Len za včerajší deň umrzli na Slovensku štyria bezdomovci. 
• Zabúdame na bezdomovcov a pracujúcu triedu, no namiesto toho riešime mafiu ktorej ste dali slobodu a pustili ich ku korytu v novembri #nežná #revolúcia

Same negatívne veci na náš štát všade čítam a počúvam...
• No neviem kto chcel 17 november, máte čo ste chceli, všetko sa pobabralo a ku korytu sme pustili mafiu... To tak keď sa robia revolúcie zo dna na deň potom to vidno niekoľko rokov na štáte.. To je jak z drogami zo začiatku je to očarujúce no nakoniec ťa to aj tak zabije a hoci prestaneš vždy bude to na tebe vidno zanechá to následky.

Keď liberalisti fackovali novinára 
• Konkrétne (poslanec NR SR Osuský) fackoval novinára Vaskyho nikomu nevadilo, nikto to doteraz neriešil... Ale hlavne že robia divadla na verejnosti a námestiach, vytvárajú si politickú kampaň na hroboch nevinných ľudí. Humus! Sám som bol osobne na rozlúčkovom pochode ale nie s tým úmyslom podporiť liberalizmus a cirkus v štáte!

Nežná revolúcia
• Bola jedna veľká chyba chceli sme slobodu, aj sme ju dostali za akú cenu že dali sme mafiánom, podvodníkom väčšiu slobodu. A tí nás dnes okrádajú priam "zabíjajú" Veľa sme toho pobabrali tak sa revolúcie nerobia zo dňa na deň, potom to tak aj vyzerá Mečiar, Dzurinda a Fico kto bude ďalší a do kedy ešte ? Vraždí sa tu, kradne, klame, otrokarči, zo dňa na deň...

Keď si niekto stavia politickú kampaň na niekoho smrti považujem za zvrátene. Liberalisti sú tí čo chcú slobodu a nedajú druhým slobodu slova.

 Recenzia
Komentuj
 fotka
torpedo08  4. 3. 2018 09:13
inak o tych bezdomovcoch som tiez rozmyslal ako to nikoho netrapi lebo sak co su to bezdomovci zly je ten svet velmi
 fotka
barky  4. 3. 2018 11:08
Novinar Vasky.....novinar. ty si dobre vybaveny
 fotka
kunlun  4. 3. 2018 12:37
S nadpisom súhlasím, so zvyškom nie.
1. Mnoho bezdomovcov dostalo druhú šancu na nový život, v meste kde žijem je organizácia, kde sa môžu bezdomovci ubytovať a znovu začleniť, nájsť si prácu a časom sa osamostatniť... ale majú to tam prázdne, lebo tam bezdomovci nechcú ísť
2. Problém nie je v systéme ale v ľuďoch. Je jedno aký je režim, keď vo funkciách budú poctiví ľudia, ktorí budú pracovať pre ľudí a nie pre seba, bude fungovať.
3. Vasky nie je novinár, ale provokatér, viac k tomu dodať netreba.
4. Vraždilo, kradlo, klamalo a otrokárčilo sa vždy, bez ohľadu na režim...

A vieš prečo za socializmu nebol zabitý ani jeden investigatívny novinár? Lebo investigatívny novinári neboli... A ak sa niekto vŕtal tam, kde nemal, buď záhadne zmizol, alebo mu bolo ručne-stručne vysvetlené, aby to nerobil.
 fotka
alpynus  14. 3. 2018 13:57
Napíš svoj komentár