Momentálne sedím za notebookom mám zapnutý skype no ja nič nehovorím. Prečo je to tak? Nemám náladu a tak sa môj milovaný díva na môj zdutý ksicht. Ako rada by som sa usmiala, no nejde to. Cítim sa sama, smutná a nedokáže mi pomôcť ani on. Lebo tak z časti som smutná kvôli nemu. Dnešok je tá najtrápnejšia nedeľa akú som zažila za posledné nedele. Vždy trávime nedeľu spolu, či sa mám alebo nemám učiť, sme spolu a tak mi tento nudný víkendový deň vždy zlepší a spríjemní svojou prítomnosťou.

Učila som sa dnes biológiu a nepochopím načo mne je vedieť čo je to ichtyológia, protozoológia a podobné veci. Mám guľáš v tých všetkých triedach a podtriedach. Je tam tisíc kmeňov a podkmeňov a nikoho to nezaujíma. Hlavne nie mňa.

Nie som schopná vydať zo seba ani súvislú odpoveď. Je mi zo mňa až zle, správam sa k nemu ako krava. Dávam jednoslovné odpovede a aj keď sa mi podarí povedať dve tri slová vidieť na mne, že som zdutá, nechápem prečo píšem tieto nezmyselné vety aj tak to nikoho nezaujíma, ale veď tak to nečítajte, ja sa len "sťažujem" blogu aký som dnes zažila sprostý deň a akú mám na chuja náladu.

Blbý blog od blbej autorky s blbou náladou. Aj tak ďakujem za pozornosť.

Cítim sa momentálne ako v riti, čiže momentálne strach análne. Krátke vysvetlenie názvu blogu.

 Blog
Komentuj
 fotka
janulka3112  19. 2. 2012 22:58
to sme občas aj viacerí takýto... nie vždy svieti slnko zajtra bude lepšie...
 fotka
matwejo  21. 2. 2012 03:10
a presne v takychto momentoch si pustim rockyho soundtrack, buchnem hlavu o stenu, stipnem sa do ruky, poviem si ze ma nebudu srat taketo traposiny co vytliachali mudrci a usmejem sa svetu do ksichtu, ze sa musi snazit lepsie aby mi dojebal naladu,
Napíš svoj komentár