ROK ( nový, starý )
____________________________________________________________

Tak už je to rok, od roku 2013, čo bol po roku 2012, ktorý bol po... no a tak nejako to ide až do prvej sekundy vesmíru a ešte ďalej, možno. Z pohľadu boha, alebo niečoho väčšieho ako je vesmír sám, sa nič nedeje, ani pre vesmír sa nič nedeje, ani pre galaxie, mliečne dráhy, slnečné sústavy, hviezdy, planéty, mesiace, kométy, asteroidy, temnú hmotu, atmosféru, vzduch, vodu, zem, oheň, psy, žaby, húsenice, hady, baktérie, bunky v našom tele, atómy, elektróny, protóny, neutróny, pozitróny,... no proste pre všetko živé čo pociťuje čas to neznamená nič. Iba pre jednu rasu, v tomto obrovskom živote, ktorá sa považuje za vrchol akého si potravinového reťazca, znamená prejdený taký istý kus času, niečo čo treba oslavovať, čo treba rátať, nové začiatky, staré konce, predsavzatia, všetko nadobúda absolútnu hodnotu, teda až pokiaľ ráno všetci z toho nevytriezvejú. Alebo až do rána, ohňostroje vyhasnú, no začiatky sa stanú minulosťou, staré konce budúcnosťou, aj keď je neistá, takže by som povedal že sa stanú skôr prítomnosťou. A tak prajem ľuďom čo žijú v minulosti šťastné staré roky, tým čo žijú prítomným okamihom sa radím poriadne vysrať, ale najprv vypite pohár teplej vody, ide to potom lepšie. Pre tých čo veria, že sa zajtra zmenia, teda čo veria v budúcnosť prajem všetky priania, lebo nech si ich všetky splnia, preto lebo... No a ak sa ti bude zdať, že si v partii ľudí čo sa na teba všetci pozerajú akosi zvláštne, akoby by si bol medzi nimi nechcený, alebo by ťa považovali za absolútneho idiota, spomeň si na to že si húlil, ak si na to nespomenieš, mal by si im poriadne spríjemniť večer svojou prítomnosťou. Teda ak nemáš nikoho iného, lepšieho, kto by ťa mal rád, ak niekoho takého máš, ostaň s ním čo najdlhšie, nebude ti treba fotky, falošné úsmevy, podávanie rúk, otázky "ako sa máš", "čo robíš", a tak veď to poznáte....

tak šťastný nový začiatok, aj dnešný, aj zajtrajší, aj ten potom.... A keď si nakúpil veľa pyrotechniky, rozdeľ si ju a šetri si ju na každý deň, aby si si pripomenul, že každý deň môže byť nový rok. to len ----------- nedokážem to pomenovať, si myslia že to je len dnes.

 Blog
Komentuj
 fotka
inversi  31. 12. 2014 11:06
jedna taktická šéfka, rok čo rok je času menej a menej

S blogom súhlasím a preto hor sa do novoročných predsavzatí a motivujúcich plánov pre fajnšmekrov chcem dodať, že cieľ plánu by mal byť aj časovo vytýčený aby to malo nejaký zmysel.

Šťastný nový rok PejMej nech si z minulých rokov poučená a užívaš si rok 2015 ako sa len dá
Napíš svoj komentár