Pametáte si na mladost? Nebolo o tak dávno ked som sa s kamarátmi hrával na piesku s traktormi kombajnmi a podobnými poľnohospodárskymi strojmi. . Samozrejme v tých rokoch každý moj dedinský rovesník chcel byť "traktoristom" . Ked už sme začali dospievať , a začali nás zaujimať ženy, zistili sme že žiadnu z nich nezbalíme na to že chcem byť poľnohospodárom . Veď ktoré dievča by som už len zbalil na traktor ale také BMW to je iná káva.Áno peniaze v našom živote zohravajú dôležitú rolu.Ale su naozaj také dôležité ako sa zdá ? .


urcite by nikto nechel prezivat z dna na den, a pritom nevediet co ho caka. zit v strese z toho ci bude mat co jest , no v dnesnej dobe sa tomu len tazko vyhneme, dnes je dobre avsak zajtra moze byt vsetko inak.Preto je dobré si vybudovat zázemie, nečakat čo prenás pripravý zivot . Treba tvrdo pracovať na tom aby sme ziskali rešpekt a uznanie .A aby sa raz mohli pozret do zrkadla a byť na seba hrdý.

A čo tak priatelia a rodina?
Nanich sa dosť často zabúda, no nemalo by sa .Sú to ludia ktorý vas podržia ked je najhoršie.Je to to najkrajsie co ste od zivota mohli dostat. Akú rolu maju vo vašom živote?


Viete svet sa neriadi zákonami na papieri.Svet riadia ľudia. Zalezi na kaźdom jednotlivcovi aký jeho svet bude, aký si ho spraví. Rozhodne je dobre mať pevné zásady, v manželstve v práci .Myslím že dôlezite je vo veciach udržať správnu rovnováhu. Pretože kdo chce od života príliš vela môže prist o všetko a kto chce naopak príliš málo nemusí dostat nic .

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár