Asi pred mesiacom a pol som začala aktívne plávať. Rozhodla som sa tak preto, lebo chcem konečne robiť niečo so svojím telom a pri mojej váhe mi poradila lekárka aj kamarát (robí tréningové programy), že mám chodiť najprv celé leto len plávať, aspoň tak 2 krát za týždeň po hodinke.
Tak som začala, chodievala som najprv len 2 krát, no teraz mám oveľa lepšiu kondičku a aj väčšiu chuť a odhodlanie plávať ako predtým. Niekedy idem aj 4 krát za týždeň a poctivo plávam hodinu v kuse (samozrejme kratučke prestávky na vydýchanie, no niekedy ani tie nepotrebujem).
Asi pred týždňom si tak plávam v bazéne a jeden ujo ma zastaví: "to sa musím stále ja vám vyhýbať? ! aj minule sa vám každý vyhýbal! "
Ja som vlastne nevedela, že mu to vadí, veď keď plávam "znak" asi sotva sa vyhnem, keďže nemám oči vzadu na hlave. Ok, tak som len povedala "prepáčte" a plávala som si ďalej, s tým, že som sa vyhýbala. Radšej som šla o 2 dráhy ďalej, aby som toho típka už nestretla.
Včera, keď som plávala, som zase zistila, že sa pláva v nejakých plaveckých dráhach. Prvý smer je po ľavej strane, a keď sa obraciate je to vlastne zase naľavo. No kto to mohol vedieť? Kým mi to zase iný týpek nepovedal: "dáma, pláva sa v takomto smere" a ukázal mi smer rukou. Ja som sa len zahanbene usmiala a povedala, že "ďakujem, nevedela som".
Takže, ak pôjdete najbližšie plávať, možno sa poučíte z tohto môjho blogu. Veď človek sa učí každý deň

A nezabudnite! Plávanie je zdravé, prečistí myseľ, vyformuje postavu a pomáha aj chrbtici

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
fxx  23. 7. 2009 15:22
toto tak neznasam,ked plavam v jazere,a niekto sa na mna ruti znakom,a uz nestiham odplavat
 fotka
shelia  23. 7. 2009 15:26
@fxx ale ved niekto sa Ti len tak nevyruti, predsa ho musis vidiet uz aj skor
 fotka
brokenidea  22. 8. 2009 00:43
už vieš,vieme ...učíš sa rýchlo,len to s tým plávaním neprehánaj-možu sa objavit plutvy
 fotka
shelia  22. 8. 2009 09:36
@brokenidea no ved ak by som mala plutvy, plavalo by sa mi este lepsie
Napíš svoj komentár