Veľmi ma baví písanie blogov na dojazdoch ako si už mohol pozorný čitateľ všimnúť. 




už asi pol roka mám také obdobie, že vždy keď sa ma terapeut spýta ako sa mám, neviem sa rozhodnúť čo povedať. lebo aj zle aj dobre. ale žiaľ ani pojem "neutrálne" to celkom nevystihuje. čiže sa na tom vždy zasmejeme a potom 20 minút hovorím prečo sa mám dobre a 20 minút prečo sa mám zle a posledných 5 minút si nechávam na rozpravu prečo sa mám fakt veľmi napiču ale to občas vynechám a radšej vtipkujem. ale takto to donekonečna asi nepôjde. už by som sa znovu chcela na chvíľku mať nejak jednotne. 




veľa vecí ma prestalo baviť. ťažšie si vychutnávam - či už kávu, hlavné jedlo alebo zákusok. a smutné je, že hlava mi na to poskytuje jediné možné vysvetlenie - vyčerpala si svoj limit na vychutnávanie, príliš si sa rozmaznávala a už si viac nezaslúžiš, už si skončila. a ešte smutnejšie je, že viem aj o lepších a rozumnejších vysvetleniach ale neviem sa nechať vysvetliť si ich. 




asi by som okolo seba chcela mať spoločnosť iných ľudí. keby ste sa náhodou chceli skúsiť so mnou kamošiť, dajte mi na seba kontakt a ja sa vám ozvem. myslím si, že som dobrá kamoška a mám veľa pekných vlastností - viem piecť koláče, vypočujem, poradím, chodím načas, zasmejem sa na tých vtipoch, ktoré to najviac potrebujú pretože nikto iný by sa nezasmial a ponúknem ťa cigaretou a žuvačkou keď práve nemáš. 




problém celej otázky ako sa máš je v tom, že sa ťa to spýta niekto známy alebo až blízky. a teda je logicky občas zaťažko odpovedať úplne úprimne, pretože odpoveď 'mám sa tak, že ma serieš' sa proste nehodí. alebo sa ťa to spýta tvoj priateľ, pred ktorým sa dá byť úprimný a tak odpoviem 'neviem' lebo veď meh nie na každý pocit už vymysleli slovo. takže áno, je to veľmi jednoduchá otázka a je ešte jednoduchšie akceptovať od okolia samé odpovede 'fajn' bez nejakého hlbšieho záujmu. nepýtajme sa ako sa máš ak si to naozaj nechceme vypočuť a ak to naozaj nechceme pochopiť. 




včera v subclube som si sadla na stoličku a asi za 2 sekundy sa ma prišlo nejaké dievča opýtať či je všetko v poriadku a či som ok. proste len preto, že videla babu, ktorá je sama a nafičaná, čo teda aspoň pre mňa nie je dobré kombo. vtedy mi tak napadlo, že cudzí človek sa o mňa zaujíma viac ako kamoš, s ktorým som tam bola. za 5 minút sme už odchádzali a ja som vlastne bola rada aj keď som ešte chcela skákať úplne vpredu a nechať na seba pršať strop. 




a vlastne kvôli tomuto budem naveky obhajovať fetky, keď ich hádžu do jedného vreca a robia z nich monštrá. pretože často sú to ľudia, ktorí su viac ľuďmi ako ktokoľvek iný prospešný pre spoločnosť, slušný, zdravý, normálny apod. nikde inde na svete som nezažila toľko solidarity a ľudkosti ako na dievčenských hajzloch v učku. tam som zachraňovala babu na tripe, podávala som tampóny a servítky, tam som dostávala napiť v poslednej chvíli, keď som sa išla zložiť tak mi to proste nedovolili lebo panebože videli ste tam tú zem a odniesli ma na stoličku. tam sa spýtaš ako sa máš a dostaneš odpoveď, ktorej môžeš veriť. 




ok, ale o tom nemal byť tento blog, to je iba taká vsuvka, čiže neberte drogy lebo veď viete...



 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  7. 8. 2017 08:29
so why do you?
 fotka
michelleee  7. 8. 2017 11:44
večerné vinko ty ja Baška?
 fotka
antifunebracka  7. 8. 2017 16:14
Niekedy mám pocit, že tu sú len náboženskí fanatici a feťáci. A oboje sú rovnaké zlo, bez ohľadu na to, ako sa to oba tábory snažia obhajovať. Brať drogy keď más psychické problémy je extrémne nezodpovedné. Naštvala si ma teraz, sakra.
 fotka
mrspunk  7. 8. 2017 16:30
@antifunebracka na jednej strane áno, máš pravdu. na druhej - je rozdiel brať a brať. dávam si raz, max dvakrát za rok, a práveže mi to so psychikou pomáha, resp každým rokom som na tom lepšie začo samozrejme môže viacero faktorov a hold podľa mňa k nim patrí aj toto vyhodenie si z kopýtka. samozrejme, že si tým môžem ublížiť ale bože veď to si môžem čímkoľvek
 fotka
greyness  7. 8. 2017 16:37
ja by som sa s tebou chcela kamošiť!
 fotka
antifunebracka  7. 8. 2017 16:37
Toto je presne to obhajovanie narkomana: beriem to len občas, pomáha mi to, mám pod kontrolou... čo na to vraví tvoj terapeut? Čosi mi vraví, že to tiež neschvaľuje - a on sa vyzná hádam viac
 fotka
mrspunk  7. 8. 2017 16:45
@greyness

@antifunebracka neschvaľuje ale keďže už pozná celú moju genézu tak to akceptoval a síce nerád ale povedal mi na to ok a pozri, drôg je milión a ľudí ešte viac, nebude o každom za každých okolností platiť to isté ale dobre, chápem tvoj názor na to.
10 
 fotka
warble  10. 8. 2017 18:07
aj ja by som sa s tebou chcela kamosit!
11 
 fotka
hellium  13. 8. 2017 10:11
aj jaa
12 
 fotka
ps102  13. 8. 2017 12:10
Ja by som chcel koláče.
Ale bez drog.
13 
 fotka
mrspunk  16. 8. 2017 20:21
@warble @hellium
@ps102 nie je problém
Napíš svoj komentár