Bezstarostne, cítim sa bezstarostne. Ako keď hladíš do ženských oči, na krásnej tvári, do ktorej si sa zamiloval. Ale nie na vždy, ale zdá sa ti to večnosť, kým odtrhneš pohľad z tej dokonalosti. Čas zastal, tep sa ti zrýchlil, tvoje pľúca už nevydychujú bezvýznamný vzduch, už vďaka nim prúdi tvoja láska vonka z tvojho tela, v podobe slov, akoby farebný oblak čo sa mení na zvuk keď z teba vyjde a mení sa na jej lásku keď si uvedomí význam tvojich slov, význam tvojej pozornosti. A cíti to tiež, to čo ty, jemné zahryznutie do spodnej pery, ako signál že váš boj sa práve začal.
"hej, majco!" trasie mojím pravým ramenom, snažiac sa prerušiť moju chvíľku. Moju božskú chvíľku.
"čo je majco, si nejaký skarpený" stále sa dožaduje nejakej reakcie, ja to ale nedokážem, jeho hlas sa pomaly strácal akoby kričal z idúceho vlaku.
"majco, majco, majc, majs, ma, mmmmmmmmmmmmmmm"
Idem za ňou, určite musím ísť za ňou. Nezastaví ma nič, môže sa predo mňa postaviť aj sám boh, alebo diabol, alebo iná nádherná žena. Nezastaví ma to, moje telo a moja duša sa práve rozhodli byť šťastní.
Ráno sa budím s divným pocitom v žalúdku, na slnečné lúče, ktoré dopadajú na moju tvár, hladkajú ju teplom. Cítim nejakú ženskú ruku ako objíma moje chudé telo. Prstami tlačí na môj hrudník akoby ma nechcela už pustiť, akoby som nechcel už ani odísť. Možno že aj nechcem. No najprv musím zistiť čia tá ruka je. Ležím k nej chrbtom, na ľavom boku, pravou rukou sa dotknem jej horúceho stehna, ktoré sa tlačilo na to moje, ten pocit sa mi páčil, cítim som ju na sebe akoby som k nej patril, zvláštne. Zo stehna prejdem na zadok, myslím že sa mi páči, zhlboka sa nadýchnem a pomaly sa snažím otočiť svoje telo, tak aby som na ňu videl a tak aby som ju nezobudil, keby náhodou mala dogabaný face, aby som sa mohol vyparil. Akonáhle som sa otočil, uvidel som asi tú najkrajšiu ženskú tvár, ktorú som v to ráno vidieť mohol. Hnedé vlasy, malé znamienko nad perou jej krásne ozdobovalo tvár, usmiate červené pery, akoby od krvi. Moje telo ovládol známi pocit, potreboval som sa ísť vysrať, ale zároveň som sa potreboval pozerať na tú prekvapivú dokonalosť, akoby anjela, čo sa nesmel stať anjelom, lebo bol súdený mne. Chcel by som sa takto ostať pozerať na vždy, zároveň túžim pozrieť sa do jej očí, trápi ma len jediné, ako sa do pi*e volá.
Zrazu otvorí oči, zahľadím sa do nich ako na drahokamy. Naše pery sa naraz potichu usmiali, počuli by ste iba ten zvuk, to zvláštne mľasknutie perami.
"Kuurva" vážne, vážne som nemohol povedať napríklad "dobré ráno"? Moje svedomie začne panikáriť, keď v tom aj z jej úst sa ozve "kuurva". V tom niekto pomaly otvára dvere, pozriem sa cez jej pravé rameno na dvere, do ktorých vstupy ona. Pozriem sa oproti sebe a znovu na dvere. Zmätok ovládol moju myseľ, ale to mi nevadilo, lebo išla k nám, bola nahá, opálená sexi a tam dolu mala nevyholený pásik. Pozerám sa do očí tej, čo so mnou leží v posteli a počujem cupot bosých nôh na podlahe tej druhej, prechádza ku posteli, dvíha moju perinu a ľahne si ku mne, pritlačí sa k môjho telu a objíme ho.
"Kuuuurva" znova netuším prečo to zo mňa vyšlo vonka.
"Ahoj zlatko" pošepká mi do ucha, môj penis v tej sekunde stvrdol. Začal som si uvedomovať, že som sa dostal kamsi, do zvláštneho raja

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár