13. 1. 2010 23:30
@fxx super, dalsi. Kazdy sudi podla seba, ze? Ja sa tu na nikoho nehram a myslim, ze kto ma ako tak pozna ti povie asi toto. Ale nebudem ta o tom presviedcat. Zi vo scojich predstavach a chod za svojimi super kamosmi a ozer sa nech ti narobia este par foto. A pripadne este ine veci tvojej mladickej nerozvaznosti a potom vypisuj, ze poradis v CSS pritom o tom nic nevies.



Vies aspon sa nehram na niekoho kym nie som a nikdy nebudem. Namiesto toho aby si si hladel svojho musis poznamenat, ze som kokot na zaklade toho, ze som jej poradil aby to proste riesila a ty si jej ako co nato napisal? Jedine su tu sposobil flame a chudak dievca ma zajtra zabije, ze co tu pisem za blbosti.



A tebe to prislo vhod napisat akurat sem do tohto blogu, hej? Mas zaujimave myslienkove pochody. Ktorym asi taky kokot ako ja nepochopi. Jasne, jasne, uz sa nemusis ani unuvat reagovat, ale nebudem ti v tom branit. Kedze kokota treba zjebat a vacsinou to robia ludia, ktory kokot asi nikdy ani nepouzili inak by vazili slova. Dobru!
16 
 fotka
fxx  13. 1. 2010 23:36
@hajzelodkosti to akože spomenutim mojho blogu a css si si myslel že čo? Malo mi prist z toho blbo a sklopit uši?

Ja som sa len vyjadril rovnako ako ty,tak dobru aj tebe.
17 
 fotka
depropex  13. 1. 2010 23:52
ak si strašne nadržaná tak sa vyprstuj. nie ?
Napíš svoj komentár