Za kratky cas sa toho neskutocne vela zmenilo....bola som...ina. Bola som..vesela...stale optimisticka...stale usmievava..len v malo veciach som videla problemy...malo veci som sa bala...malo problemov som videla neriesitelnych...vsetko bolo ako v rozpravke...aj ked sa daco stalo...vedela som si povedat ze stale mohlo byt aj horsie..a teraz? ?

teraz som smutna..sklamana...usmievam sa len aby ini nevideli ked sa trapim...usmievam sa cez slzy...snazim sa nepozerat na to co vsetko ma trapi..kto kazdy mi neda spat..radsej sa zameriavam na to aby som pomohla inym..ako na to aby som pomohla sebe...nvm urobit nic aby bolo vsetko tak ako to bolo rpedtym...

mozno to je tym ze uz nie som male dievcatko...a mala by som si uvedomit ze take rany a situacie mozem cakat kazdy bozi den..a mala by som si na ne zacat zvykat..nebude to tazke lebo toho nie je malo..a zase som pri tom...pisem o tom ako mi je nanic...radsej som mohla urobit nieco prospesnejsie...spravam sa ako najvacsi sebec na svete...co s tym? ? este viac zabudat na to co ma trapi..ale co tym vyriesim? ? ABSOLUTNE nic..alebo ano? ? riesenim nie je ani jedna moznost ani druha...proste sa naucit brat zivot taky aky sa nam ponuka a aky pride..inak sa to ani neda...no mozno ano..len ja som na to este neprisla..

 Úvaha
Komentuj
 fotka
rooar  28. 6. 2009 18:13
Za kratky cas sa toho neskutocne vela zmenilo....bola som...ina. Bola som..vesela...stale optimisticka...stale usmievavala ...akoby tá veta ,bola písaná o mne. ..
 fotka
felixviator  28. 6. 2009 18:33
Život je ako zebra. Po čiernej príde biela.
 fotka
bonita  28. 6. 2009 19:09
u mna to bolo opacne...z pesimistky optimistka..a teraz realistka
 fotka
berenika  28. 6. 2009 21:35
čo sa stalo??
 fotka
littleeva  19. 7. 2009 19:25
pozri, teraz asi poviem dost krutu vec, ale je to pravda: lucka, toto je zivot, zoznamte sa.



mozno by si mala byt stastna, ze si prave o nieco dospela a zistila si, ze zivot nie je uz len rozpravka. a to je krok k tomu, aby si bola lepsim clovekom.

vidis? predsalen je vsetko zle na nieco dobre. clovek nemoze zit cely zivot v klame a zatvarat si oci pred problemami. nadisiel cas postavit sa im tvarou, tak nesmut a hrdo do toho treba si len vsetkym prejst. lebo sice su tu vzdy priatelia, ktori drzia, si to len ty, co sa cez to musi predrat. teda vravim, lucka, toto je zivot. zoznamte sa.
 fotka
delfi  20. 7. 2009 19:56
To dievča, ktoré dokáže písať takéto sa veci už čoskoro naučí brať život taký, aký si sama vytvorí...

Veľa šťastia!
 fotka
adul1enka  27. 7. 2009 13:54
presne ten blog vystihuje to co som si vsimla uz aj ja.. robis si problemy aj tam kde nie su.. nechcem aby to tak bolo dalej..chcem aby si zase bola tou nasou lucy .. (tvoj humor !) aby ta nic netrapilo uz.. a aby si si vedela povedat...moze byt aj horsie.. tak ako si to viem teraz povedat ja.. pretoze prekazky a pady ma naucili dvihnut hlavu.. a pozerat sa dalej s usmevom.. lebo ked potrebujem su tu ludia ktori ma podrzia.. ta ako aj ty! .. a ako aj ja teba
 fotka
lucy92  27. 7. 2009 18:06
@adul1enka adi neboj..ja uz som taka aka som bola.. all right ver mi
Napíš svoj komentár