Všetci (teda myslím, a dúfam že aspoň väčšina) sa snažíme o to, aby sme sa správali uvedomele, dávali pozor na to čo vypustíme z úst a najmä neranili našimi chvíľami nerozvážnosti tých, ktorých milujeme. Teda vlastne som vypovedala len moje pocity a snahy.

Ja konám tak aby som neublížila tomu, koho najviac milujem, ale vďaka blbým chvíľkam, jednej milisekunde, keď si nerozmyslím čo vypustím z úst alebo ako sa zachovám, ublížim nechtiac človekovi na ktorom mi najviac záleží.

A viem že potom je už neskoro. Neskoro vrátiť to späť, a je už len ešte viac zbytočné to ľutovať, lebo jemu to nepomôže.

Ale napriek hocakej veľkej snahe, sebakontrole, prídu na mňa také hnusné chvíľky, keď si riadne nepremyslím čo urobím a poviem, a potom raním človeka, ktorého milujem a nechcem ho stratiť.

Ale už som si všimla situáciu v ktorej dostanem tú chvíľku a preto sa jej budem vyhýbať ako čert krížu. Aby sa táto situácia neopakovala. nedopustím to, aby som ubližovala práve tomu, pri ktorom sa snažím aby mi bolo čo najlepšie.

Moje osobné poznámky ktoré sa nemusíte namáhať čítať
mínus telefonáty zo 408
plus sebakontrola, rozvaha

 Blog
Komentuj
 fotka
goth111  15. 6. 2010 17:55
prečítam si to, ale až potom
 fotka
mshetfield  15. 6. 2010 18:25
"Všetko zlé je na niečo dobré"

"Nikto nieje dokonalý"
Napíš svoj komentár