Tažko sa to počúva druhá prehra za sebou ...
Silva vyhral zaslužene. Rozdiel na važení bol 1Okg v zapase možno tak 15-20 čo bolo dosť citelné. Taktiež si treba uvedomiť že je doba dalej dnes už MUTANTI majú techniku nieje to ako za dôb pride kde bob sapp predvádzal krčmovú bitku.

Fedor podcenil prípravu pred zápasom , pýtali či sa pripravoval na tento zápas nejako extra vyjadril sa že trenuje stale v tom istom treningovom campe a ziadnu extra prípravu nemal.

Taktiež my tam chýbala jeho výbušnosť a sila minimalne tak o 15-20% horšia.Bud bude musiet fedor zhodit do LHW alebo sa prisposobiť.Vývoj nezastavíš ... (a to nehovorím len o technikách ale aj AS)

No ale to dobré čo som ja v zápase videl ?

-zniesom neuveritelné rany na tvár
-dostal sa z 5smrtiacich pozicii
-unik z mounthu nemal chybu (mounth to je to ako pri sexe ked je žena v polohe na "koňa" pričom sa super snaží dostať co najbližšie ku hlave a ak sa da podložit jednu nohu pod hlavu)

posúdite sami ...

 Blog
Komentuj
 fotka
depropex  17. 2. 2011 12:31
chýba video ?
 fotka
v3nty  17. 2. 2011 17:22
nechce mi ho pridat nwm prečo



Screenshot




Screenshot
 fotka
v3nty  17. 2. 2011 17:24
@depropex pacilo sa mi ako sa poklonil
 fotka
depropex  17. 2. 2011 19:13
prvé video - keby nezanedbal prípravu a viac by triafal tak je to jasné. Dával pekné údery a ešte viac pekných netrafil, kebyže hej tak je to iná. Vidno že údery vie. ustál niekoľko riadne silných rán rovno do tváre. proste kus chlapa



ale foot ho prechytračil, tlačil ho do kuta, daval kopance... mal výdrž, čo fedor nemal.
 fotka
v3nty  17. 2. 2011 19:53
@depropex vydrž nie tu ma fedor lepsiu odosť osobne somt ypovla že nakonci 3 kola mu da nejaký armbar tam mal silva navrh v sile a vyuzil svoju váhu silovo ho pritlacil na siet



Tie udery mu nejak nevysli no ale už tam nebola ani tá dynamika ako kedysi ... 3žrokov ci kolko má tiež niesu zanedbatelné vraví sa že okolo 3o je sportovec na vrchole potom to ide už len dole..
Napíš svoj komentár