Juj, dneska bol aký super deň!

Nedá mi to, musím začať tak strašne sladko pozitívne. Ale tak vyšlo mi skoro, skoro úplne všetko.

Ráno som vstala a oholila som si nohy. Musela som, mala som ísť na pohovor do práce a ani jedny gate už nezapnem, keďže elegantnú časť garderóby som naposledy dopĺňala v čase, keď som ešte chodila s Mirkom. A to som vážila o 10 kg menej. Musela som si teda dať sukňu. No, musela. Veď aj tak trochu chcela. Nohy mám pekné, prečo si trošku nepomôcť, zvlášť, keď ma na pohovore spovedal chalan v mojom veku.

Sukňa mi samozrejme pomohla, postupujem do druhého kola, ale to trochu predbieham.

V Trnave je inak cirkus. Neviem ako sa volá, ale sú tam do 27.6., keby niekto chcel ísť. Majú tam aj slony. Presne tri. A ako to viem? Pretože ich mali vypustené v ohrade. Takže som hneď z pohovoru spočinula pohľadom na sloníkoch. A potom v tescu moja obľúbená kávička, jááj, deň sa ešte len začínal a mne bolo dobre.

Potom som sa vybrala ku kaderníčke. Nebol to dobrý nápad, krásavica síce mala napísané, že "ordinuje" od desiatej, ale bolo pol jedenástej a jej nikde. Že príde až po dvanástej, to mi ešte povedala do telefónu. A znela mi nesympaticky, už to mal byť pre mňa signál, aby som na ňu zvysoka dlabala a išla radšej domov.

Ale vlak meškal a ja som si povedala, že počkám do tej dvanástej, za to nič nedám a možno už budem mať večer konečne pokoj od dlhých vlasov.

Na stanici som si kúpila pizza fornetty a pánko, ktorý opravoval automat na kávu, mi ponúkol jedno kapučíno grátis. Už moja druhá káva dnešný deň, wau, ja dnes nezaspím. Potom okolo mňa prešli také čajky. Rozprávali sa o adrenalíne, že jedna mala strašný deň a adrenalín jej stúpol na 120 na 80. Mne sa dvihol adrenalín, keď to povedala.

Vrátila som sa do kaderníctva a po piatich minútach som sa otočila na päte, že ďakujem. Obratom som volala do Bratislavy a voilá, mám termín hneď na zajtra. Jupiiii.

Došla som domov, síce otlačená od svíň-topánok, takisto jediných vhodných na pohovor. Nevadí. Potom mi volal ten chalan, čo ma spovedal na pohovore. V piatok si to miesto idem vybojovať, veru hej, páči sa mi to tam a chcem tam robiť, nech si myslí kto chce-čo chce.

Ešte o šiestej zumba, skoro som dušu vypľula ale teraz, keď už som osprchovaná a sedím tu holá, iba v uteráku, je mi vlastne super fajne. Len ten adrenalín. Zajtra si kávu nedám. Ani takú, akú ľúbim, ani takú zadarmo.

 Blog
Komentuj
 fotka
fxx  15. 6. 2011 20:22
no,mi dačo hovor o adrenalíne teraz.
 fotka
whatsername8  16. 6. 2011 15:17
aka praca? a držim palce! ohoľ si nohy!
 fotka
marttina  16. 6. 2011 20:02
a drzim palce v druhom kole!
 fotka
tequila  4. 12. 2020 17:09
vybrali ta napokon? a preco si sa tam nedala os3hat?
Napíš svoj komentár