Nie som dobrý písač. Vždy som mala problém s vyjadrením svojich pocitov a myšlienok. Avšak špáranie sa v emóciach, či už svojich alebo nie, ma zväčša akýmsi spôsobom fascinovalo. Ale dnes ma už netrápia šarvátky ľudských myšlienok a je mi fakticky jedno či písať viem alebo sa moje výplody nedajú čítať. Fakt jedno. Len to všetko akýmsi spôsobom musím zo seba dostať von. Lebo mi drbne, človeče (ak už nedrblo) - povedala Kika a dojedla tú najväčšiu Milku spomedzi všetkých Milkovských čokolád. Ehm, ehm a k veci. 

Už asi rok a pol ma trápia psychické problémy, depresie a úzkosť. Hej, pomyslíte si o mne, že som len nevybúrená 17 ročná šťanda, ktorá ešte neokúsila život a stále sa hľadá a ako toto môže vôbec vysloviť. Nuž, koniec-koncov, je to svojim spôsobom pravda. 

Môj stav je ako na hojdačke. Raz som hore, raz som dole. Veď to poznáte, každý z nás to zažíva. Každodenne. Ale ja už proste nevládzem. NEVLÁDZEM. Fakt kurva nevládzem. Nevládzem vstať z postele. Som zúfalá, cítim sa zbytočne a každú chvíľu budem grcať. Je mi ťažko..na srdci, na duši... 

Každý ma berie ako hračku, ktorú odloží do pivnice a hrá sa s ňou len keď sa mu chce. Len keď to potrebuje. Nikto ma neberie vážne. Dokonca ani vlastná rodina. Ešte aj s frajerom to nie je také, ako to bývalo ale... to je čerešničkou na torte. 

Fakt mám pocit, že ma nikto nemá rád - nie, v tomto prípade to nie je klišé veta ale fakt. Myslím. 

Chcem utiecť niekam veľmi ďaleko a začať odznova, pretože TU sa na mňa všetko rúca. Nemám prachy. Nemôžem odísť. 

2x som sa pokúsila o samovraždu ale neúspešne. Prečo má večne niekto tendenciu ma o niečom poúčať? Kritizovať ma? Keď to tak cítim, tak to spravím. Ale momentálne už nemám silu ani na to. 

Je to kaša pocitov ale... postupne začína prevládať apatia. 

Chcem mať už pokoj. Kľud. Žiť kľudne. A... ach. 

 Blog
Komentuj
 fotka
luboos  20. 12. 2017 12:27
Niekedy si človek sám vytvorí patovú situáciu a hľadá chybu vo svojom okolí.
Nájdi si cieľ ... Buď silná , nejaké tie sebadestrukčné myšlienky sú hlúposť a zbabelosť Ak chceš mať pokoj a kľud treba preto aj niečo obetovať drž sa. Tu na Birdz ťa má každý rád
 fotka
nemamkreditkamo  20. 12. 2017 19:36
Hej nejako podobne ale bude to pohode
Napíš svoj komentár