Udalosti posledných dní (alebo skôr rokov?) ma donútili k tomu, aby som dala dokopy pár myšlienok, ktoré sa vo mne nahromadili. A týkajú sa, ako inak, vzťahov.
Kto ma pozná, ten vie, že sa vyhýbam vzťahom ako čert krížu, ale zároveň neprejde ani jeden deň, kedy by som sa nesťažovala, že žiadny nemám. Začínam si myslieť, že je so mnou asi niečo zle, keď to nejde. Ako je možné, že niektorí ľudia nemajú problém rok mať partnera, rozísť sa a v priebehu pár dní nájsť ďalšieho?
Pre mňa sú vzťahy komplikovanejšia veda ako fyzika, a to som si myslela, že nič horšie ako fyzika neexistuje. A možno je to aj tým, že vzťahy sú o fyzike, o iskrách a napätí a prepojeniach a energiách... A keď tá iskra nepreskakuje, niečo asi bude pokazené.

Nikdy som nemala vzťah. Zažila som veľa flirtov, veľa úletov, veľa platonických lások, nejaké rande, zopár chudákov, ktorými som bola posadnutá... Ale nikdy nič čo by ma viedlo k myšlienke "dať sa s niekym do vzťahu." (neznášam Facebook za to, že zaviedol do praxe spojenie "byť vo vzťahu") A aj keď je smutné chodiť na prechádzky po meste v jednorici a zobúdzať sa v nedeľu osamote, naučilo ma to zopár vecí.

Vzťah nevyrieši všetky problémy, ktoré mám. A dá sa povedať, že so vzťahom ich prichádza ešte viac. Pre mňa sú vzťahy nehoráznou záťažou, neustále napätie, či to neskončí. Môžem mať najlepší deň na svete, ale stačí, že partner sa vyspal zle, a všetko je v riti. Vôbec sa mi nepáči ten pocit, že moje šťastie zrazu nezávisí na mne, ale už aj na niekom inom. A ten niekto iný mi zo dňa na deň može povedať, že ho nebavím a odchádza. Viem, že väčšina zalúbených ľudí si myslí, že budú naveky spolu, ale ja nikdy. Ja myslím vždy len na to, aká budem smutná, keď sa rozídeme. Nedokážem veriť v to, že dvaja ľudia sú spolu naveky. (Čo je divné, lebo moji rodičia majú napríklad ten najúžasnejší vzťah na svete a nikdy neboli s nikým iným, jednoducho sa vzali ako mladí a odvtedy sú spolu a šťastní.)

Taktiež sa neviem zmieriť s myšlienkou, že predomnou už boli iné, ktorým hovoril tie veci, ktoré teraz hovorí mne. Okej, možno mám pekné oči, ale pred rokom ich mala pekné aj Katka a rok pred tým aj Zuzka. Nečakám, že tam niekde je človek, ktorý celý život čaká len na mňa, ale nechcem byť len tou ďalšou obeťou rokmi otrepaných fráz. Asi si stále tak nejak v podvedmí myslím, že si zaslúžim viac.

Ak sa s niekým musíte vyspať každý raz, čo sa vidíte, lebo inak by ste sa nemali o čom baviť, asi to nebude zrovna fajn materiál na vzťah. True story. Jedoducho ani pekné telo a fakt, že k vám prišiel na audine neprekonajú skutočnosť, že ten človek je nudný a trápny. sorry that im not sorry.

Ak sa pri tej osobe neviete zbaviť pocitu, že niečo je zle, asi to aj zle bude. Inštinkty nezlyhávajú, aj keď by som to niekedy chcela. Vo vzťahu to jednoducho musí ísť jednoducho a ak hneď od začiatku mám pochybnosti, vždy sa naplnia. (zatiaľ to tak teda vždy bolo)

Každý nový chalan v mojom živote sa ku mne správa lepšie ako ten pred tým, ale stále to nie je tak, ako by som chcela, aby sa ku mne správal TEN chalan. To, že tento nie je tak zlý ako ten predošlý neznamená, že by sme mali znížiť svoj štandard a uspokojiť sa s niekým, kto vlastne vôbec nie je podľa našich predstáv.

Dostávať správy o tom, že som pekná a že sa dobre obliekam je síce super, ale ak to dokáže niekto len napísať, je to zbytočné. Tieto správy mi už idú hore krkom a viem že to môže znieť ako first world problem, v skutočnosti ma už ani netešia. Viac by ma potešil jeden človek, ktorý to vie povedať namiesto tých desiatok čo mi to píšu.

Vzťahy sú ťažké. Ale čo ja o tom viem. Nikdy som žiadny nemala.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
loveistheanswer  28. 1. 2014 00:54
"...neznamená, že by sme mali znížiť svoj štandard a uspokojiť sa s niekým, kto vlastne vôbec nie je podľa našich predstáv" - toto je vlastne aj moja filozofia, a práve preto som radšej stále sám
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 00:55
@loveistheanswer ja som uz niekedy skoro podlahla, lebo som si myslela, ze mat aspon niekoho bude lepsie ako nic. ale to clovek rychlo pochopi, ze tak to nefunguje..
 fotka
loveistheanswer  28. 1. 2014 01:04
presne tak... viem o čom hovoríš
 fotka
acvd43xa7w  28. 1. 2014 01:26
si prilis pekna na to, aby ti ludia davali aj ine komplimenty. that sucks.

no co, ocividne od vztahu ocakavas omnoho viac, ako ti chlapi, ktorych si doposial stretla, mohli dat. na tom nie je nic zle.. alebo mozno brzdis a zastavujes svoje city, lebo mas pocit, ze nic sa nevyrovna vztahu tvojich rodicov. skus sa uvolnit sa skusit to. kazda skusenost, aj ta zla, je v konecnom dosledku dobra.
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 01:28
@acvd43xa7w no mna prave tie zle skusenosti hrozne odradzaju. a to s tou peknostou je hrozne relativne a nemozem s tym nic urobit ani
 fotka
mcvpn  28. 1. 2014 01:36
nechcem aby to vyznelo hnusne, ale nesúhlasím s prvou časťou acvdmirkinej odpovede
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 01:39
@mcvpn ved pisem ze to je relativne. a tento blog nema byt o tom ci som pekna alebo nie ale o niecom uplne inom, tak by to tak raz aj mohlo zostat a neriesit furt len vzhlad preboha
 fotka
grinder  28. 1. 2014 01:39
@5 @kittyboo coby nie, tvojou silnou vizualnou strankou je fakt, ze sa vies dobre upravit. ak by to tak nebolo, tak si skratka slovensky priemer. tym netvrdim, ze ked sa prestanes cackat a fintit, tak ze si najdes niekoho, komu nejde len o tvoj vzhlad a struhanie ti komplimentov ako v zavode za velkym pasom.

a vztah je skratka taky, aky si ho obaja spravite. netreba mat iluzie, ale ani to vzdavat dopredu. musis skusat a brat co pride a popalovat sa dovtedy, kym nenajdes nieco co sa aspon blizi k tvojim predstavam.
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 01:40
@grinder brat co pride ale nie je zrovna moj styl : ) (a popravde moc toho ani nechodi, aj keby sa tym chcem riadit
10 
 fotka
grinder  28. 1. 2014 01:47
@kittyboo keby som sedel so zalozenymi rukami, tiez by nic nechodilo. niektorym veciam treba ist naproti.
11 
 fotka
acvd43xa7w  28. 1. 2014 02:06
ja ti nefim Karliku. takto neviem povedat, preco nedokazes udrzat chlapa blizko pri tebe, preco odmietas vztah. co je vlastne za tym. ale keby som ta chvilku pozorovala, vedela by som asi budem stalker-psycholog
12 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 02:08
@acvd43xa7w haha kludne posluz si som vadne zboží
13 
 fotka
tasha5  28. 1. 2014 02:12
normalne ma to skoro dojalo, aj ked to nebolo ulohou.... a vela veci chapem, ale jednorica to odlahcila trochu, to je kúúúl, tak ja si chodim casto v jednorici,no co uz
ale ved nebol este asi spravny cas, tak ja hovorim a vsetky tie klise

a si super, nielen kvoli obliekaniu
ja nemam ani polku za sebou z toho co ty a som starsia, kto je na tom horsie ?
14 
 fotka
james98  28. 1. 2014 02:19
Veď práve, to je problém internetu... čaro komplikovanosti je nahradené instantnosťou vzťahov... Zverejnenie / Instatntné komentáre stále o tom istom... Vytráca sa možnosť riskovať, možnosť sklamať sa a stratiť... Mosty sú nestabilné...
15 
 fotka
trdelniiiq  28. 1. 2014 02:33
pri tej uplne poslednej vete som mal deja vu. no ale to je vedlajsie

chcel som napisat nejaky dlhsi komentar ale prave pri tej poslednej vete som si uvedomil, ze som na tom podobne ako ty, az na to, ze. co ja o tom viem, ked som mal len jeden vztah.

myslim, ze partnerske vztahy su iba loteria. bud mas stastie a navzajom sa najdete, alebo nie a mozes skusat a hladat a snazit sa, ale kym nenatrafis na nejaku tu svoju spriaznenu dusu, bude to vzdy len o tom istom. nechcem, aby to znelo nejak pateticky ale nechaj sa viest srdcom. a az natrafis na spravneho cloveka, tak to budes vediet. a bud spravi prvy krok on alebo ty. ale ked to budete obaja citit rovnako, verim, ze si cestu k sebe najdete.

dufam, ze to dava zmysel a nie je to prilis presladene alebo neviem ake
16 
 fotka
matwejo  28. 1. 2014 04:29
obliect, pekna, v pohode, ale vies mi "pri pive odpovedat ci vymyslat kam pojde debata" je uz ina vec, ... s tym ma problem napr. viacero mojich spoluziakov, ze su to mile chalaniska, ale nevedia so zenou viest debatu, ale pritom ked su so mnou normalka a pritom staci byt prirodzeny ....
ja mam rad quirks, uprimnost, trefnost, fajn humor a ked ma niekto dobre odjebe, ... mas vyformovanu nejaku prirodzenu osobnost?
17 
 fotka
anitchka  28. 1. 2014 06:01
"Pre mňa sú vzťahy nehoráznou záťažou, neustále napätie, či to neskončí. Môžem mať najlepší deň na svete, ale stačí, že partner sa vyspal zle, a všetko je v riti. Vôbec sa mi nepáči ten pocit, že moje šťastie zrazu nezávisí na mne, ale už aj na niekom inom. A ten niekto iný mi zo dňa na deň može povedať, že ho nebavím a odchádza."
Toto presne! Ako ja mam tiez dost problem co sa vztahov tyka a pritom nemozem povedat, ze by ma nikto nechcel alebo tak, len presne ako pises... kazdy vie napisat komplimenty atd, ale to proste nestaci..,
18 
 fotka
peculiar  28. 1. 2014 06:37
hmm

laska na cely zivot... podla mna myslis moc dopredu

mne sa postastilo najst si chlapa uplnou nahodou - vo chvili, ked som bola maximalne spokojna so single zivotom a nikoho som nepotrebovala mala som 20, podobne ako ty. to prve stretnutie bolo ako blesk z jasneho neba, povedala by som ako z gycoviteho americkeho filmu.

tiez som mala vtedy skusenosti so vztahmi, ktore skoncili skor nez stihli zacat, tak som bola skepticka. davala som tomu mesiac, potom dva... po tristvrte roku som prestala pocitat. sme spolu 6 rokov.

nikdy som nemusela nas vztah "riesit", priatel sa stal tak nejak prirodzene sucastou mojho zivota.

suhlasim s tym, ze nie je dobre brat rozne "nahrazky", ked je jasne, ze tam nepreskocila ziadna iskra. mne sa osvedcilo sustredit sa na seba, na svoje zaujmy, karieru a nestanovit si hladanie partnera ako zivotny ciel.

moja skusenost je, ze clovek musi byt najprv spokojny sam so sebou a potom pride aj vztah. vtedy, ked to najmenej cakas
19 
 fotka
hoperpohroma  28. 1. 2014 07:07
podobne ako @18 , tiez mi prisiel chlap, ked som to vobec necakala, ked som sa somehow zmierila d tym, ze nikdy nikoho nebudem mat a ze som aj rak uzasna a krasna. a ta iskra tam veru z mojej strany bola.

ale uplne rozumiem tomu, co pises - zrazu nie si nezavisla, zavisis od niekoho a ten niekto ti moze "znicit svet" v par sekundach - je to obeta, na ktoru musis byt pripravena, ak ten chlap bude za to stat. a evidentne si este nenasla takeho, co by za to stal.
20 
 fotka
spisovatel  28. 1. 2014 07:25
Chceš naozaj poznať môj názor? Si pekná...? Respektíve čo je to krása? No dajme tomu, že si pekná no nie si zaujímavá. Teda aspoň pre mňa nie.

Vzťahy ako píšeš sú presne také. Je to najnáročnejšia skúška života. Mal som v živote len jeden vzťah a nebol som natoľko silný, aby som si ho udržal.
Nikdy som nemal potrebu skúšať, nikdy som nemal potrebu ako tomu teraz hovoríte ,,priateľstva s výhodami,, nikdy som nestriedal partnerov. Každý človek je jedinečný a potrebuje k životu niečo iné.
Znižovanie nárokov??? Nebuď smiešna - to čo je? Ak sa niekto riadi podľa tohoto a nie srdiečkom tak sa veľmi ďaleko nedopracuje! Sex na prvom či druhom rande alebo na jednu noc akože ,,bez emócií,, NEEXISTUJE! Vždy sú tam prítomné emócie.
Ak skončí flirt tak to ľuďom obyčajne tak neublíži ako keď skončí vzťah. Ľudia nechcú zažívať bolesť, trápiť sa, prispôsobovať sa partnerovi. Sú jednoducho pohodlní a vzťah je o všetko možnom ale nie o pohodlnosti! Vzťah treba budovať každým okamihom a ak to človek prepasie je zle. Nenávratne zle.
Nikdy sa nepozeraj dozadu, koľko žien bolo pred tebou pretože toto ničí u len zárodok vzťahu. Ak naozaj niekoho miluješ tak to jednoducho musíš skúsiť. Možno padneš raz, dvakrát, trikrát ale jednoducho nesmieš nikdy kalkulovať nad minulosťou tvojho milovaného a nad tým, čo považuješ za štandard.
Nikdy nemáš istotu, že to čo si si vysnívala je vhodný materiál na niečo také ako je vzťah. A je dokázané, že priťahujeme len to, čo sami vyžarujeme. Úprimne cítiť z tohoto blogu velikánske pochybnosti - a ak o sebe pochybuješ ty tak...
Na svoj vzhľad sa nespoliehaj - podľa mňa nie si až taká výnimočná ako ti tu mnohí píšu. Treba sa zamerať skôr na niečo iné ako na výzor.
Vždy som si myslel, že dokážem mať naozajstný vzťah - no po mojom zlyhaní som si uvedomil, že niečo som prehliadol. Niečo dosť podstatné a o vzťah som prišiel. Neviem čo to bolo ale ak človek zlyhá raz tak sa mu to stane opäť či sa už snaží alebo nie. Pokiaľ nepríde na príčinu - no aj keby na ňu prišiel tak sa svojho správania a návodov nedokáže zbaviť švihnutím čarovného prútika.
Ak nedokážeš mať vzťah tak možno vzťah ani nemáš mať.
Možno si sa nad tým ani nezamyslela ale prečo ho nemáš? Ako som už viackrát písal, človek chyby nerobí ale každý máme určité návody a tými sa riadime. Ty máš ten svoj a pokiaľ nenájdeš niekoho kto si ho prečíta tak ostane stále iba v krabičke.
Budete navždy spolu? Možno áno a možno nie. Je to nádherná predstava a každý túži mať po svojom boku niekoho koho miluje a kto miluje jeho. Nepoznám definíciu lásky a preto nemôžem objektívne napísať či je vzťah až do smrti tým skutočne pravým a tým čo by mal človek hľadať.
Musíš byť spokojná sama so sebou, vyrovnaná a šťastná...OMG - ako sa to dá ak človeku chýba láska, objatie, spoločnosť??? Nedá sa to!
Možno sa aj ja mýlim ale človek je spoločenský tvor a nikdy nemôže byť spokojný len sám so sebou. Vždy je to len a len o tom druhom!
Iskra??? Čo si pod tým slovíčkom predstavuješ? Iskra sa môže kľudne rovnať chémií a so vzťahom to nemusí mať absolútne nič spoločné.
V prvom rade sa prestaň riadiť názormi druhých!!! Ani to čo som napísal ja nesmieš brať do úvahy!!! pretože akonáhle začneš takto fungovať, tak to už nikdy nebudeš ty. Správaj sa prirodzene...u mnohých ľudí je to niečo nepredstaviteľné a snažia sa za každú cenu zaujať - nie je to správne! Všetci okolo majú vzťah tak aj ja ho mať musím - opäť zle! Nemusíš ale ak ti chýba tak to treba skúšať. Pozri štandardy neexistujú. Ak sa rozhodneš mať vzťah, tak ho mať aj budeš a nebudeš pozerať na to kto je ten človek a koľko mal pred tebou partneriek. Budeš chcieť naozaj vzťah. Ver mi, že to spoznáš. No vzťah je veľmi náročná súčasť života a nikto ťa niečo takéto nenaučí v škole. Čiže učiť sa môžeš len v praxi ak vieš čo tým myslím.


Tak zatiaľ
21 
 fotka
blackrisq  28. 1. 2014 08:39
@matwejo "mam rad (...) ked ma niekto dobre odjebe"

ja som tušil, že ma miluješ... ale pamätaj na to, že máme hranicu!
22 
 fotka
blackrisq  28. 1. 2014 08:50
inak, po mňa tiež nikdy nikto pekný na audine neprišiel
23 
 fotka
pejmej  28. 1. 2014 08:51
to je zvláštne, keď sa zamyslím, mám to podobne... iskrí to vo mne vždy maximálne týždeň, potom jej už hovorím, že to nie je ono, že radšej odíď... a to "milujem ťa" je pre mňa tabu, skôr hovorím "dosť". A čím viacej to takto je, tým viac sa v tom topím...
24 
 fotka
veroncek555  28. 1. 2014 09:03
Ja myslím vždy len na to, aká budem smutná, keď sa rozídeme. - presne táto veta! Myslela som, že ja jediná rozmýšľam nad tým ako sa niečo skončí ešte skôr ako sa to začne, možno práve táto myšlienka to vždy všetko pokazí, lebo na to podvedome myslíme a to nám bráni uvoľniť sa a ukázať tomu človeku svoje pravé ja.
25 
 fotka
sixteen  28. 1. 2014 09:49
Ja mám teraz vzťah ktorý mi až tak nevyhovuje ale povedala som si že je to pre mňa skúsenosť...viem že to nebude mať dlhú trvacnosť ale teraz si chcem užívať..
26 
 fotka
okay  28. 1. 2014 09:53
Cele si to napisala ako keby si sa videla ako obet alebo dobyta pevnost. Nevid sa tak
27 
 fotka
tryptaminedream  28. 1. 2014 09:54
neboj pride aj princ na bielkom koni
28 
 fotka
dconan  28. 1. 2014 10:10
podla mna staci stretnut tu spravnu osobu a clovek sa na svet bude pozerat inac
29 
 fotka
tryptaminedream  28. 1. 2014 10:10
@Spisovatel ty so ci si dal? daj aj mne!!
30 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 10:20
@Spisovatel tvoj koment som docitala po tretej vete, aj to som podla mna zvladla az moc hned takto z rana fuh. nerobil si nejakeho zaklinaca hadov alebo tak ? lebo mohol by si : D
31 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 10:36
inak dakujem aj ostatnym za komenty, s niektorymi suhlasim s niektorymi nie ale darmo sa dohadovat, je to tema ktora sa neda vyriesit len tak za to ze niekto povedal : )

a este sa vratim k @spisovatel ty ako vobec mozes vediet ci ja som alebo nie som zaujimava ? ako ja tu vidavam casto ze pises picoviny, ale aj tak by som si nikdy netrufla povedat ze si nezaujimavy. a ak to myslis zo vhladovej stranky, tiez by som nikdy nic take o nikom nepisala lebo kazdy je zaujimavy niecim inym a pre niekoho ineho, takze podla mna henten vyplod co si zo seba dostal je nieco tak drze a odporne ze az. ale ok hraj sa dalej na filozofa a premudrelca ale tymto si u mna ty aj tvoje nazory klesol niekam pod nulu, kde uz sa ani neobtazujem ich citat.
32 
 fotka
spisovatel  28. 1. 2014 10:51
@kittyboo ako napíšeš. Je mi ľúto, že to takto vyznelo - nemal som v úmysle ťa uraziť.
33 
 fotka
spisovatel  28. 1. 2014 10:52
@tryptaminedream ono možno nakoniec príde len ten kôň.
34 
 fotka
fragile.  28. 1. 2014 11:00
Nemas si co vycitat, je hlupost sa do niecoho nutit. Ked stretnes niekoho, kto ti bude sediet, na ziadnej z veci, ktore si napisala, nebude zalezat.
35 
 fotka
greyness  28. 1. 2014 11:04
vzťahy sú najkomplikovanejšia vec na svete a nikdy ich nepochopím.
ja som tiež nikdy nechcela mať vzťah, stačili mi úlety a zábava, ktorá mi nemohla ublížiť.
dnes mám pomaly dvojročný vzťah a neustále na ňom musíme pracovať. mňa osobne to občas stojí veľa námahy lebo ešte stále je to pre mňa niečo nové. ale stojí to za ten pocit vedľa niekoho zaspávať a zobúdzať sa.
nepoznám nič lepšie ako cítiť to, ako ma frájo ľúbi a stará sa o mňa
36 
 fotka
spisovatel  28. 1. 2014 11:04
37 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 11:24
@greyness to je pekny koment : )
38 
 fotka
midnight  28. 1. 2014 11:58
"Vzťahy sú ťažké. Ale čo ja o tom viem. Nikdy som žiadny nemala."

good for you, nechci to zmeniť
39 
 fotka
tasha5  28. 1. 2014 12:13
@peculiar ano este na to som zabudla v mojom komente ked nie si spoko so sebou, nemozes nieco niekde zacinat, tak!ciiize u mna to je jasne
40 
 fotka
delica  28. 1. 2014 12:14
Ak prides na nejake riesenie (alebo ako to nazvat) tychto nevztahovo vztahovych problemov, napis o tom potom blog prosim tiez.
41 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 12:20
@delica hej ak budem mudrejsia určite napíšem : )
@midnight neviem predstava vecnej samoty ma trochu depta : )
42 
 fotka
luc.ka  28. 1. 2014 12:52
mam dojem, ze si prilis "zavisla na dokonalosti". vidno to na tebe po kazdej stranke. dokonaly vzhlad, dokonaly prejav, dokonala predstava dokonaleho idealneho muza. a i ked dokonalost de facto neexistuje, mas vlastne kriteria, ktore dokazes dokonale naplnat.

a ako si to nakoniec sama napisala, vo vztahu do tvojej dokonalej bubliny vstupuje dalsia osoba, ktoru nevies/nechces/nedokazes ovladat tak, aby vykazoval vsetky tvoje podmienky dokonalosti (ale zaroven v tvojej predstave dokonaleho zivota figuruje aj partner, takze v zasahe ta jeho absencia desi, ako hocaka ina nedokonalost).

to je lahsie ubrat na citoch (ak si vobec schopna niecoho tak nedokonaleho, ako citit lasku), nez na dokonalosti?

mozno sa mylim, nevylucujem to, ale pride mi to ako taky zacarovany dokonaly kruh.

niekedy by som chcela mat kusok takejto chladnokrvnosti. mozno by to v kombinacii mojho uplne opacneho vnimania sveta, ludi, vztahov, vytvorilo konecne nejaky NORMALNY stav
43 
 fotka
luc.ka  28. 1. 2014 12:55
@20 lol dlhsi nez blog samotny
44 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 13:08
@luc.ka ale super si to napisala, uplne sa s tym stotoznujem a mas 100% pravdu. : ) az som ztoho ze vau !
45 
 fotka
waiha  28. 1. 2014 13:12
poznám to. až príliš dôverne... ten strach z konca,z nadstavenej latky, nekompatibilitu,všetko...

ale vieš čo? nech budem znieť akokoľvek pateticky, ono raz príde niekto,kvoli komu sa ti oplatí zariskovať. Kto ti poblázni hlavu takým dobrým spôsobom a pri všetkej snahe udržať sa nohami na zemi,sa proste na všetky pochybnosti o tom,že to raz aj tak skončí-vykašleš a užiješ si to plnými dúškami.
A možno aj začneš veriť,že sa to podarí,lebo cítiš,že toto je VONO,toto som chcela!
A vtedy sa to "podarí"
a ptm si spomeň na tento blog.

ale kým sa tak stane,tak sa usmej,nerieš a vychutnaj si čo máš..lebo zo dňa na deň sa všetko môže zmeniť
46 
 fotka
bcmuro  28. 1. 2014 13:21
dokonalosť neexistuje a to sa môže hoc kto i na hlavu postaviť, navždy to tak bude
nedá sa s tebou nesúhlasiť, tak ako aj s inými komentármi nado mnou
život resp. časť života, čiže ten vzťah je o tom, že fakt nenájdeš dokonalého človeka, vždy ti bude niečo čo na tom druhom človeku vadiť, skôr či neskôr
vzťah je o tom, že berieš toho človeka takého aký je, premeníš jeho slabé vlastnosti na tie silné, ktoré vás budú spájať
nikto ti nedá recept na dokonalý vzťah, lebo ten neexistuje, každý má vo vzťahu nejaké problémy, no dokážu ich spoločne riešiť

chyba je možno v tom, že si hľadáš partnera, ktorý by bol ako tvoj otec, možno fakt máš zidealizovanú predstavu partnera podľa oca, čo robí veľa žien, no musím povedať, že takého možno nikdy nenájdeš

nemusíš ma brať vážne, tiež som sám ale ja mám takýto pohľad na to
47 
 fotka
unwritten  28. 1. 2014 13:29
ty máš vždy toľko komentov pod fotkami a blogmi?
aj ja chcem!
48 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 13:31
@bcmuro no jednu vec viem isto, ani z daleka nehladam osobu ako moj tato koze moj tato je najsamsuper aj vsetko ale vobec v takych vodach nehladam a zatial nikto z mojich muzov ho ani len z dialky nepripominal moj tato je proste CHLAP taky ten co vsetko opravi, zaujima sa o auta a chodi na pivo ja sa zaujimam o CHLAPCOV ktori sa zaujimaju o trosku ine veci
49 
 fotka
bcmuro  28. 1. 2014 13:37
no ja neviem, nepoznám ani teba ani jeho
bola to len moja myšlienka
ale som rád, že som ťa rozosmial ako nikto iní z komentátorov vyššie
50 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 13:37
@unwritten ja platim ludom aby mi komentovali
51 
 fotka
unwritten  28. 1. 2014 13:41
ja som to vedela!
52 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 13:42
@unwritten sak mala by si kedze aj tebe platim !
53 
 fotka
unwritten  28. 1. 2014 13:46
ticho to nerozkrikuj!
54 
 fotka
catmartina  28. 1. 2014 14:16
tvl! úplne moje myšlienky(obavy, úvahy) všetko!!!
až neverím ..
55 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 14:57
@catmartina tak som rada ze nie som sama pokazena : )
56 
 fotka
grietusha  28. 1. 2014 15:03
ubrať z nárokov treba. to nemyslím v zlom, nemyslím to tak, že sa máš znižovať alebo čokoľvek. brať čokoľvek.
ale na ľuďoch sú najkrajšie a najzaujímavejšie ich chyby. tie sú tými, čo ich robia výnimočnými. mať dokonalý život a dokonalého priateľa (tým nemyslím dokonalý v zmysle spĺňajúci niekoho podmienky, ale dokonalý - bez chyby) robí zo všetkého dni bez akýchkoľvek prekvapení. bez objavovania. nudné dni.

neviem, aká si, ale na prvý pohľad (bez ohľadu na to, ako si milá či vtipná či inteligentná) pôsobíš najmä ako človek, čo mu príliš záleží na vzhľade (čo nehovorím ,že je zle, ale samozrejme, že potom ti ľudia hádžu komplimenty predovšetkým na to) a ak si do toho ešte dajme tomu vtipná a milená, tak z teba musia mať chlapi vnútorný stres. že na teba nemajú. a nikdy nebudú sami sebou, budú chcieť byť niekým, koho chceš ty a budú jak retardi.

uber z nárokov na seba, na druhých. daj šancu chybám druhých ľudí, možno zistíš, že to je to, čo sa ti na nich bude páčiť naozaj.
57 
 fotka
grietusha  28. 1. 2014 15:05
a ešte som chcela - ak si spokojná s tým, ako sa máš sama a bojíš sa toho, že niekoho zlá nálada ti pokazí deň - načo priateľa? mať niekoho rád je o niečom inom ako o konštrukte vzťahu. vzťah nemá byť doplnkom k dokonalému svetu.
58 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 15:07
@grietusha ja som si nikdy nejak nepovedala ze "chcem dokonale muza pri sebe" ale zrejme z tych mojich narokov ktore som si behom rekov vytvorila to tak vyplynulo ani neviem ako. a asi to bude tym ze na seba som nehorazne narocna, nie len co sa tyka vzhladu ale vsetkeho. ja bud nieco robim tak ze to bude super alebo to neurobim vobec ak to ma byt iba odflaknutea tak sa pozeram aj na vztahy. bud to bude vztah vztahov alebo ziadny nechcem. a tam vstupuje ten problem, ze pre mna to nikdy vztah vztahov nebude lebo na take neverim : / ale mas pravdu mala by som ubrat a zacat predovsetkym u seba
59 
 fotka
inversi  28. 1. 2014 15:09
Pri takýchto úvahách mi stále lezie niekde od srdca:

Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva

minule som našiel veľmi podobné:
Život je ako ozvena. Ak sa ti nepáči čo počuješ, zmeň to čo hovoríš.

Vyzerá to podobne ale nie je.

Musel som to sem napísať lebo som to tak cítil.
60 
 fotka
grietusha  28. 1. 2014 15:14
vzťah vzťahov ale nevznikne len tak. na všetkom treba pracovať. a aj keď to znie možno vypočítavo a divne, myslím, že dnes, v dobe vracania produktov a vymieňania za nové v prípade chýb, je lepšie robiť chyby vo vzťahoch, ktoré nebudú až tak vzťahmi vzťahov, aby si na vzťah vzťahov bola pripravená a nerobila ich tam. (tým som chcela povedať, že dnes je pre ľudí sa jednoduchšie rozísť, ako sa postaviť, povedať si "tú osobu mám naozaj rád, stojí mi za to tento problém riešiť, prekusnúť túto chybu". preto, aby sa ti niečo také nestalo vo vzťahu vzťahov, je proste dobré mať akúsi školu vzťahov )

koexistovať s ľuďmi je nehorázne náročné, často to je jak dvaja barani, čo sa mlátia hlavami. a na to, ako sa v tom hýbať, nemá každý talent (ja napríklad vôbec. čím viac ľudí poznám, tým viac sa divím, čo všetko ešte musím s kdekým riešiť, pretože to proste nefunguje)

mať nároky na seba je v poriadku. to však nemusí znamenať, že rovnaké nároky treba mať aj na iných ľudí.
61 
 fotka
attis  28. 1. 2014 15:31
úprimne si ma prekvapila,myslel som si niečo iné o tebe.
62 
 fotka
burble  28. 1. 2014 15:32
och jak ja som to nemala rada ked som si tak veselo raz za cas vysla z domu a potom som stretla frajera s grumpy facom
63 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 15:35
@attis horsie ci lepsie ?

@burble presne ja si spominam na den ked mi dali dole strojcek ja som bola uplne stastna jak svina, rychlo som to isla povedat takemu mojmu vtedy kvazipriatelovi.a ten mal akurat nahovno den a vobec ho to nezaujimalo, este sme sa aj pohadali a doteraz to mam zafixovane ako zly den
64 
 fotka
attis  28. 1. 2014 15:41
lepšie,samozrejme a páči sa mi tá úprimnosť.
65 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 15:47
@attis tak to som rada...moj zamer bol byt uprimna, nemam preco klamat. iba som to konecne chcela aj napisat : )
66 
 fotka
nenay  28. 1. 2014 15:54
neboj sa, raz najdes niekoho!

ok, tento koment je uplne trapny a tak, ale zaplatis aj mne teda?
67 
 fotka
attis  28. 1. 2014 15:55
inak si to napísala skvele,podľa mňa...byť závislý na niekom je blbinka,alebo obetovať vlastné šťastie,s tým na stopercent súhlasím.
68 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 15:57
@nenay no zacinam platit az ked si vsimam nejaku pravidelnost napriklad taky @patricino ten uz dostava 100 eur za koment ale @unwritten musim strhnut premie lebo parkrat uz mi aj negativne komentla
69 
 fotka
unwritten  28. 1. 2014 15:58
no teda!
70 
 fotka
patricino  28. 1. 2014 16:46
ale choď do riti .. už ti neokomentujem nič!
71 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 16:53
@patricino milacik ved ja len v dobrom cmuč
72 
 fotka
patricino  28. 1. 2014 16:56
hej v dobrom... si ma nahnevala teraz
73 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 16:56
@patricino nebud precitliveny
74 
 fotka
patricino  28. 1. 2014 16:58
nereaguj už na mňa!
75 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 17:02
@patricino s tebou som skoncila, ty nerozumies slovensky
76 
 fotka
patricino  28. 1. 2014 17:05
77 
 fotka
utopia  28. 1. 2014 19:12
no čo ja viem.
asi som len zamilovaná už dlhočízny čas...
ale.
aj keď sú ťažké.
aj keď je niekedy zle a bude ešte horšie.
za tie "ups" tie "downs" stoja.
78 
 fotka
borovy  28. 1. 2014 21:14
ty si zrejme veľmi ambiciózna a je ti zatiaľ lepšie samej, lebo láska by ti znemožnila vzlet (ako sa spieva v jednej pesničke )
79 
 fotka
zahadna92  28. 1. 2014 21:23
@kittyboo nechceš sa v nedelu ráno zobúdzať sama a ísť do mesta na prechádzku sama kúp si psa nebudeš sama a ľudia na teba nepozeraju ako na hlúpu keď všade sedia páriky na lavičkách a ja v parku lietam za svojím chlpáčom

Ale inak je to pravda vzťahy nevyriešia žiadny problém len pridajú problém, a mať za každú cenu niekoho je na hovno nestojí to za to

Láska je na hovno pretože stačí len chvíla a ona vyprší a už ostávaš z človekom len zo zvyku
80 
 fotka
midnight  28. 1. 2014 21:44
@kittyboo byť "navždy sám" a byť vo vzťahu nie sú jediné dve možnosti, dokonca sa dá byť s niekým, dlhodobo a šťastne bez toho aby si s ním bola vo vzťahu. ale je pravda že to si obvykle nikto neuvedomuje/nikto tomu neverí. a to je práve ten problém, ľudia samozrejme prirodzene potrebujú mať niekoho blízkeho, ale veľmi ľahko sa nechajú spoločnosťou a médiami a vlastným egom zblbnúť a zmanipulovať do viery že vzťah je jedinou a prirodzenou formou ako niekoho takto blízkeho mať.

ale ako už ti tu povedali, je to hovadina, lebo samotná inštitúcia vzťahu je hovadina z veľmi veľmi mnohých a rôznorodých dôvodov.

každopádne napriek horenapísanému verím, že je omnoho jednoduchšie nájsť nevzťah, než vytvoriť fungujúci vzťah. a že nevzťahy majú potenciál fungovať omnoho lepšie a dlhodobejšie než vzťahy.

pretože vzťah v dnešnej dobe je proste len fraška, komédia na tému "moje ego sa nezmierilo s tým že otrokárstvo je protizákonné".
81 
 fotka
matwejo  28. 1. 2014 22:00
pockaaat aj ja chcem zaplatene, ale eura mi netreba ... nejake tie naturalie? hmm (taka psenica by sa sikla)
82 
 fotka
antifunebracka  28. 1. 2014 23:21
kiez by som sa nevedel stotoznit s uplne kazdou tvojou vetou. ale mozno sa na tom vsetko po roku iba zasmejes. a mozno si vztah a lasku len prilis idealizujes. mozno si to predstavujes ako stav, kedy na dotycnom vsetko milujes. a mozno pritom na lasku staci, ze sa s clovekom citis dobre a ani ta nemusi pritahovat
83 
 fotka
kittyboo  28. 1. 2014 23:53
@matwejo tri husy za jeden pozitivny koment
84 
 fotka
kittyboo  29. 1. 2014 09:05
@antifunebracka citim sa dobre aj s kamosmi a predsa to je ine ako ten pocit ked s niekym tvoris par. ale to ze si vztahy moc idealizujem je ravda, asi preto som aj tak casto sklamana
85 
 fotka
method  29. 1. 2014 09:34
Mozno je to egom, mozno idealizaciou, ale kliido, raz pride taky, z ktoreho budes mimo a on bude mimo z teba a jednoducho to pojde samo a aj ked nebude dokonaly, ked ti bude vyhovovat a budes ho tak vnimat. Pacila sa mi veta o stasti, ktore musi stale pramenit hlavne od seba sameho a ja sa tym riadim nonstop.

Myslim, ze by si mohla trosku zmenit pristup. Zi si svoj zivot, snaz sa byt spoko sama so sebou a ked sa ti nahodou do neho pripletie niekto, kto ta bude bavit, tak si ho s nim spestri. Radsej neocakavaj o nikoho nic a mozno ta niekto milo prekvapi, ako keby si mala ocakavat vela a budes sklamana. Ludia cakaju, ze najdu niekoho dokonaleho, necakajte na zazraky... vsetko je to aj tak o potrebach a nepriamo aj o egu, keby si bola dlho sama, tak by si prijala isto aj vztah s niekym, komu na tebe uprimne zalezi a nemusel by splnat ostatne standardy, lebo radsej by si bola s nim, ako zazivat pocit osamelosti, IMHO
86 
 fotka
method  29. 1. 2014 09:36
A tym pochvalam by som sa necudoval, ked sa stale fintis a milion krat sa fotis...co ocakavas, nulove reakcie by ta tiez nepotesili, na B prezentujes castokrat len povrch, ktory prilaka len povrchne reakcie
87 
 fotka
kittyboo  29. 1. 2014 09:50
@method som sama uz velmi dlho a aj tak nebudem radsej s niekym len preto aby som nebola sama : )

a ja sa urcite stale "nefintim" to ze sa upravim neznamena ze teraz cely den nic ine nerobim iba som pred zrkadlom a riesim to. fakt, ze sa viem mozno upravit lepsie ako niektore ine dievcata neni moja chyba a tak isto to ze vacsina ludi (teda zjavne aj ty) na birdzi si vsima iba fotky. myslim ze sa tu dost vyjadrujem aj v temach vo fore a inym veciam podla coho sa da sudit osoba, to ze vacsina vybera povrch opat nie je moja chyba. a preco by ma nulove reakcie nepotesili ? mne je to docela jedno ci mam jeden koment alebo 50, ja sem davam fotky lebo ma bavi odfotit si ako som v dany den vyzerala, lebo skoor kzdy den skusam nieco ine na sebe a preco sa nepodelit. tiez ma bavi oblecenie a make up ale ked idem po ulici a pozeraju na mna ludia ma napriklad vobec nebavi, da sa povedat ze sa mi to vobec nepaci.
88 
 fotka
method  29. 1. 2014 10:07
@kittyboo velmi dlho sama niesi, mas 20

a ja viem, ze tu aj prispievas, ale vela ludi z B ta registruje hlavne prostrednictvom tvojich fotiek...vsak ja viem, ze taka byt nemusis, o mne si tiez mysleli, ze som narcis a pritom som irl pohodak skromny. Pisala si, ze spravy o tom, ze si pekna, ti lezu hore krkom...no tak bodaj by nie, ked si tu mala uz vela fotiek a stale ta niekto pochvali...a castokrat taki co by ta irl ani neoslovili, no tak aspon tymto sposobom si uspokojuju nejaku potrebu socialneho kontaktu, nemaj im to za zle, oni len reaguju na tvoje fotky, rovnako ako ludia na ulici...tak nepridavaj fotky a nechod vyfintena a nebude na teba nikto pozerat a budes mat svaty pokoj. Teraz ti to mozno vadi, potom by ti pozornost chybala, to je vsetko ego. Mne po predoslom vztahu dost narastlo ego a potom som mal rovnaky problem ako ty, az ked som ho udupal a prijal vseobecnu nedokonalost ako krasnu, tak to slo. Ale chapem tvoje myslienkove pochody, klise na zaver: mozno to nieje o stastnom konci, mozno je to o pribehu.
89 
 fotka
kittyboo  29. 1. 2014 10:27
@method ale ja som tym poslednym odstavcom ani nemyslela ludi z birdzu neviem preco to hned beres takto blog bol o chalanoch v mojom zivote a nie o birdzi, myslela som tym to ze mi pridu uz onicom chalani co vedia len pisat ale nazivo nepovedia nic a to sa nemusi tykat len "krasy". takze ano toto mi lezie hore krkom, to ze mi niekto na birdzi napise nieco pekne si cenim a nikdy by som nepovedala tym ludom ze ma otravuju. to uz je asi maximalny prejav namyslenosti.
a "nechod vyfintena" ? to co je za radu preboha ? ja nemozem za to ze moj vkus alebo to co ja povazujem za pekne je hned povazovane za "fintenie sa" mne to pride ako normalna vec a nebudem to menit len preto ze ini to mozu povazovat za vyzyvave alebo nejak obzvlast vynimocne/nevynimocne. ja sa citim dobre v kratkej sukni a nebudem teraz nosit teplaky
90 
 fotka
method  29. 1. 2014 10:40
Nos co chces ofc, ale potom sa necuduj a nestazuj ze na teba niekto pozera...stale sa najdu taki co zazeraju jak priblbli, toto by som vobec neriesil toto na co reagujes, su podla mna tie menej podstatne veci z mojho prispevku. Snazil som najma povedat, ze ludia do nasich zivotov prichadzaju a odchadzaju a s tymto vedomim sa da vstupit aj do vztahu. S vedomim, ze s nim prezijes cast zivota a potom ides dalej. Mozno to budu 3 mesiace, rok, 5 rokov, alebo aj cely zivot.
91 
 fotka
kittyboo  29. 1. 2014 10:45
@method ja sa nestazujem, iba hovorim ze mi to prekaza : D a bohuzial, ja ludi neberiem len "na chvilu". taka som a je to asi moja smola ale jednoducho predstava toho ze s niekym som 5 rokov a zrzu uz nebudem ma velmi depta. ale ked to ty beries tak jednoducho good for you : )
92 
 fotka
matwejo  29. 1. 2014 11:02
myslim, ze je zbytocne to uz rozoberat @method .
Skonci vo vztahu podla mna ak:
1. stretne nejakeho co jej hlavu pomuti a prinuti prat nohavicky castejsie
2. systematicky neodbytny gentleman, ktory bude povazovat devu za vyzvu a rande ako sancu
3. prestane ist po dokonalosti prvotne
(bod 3 pri urcitej hranici nastava aj pri bode 1 a 2, ale moze byt aj samostatny katalyzator)
a to nie je taky zly stav pre dievku
93 
 fotka
kittyboo  29. 1. 2014 11:10
@matwejo bod 1 je tak primitivny ze cely tvoj koment aj ked mozno mal v sebe stipku inteligencie, povazujem uz za nepodstatny
94 
 fotka
matwejo  29. 1. 2014 11:18
@93 ach co uz no, nebolo to myslene v zlom zmysle, len sa niekedy tak skoro pejorativne vyjadrim pre odlahcenie
a note taken
95 
 fotka
coldrex  29. 1. 2014 11:27
niekto si tu vkuse pridava fotky a potom napise ze mu idu komenty na jeho osobu pomaly na nervy..nuz... preco nie
a vobec nechapem maniu okolo teba lebo nie si vobec zaujimava a pekna si tak normalne..a je mi jasne ze ti je jendo co pisem ale neda mi
96 
 fotka
kittyboo  29. 1. 2014 11:28
@COLDrEX " ale ja som tym poslednym odstavcom ani nemyslela ludi z birdzu neviem preco to hned beres takto Hehe blog bol o chalanoch v mojom zivote a nie o birdzi, myslela som tym to ze mi pridu uz onicom chalani co vedia len pisat ale nazivo nepovedia nic a to sa nemusi tykat len "krasy". takze ano toto mi lezie hore krkom, to ze mi niekto na birdzi napise nieco pekne si cenim a nikdy by som nepovedala tym ludom ze ma otravuju. to uz je asi maximalny prejav namyslenosti." nauc sa citat a potom tu mudruj dakujeeeeem
a to ci som zaujimava alebo pekna je relativne, ale ze si myslis ze je tu okolo mna nejaka mania tak potom super lichotive lebo to som napriklad ani netusila
97 
 fotka
coldrex  29. 1. 2014 11:31
@kittyboo
ale pises rychlo : smiley: to sa musi uznat ! a podla mna si si to musela vsimnut, nebud zas taka skromna :/ ale mas pravdu je to o sympatiach...
98 
 fotka
kittyboo  29. 1. 2014 11:34
@COLDrEX tak som v praci a momentalne bez prace cize pohotovo reagujem a skromna som, tak to uz proste je, aj keby sama megan fox vyhlasila ze mi prenechava titul najkrajsia zena sveta, aj tak by som si to o sebe nemyslela a to ze mam pri niektorych prispevkoch viac komentov neznamena hned maniu.
99 
 fotka
trueman3  29. 1. 2014 13:04
Najvacsi ludsky nepriatel je strach. Strach, ktory je nerealny... z toho,ze sa nieco pokazi. Zato vela ludi nevyskusa kopu veci, lebo sa boja. Len aby si s tymto pristupom neprezila zivot sama...a pritom by si mohla prezit tolko peknych chvil. YOLO





(Sheyshely
100 
 fotka
kittyboo  29. 1. 2014 13:09
@trueman3 bahaha rusim taktiku a balim sa na sejšely
101 
 fotka
topanocka  29. 1. 2014 13:39
Je mi sympatické čo píšeš kedže som v tomto taká istá a tiež si myslím že radšej byť sama ako mať vzťah len aby bol . Presne to že ludí nedokážem brať ako chvíľkovú záležitosť. , ale ked vzťah tak nech je to vážne. Držím ti palce nech ti toto zmýšľanie vydrží čo najdlhšie! myslím že o nič tým neprídeme skor naopak
102 
 fotka
kittyboo  29. 1. 2014 13:52
@topanocka uvidime : ) a dakujem, napodobne
103 
 fotka
husky  29. 1. 2014 16:27
ty si perfekcionalista. a ked to nie je podla tvojich perfektnych predstav, tak to nie je dobre. trosku sa uvolni, niekedy urob nieco len tak bezdovodne, nebud upata na dokonalost, ktoru aj tak u nedokonalych ludi hladas marne, obcas urob nieco spontanne a uvidis, ako ti bude dobre. je to tazke zacat s tym, ale o to lepsie neskor.

a mozno ta chcu prave taki co chcu dokonalu chladnu zenu, na ktoru sa imho iba hras. ked zistia ze mas aj city a rozum, hladaju inde. tolko moja analyza a vraciam sa naspat k zachranovaniu sveta v praci
104 
 fotka
adel.heid  30. 1. 2014 14:54
40 ľudí hviezdičkovalo! Inak Veronika, keďže ťa poznám a viem akých chalanov si vyberáš, tak sa moc ani nečudujem tomu, že neveríš na vzťahy, Ale zas viem aj to, že veľa chalanov je z teba vydesených, lebo naozaj aj naživo pôsobíš príliš dokonale, aj prejavom, obliekaním, tým ako rozprávaš a čo rozprávaš. A väčšina chalanov sa potom bojí. Nemáš byť tak super.
105 
 fotka
kittyboo  30. 1. 2014 14:57
@adel.heid jejkoo som ani nesnivala ze tolko ludi si to precita : )
a barbi no neviem ci to je pozitivny alebo negativny koment nie som dokonala urcite, mam vela chyb a vlastne mam asi viac chyb ako nechyb takze neviem preco taky dojem. ale dakujem ! a hej moj vyber bol doposial dost nestastny
106 
 fotka
zuzki11  30. 1. 2014 15:05
@luc.ka tiež si trošku myslím, že si závislá na dokonalosti a chceš mať všetko perfektné a áno, chceme to všetci, ale inkdy ten úplny ideál nedosiahneš. ja som zadaná v jednom kuse asi od 15 (mala som dvoch,čiže nestriedam,ani sa len tak neotrasiem a nejdem ďalej)..moj súčasný frajer je najlepší človek na svete, rok som okolo neho chodila a viac menej si ho nevšímala, potom teda po rozchode s prvým som chcela byť len a len sama, raz som s ním išla von, lebo je proste slniečko.. žiadne rande, proste na pivo.. a bolo mi s ním najlepšie na svete, aj keď ma nezaujal na prvý pohlad. takže boli ďalšie stretká, prešiel polrok a my zabuchnutí jak puberťáci.. ale čo je hlavné a čo som nezažila, že som fakt denno denne šťastná, zobúdzam sa usmiata, celý deň som usmiata a všetci že čím to je.. no robí ma šťastnou
107 
 fotka
kittyboo  30. 1. 2014 15:07
@zuzki11 to je pekne tak vam to prajem : )
108 
 fotka
zuzki11  30. 1. 2014 15:10
@kittyboo tiež nájdeš len je možné že ako u mňa to nebude práve tvoj typ a potom prehodnotíš, kto vlastne tvoj typ je držím palce
109 
 fotka
carpathian  30. 1. 2014 15:16
@kittyboo heh uplne ti rozumiem (teda tomu co si napisala v clanku) a vo vela veciach mas pravdu.

Nicméně... vedz, ze pred tym nez pride fungujuci vztah, sa musis naucit fungovat sama so sebou a to vela ludi neurobi (napriklad aj ja davnejsie). Aj "samota" (nie je to uplne vhodne slovo) aj vztah ta vzdy nieco naucia.

To ze nie si spokojna s tym aki boli tvoji partneri moze znamenat proste to, ze si TOHO spravneho zatial nestretla (alebo si si ho zatial nevsimla).

tl;dr: vsetko bude v poriadku a nic s tebou nie je zle, naopak, to ako sa citis je uplne normalne.
110 
 fotka
kittyboo  30. 1. 2014 15:18
@Carpathian super : ) hej hej nieco bude na tom tvrdeni ze najprv clovek musi mat rad sam seba az potom dokaze mat rad inych : ) a na tom este musim zapracovat
111 
 fotka
inversi  30. 1. 2014 15:21
@104 a Kitty

Problém je, že niektorí z nás majú v sebe nejaký plod hanby a tak sa za pekným dievčaťom neodvážia prísť, je tam strach z odmietnutia a pohybovať sa naďalej v okolí dievčaťa, ktoré raz niekoho odmietlo je ako trapas s hajzlákom na päte.
Nanešťastie sú tu aj takí, ktorí tento strach asi nepoznajú alebo sú už toľko krát odbití, že je to pre nich viac menej šport a títo idú na istotu resp. NIE pre nich nieje odpoveď Preto vznikajú skupiny typu, taká pekná a stakým *ujom a podobne.

Niektoré ste v naších očiach až tak pekné, že sa hanbíme ako malý chlapci a je jedno či máme obvod ruky 70 alebo súkromné lietadlo (s tým lietadlom si nie som istý) a s tou rukou tiež neviem ale ako príklad by to mohlo obstáť.
112 
 fotka
kittyboo  30. 1. 2014 15:25
@inversi hah ale preco ! napr. ja som nikdy v zivote normalneho chalana co ma niekam zavolal nijak arogantne alebo hrozne neodmietla. bud prijmem alebo slusne vysvetlim ale neviem preco by sa niekto mal bat.
aj ja sa bojim, aj chalani sa boja a teraz co !
113 
 fotka
sasuke  30. 1. 2014 15:40
Ked tu tak citam tie komenty tak si cim dalej viac uvedomujem ze mozem byt stastna jak blska
114 
 fotka
sisi092  30. 1. 2014 15:43
Ja tiež nechápem tie ženy čo proste maju frajera, rozchod a zrazu zase maju frajera, a potom zase maju frajera,, trebars rok maju vztah rozídu sa a za mesiac maju zase frajera a zase jemu hovoria že o láska milujem ta, potom zase inému,... to je také smiešne pre mňa.. uplne to zabíja tu fatálnosť ktorú od lásky očakávam... A pri mužoch už ani nehovorím to mi príde také že oni ako keby len asociovali že tá či predchádzajúca frajerka či nová, vždy to je ten kolobeh tých istých párových aktivít a fráz ... Ja som mala vzťah síce len niekoľko mesačný ale to nepovažujem za lásku, síce bol harmonický a v pohode ale nezanechal vo mne nejaké odozvy, ja vôbec nerozmýšľam zase nad rozchodom lebo ja s rozchodom už vlastne počítam, lebo neverím že dvaja ľudia spolu dokážu fungovať do konca života, vzťah je len ako keby dohoda... ..ale raz som zažila lásku na prvý pohľad a trvala len týždeň, ale tá bola taká fatálna preto ju považujem za lásku, pritom tam nedošlo ani k sexu ale to pre mňa znameno to čo si pri láske predstavujem že ťa to celé pohltí ako nirvána. Ten niekoľko mesačný vzťah bol v podstate tak ako si písala - dala som šancu mužovy ktorý nesplňal kritéria mojho typu. Kuáá ale bozkávať sa vedel . Ja som na svoj problém už prišla že prečo neviem mať vzťahy, lebo pre mňa vzťahy strácajú čaro ked z nich vyprchá zamilovanosť a ostane len stereotypné spoločné vyplňovanie voľného času vo dvojici...
115 
 fotka
kittyboo  30. 1. 2014 15:43
@sasuke z coho ? : P a myslis ze ja som nestastna ci co ? : D
116 
 fotka
sasuke  30. 1. 2014 15:47
@kittyboo tak o com tu je rec ? zo svojho vztahu :happy:
a vyznelo to neisto a nespokojne tak... nevravim ze nestastna ale vzdy je lepsie a veselsie vo dvojici
117 
 fotka
kittyboo  30. 1. 2014 15:51
@sasuke ach tak. jaj no bolo by divne keby si nebola stastna
118 
 fotka
spisovatel  30. 1. 2014 15:54
Človek musí byť egoista aby prežil. No nikdy nemôže byť spokojný ak je sám. Nesúhlasím s tvrdením, že človek musí byť najskôr spokojný sám so sebou! Možno to len ja nedokážem ale nie je nič krajšie ako urobiť druhému radosť, byť milovaný, pomôcť niekomu...
119 
 fotka
sasuke  30. 1. 2014 15:55
@kittyboo to akoze podla teba je divne ked niekto nie je stastny ?
120 
 fotka
inversi  30. 1. 2014 15:58
@112 to je jedno ako odmietneš tu ide o to, že keď to zasiahne mužské ego..proste to je ako mokrou handrou cez tvár na včas rána, nič príjemné

@sasuke ja si tiež čím ďalej tým viac vážim čo mám
121 
 fotka
luc.ka  30. 1. 2014 15:59
@zuzki11

am konfjuuusd, tagla si ma lebo len reaguješ na to, čo som napísala, alebo to bolo na mňa tá veta?
122 
 fotka
kittyboo  30. 1. 2014 16:00
@sasuke nie bolo by divne keby si vo vztahu v ktorom by si nebola stastna.tak som to myslela
123 
 fotka
boloabude  30. 1. 2014 16:01
@Spisovatel pokial clovek neni najskor spokojny sam so sebou tak casom bude strojcom rozpadu vztahu.
Zaklad je byt vyrovnany sam so sebou a az potom je clovek pripraveny ist do vztahu.
124 
 fotka
spisovatel  30. 1. 2014 16:06
@boloabude aj tak ma o tom nikto nepresvedčí. Respektíve čo znamená, že je človek spokojný sám so sebou? U každého niečo iné. No človek nedokáže byť sám s tým, že je spokojný. Možno navonok ale sme spoločenské bytosti a aj keby sa Zem začala točiť naopak tak tomuto tvrdeniu nemôžem veriť.
125 
 fotka
luc.ka  30. 1. 2014 16:13
@124 ty si podla mna vobec nepochopil, o com chlapec hovori .)
126 
 fotka
boloabude  30. 1. 2014 16:14
@125 este ze ta mam
127 
 fotka
unwritten  30. 1. 2014 16:16
popiči veľa komentov fakt už si jak depro
128 
 fotka
kittyboo  30. 1. 2014 16:21
@unwritten birdzci proste radi filozofuju
129 
 fotka
zuzki11  30. 1. 2014 17:08
@luc.ka niee, len že s tebou súhlasím a potom som sa nejako nepredvídateľne rozpísala, to ignoruj
130 
 fotka
arrabella  31. 1. 2014 19:40
a ja mam zasa asi prvy krat v zivote nieco, co by mohlo byt normalnym vztahom, akurat ze mam pocit, ze si stale vymyslam nejake haluze, preco by to nemalo byt (nie je) dobre a tak
a pri tom je vlastne presne taky, akeho som vzdy chcela...
131 
 fotka
assasins  1. 2. 2014 15:21
Aj ja mám audinu aj s pupku som už schudol ! :-S
132 
 fotka
kittyboo  1. 2. 2014 15:32
@assasins no a znamena to teda ze nie si nudny a trapny ?
133 
 fotka
assasins  1. 2. 2014 16:21
Pchee pri mne sa majú ženy ako v bavlnke Každý deň si na ne vyhradím pol hodinu čas, raz mesačne ich vezmem na nákup do SecondHandu kde si môžu vybrať 2 položky. Niekedy ich vezmem ku kamošom do krčmi nech majú nejaký spoločenský pôžitok ( kultúrnu vložku). A keď budeš poslušná , vezmem ťa aj raz za čas na guľáš do bufetu A nechcem za to nič iba občas sex , keď si ja poviem !
Nič nudné, nič trápne ouuu jeee a mám veľké bicáky Cica. 8)
134 
 fotka
lukas9206  3. 2. 2014 22:20
V tom je váš problém, neviete sa riadiť raciom ale iba emóciami. Šťastie nie je a nikdy nebude definované vzťahom so ženou (a mužom v opačnom pohľade) , len pre tých, ktorí si to vyberú.
135 
 fotka
ma  4. 2. 2014 00:28
Máš pravdu. Ale ja len toľko že, keď to príde tak na žiadnu z týchto racionálnych úvah ani nepomyslíš.

A zase počkaj, fakt, že by (v mojom prípade) prišla na Audi by prekonal aj to, že je nudná a trápna.
Just kidding.
136 
 fotka
ssnehulienka  10. 2. 2014 00:27
"Vzťahy sú ťažké. Ale čo ja o tom viem. Nikdy som žiadny nemala. "

Nemôžeš vedieť aké sú vzťahy keď si žiadne nemala, haló. Tak isto ako nevieš aký je to pocit plávať v mori keď si to vživote nerobila alebo jesť olivy...

Ako, nie že by som to ja vedela, just sayin.
137 
 fotka
kittyboo  10. 2. 2014 00:39
@ssnehulienka myslim vztahy s ludmi celkovo pre mna su tazke.a jasneze som mala vztahy s muzmi, iba to nebolo to prave. cize mozem vediet ake to je : )
138 
 fotka
mefistofel  10. 2. 2014 01:20
asi zatial najlepsi blog! , i ked mozno preto. ze sa v nom s velkej casti vidim... , teda nie uplne v celom clanku ale vo vacsine.
(inak prevazne ked mas stale okolo seba taky istych muzou/napadnikou co tak isto zmyslaju, tak asi potom sa pozriet po inych typoch muzov, mozno budes aj milo prekvapena)
139 
 fotka
kittyboo  10. 2. 2014 11:56
@mefistofel dakujem cenim si pochvalu : )
a myslim ze nemam okolo seba rovnake typy muzov,su dost rozlicni : )
140 
 fotka
myschka  21. 2. 2014 11:13
pripomína mi to tak trochu Holly z Raňajok u Tiffanyho
141 
 fotka
33deniska33  9. 4. 2014 21:13
ešte, že som na teba klikla a prečítala si to.. Si to dala jak pán.! top veta : To, že tento nie je tak zlý ako ten predošlý neznamená, že by sme mali znížiť svoj štandard a uspokojiť sa s niekým, kto vlastne vôbec nie je podľa našich predstáv. !!
waaau a tlieskam, lebo v niečom sme si podobné až moc už som sa bála, že len ja mám takú vzťahovú poruchu
142 
 fotka
kittyboo  9. 4. 2014 21:16
@33deniska33 dakujem !!! : ) dufam ze uz aj nam "porusenym" sa zadari ! : )
143 
 fotka
33deniska33  9. 4. 2014 21:20
čakáme už dlho, tak prečo ešte si ďalej nepočkať, šak už by mohol osedlať toho koňa a docválať.. lebo už ma mama, kolegyne v robote, kamarátky a ostatné okolie zaškrtí za to preberanie
144 
 fotka
jasminee  20. 8. 2014 12:33
"Taktiež sa neviem zmieriť s myšlienkou, že predomnou už boli iné, ktorým hovoril tie veci, ktoré teraz hovorí mne. Okej, možno mám pekné oči, ale pred rokom ich mala pekné aj Katka a rok pred tým aj Zuzka. Nečakám, že tam niekde je človek, ktorý celý život čaká len na mňa, ale nechcem byť len tou ďalšou obeťou rokmi otrepaných fráz." tiez si myslim
145 
 fotka
kittyboo  20. 8. 2014 12:37
@Jasminee : ) nastastie teraz mam frajera, pre ktoreho som jeho prva priatelka cize win !
146 
 fotka
jasminee  20. 8. 2014 12:41
@kittyboo Vazne? Super, tesim sa s tebou . Len ked si pozeram, ze mas 21 ... a ja 18, tak sa teda asi este nacakam, no .
147 
 fotka
kittyboo  20. 8. 2014 12:46
@Jasminee ja som tiez cakala, ale tak oplpatilo sa : )
148 
 fotka
unwritten  20. 8. 2014 12:46
vidím že som to komentoval ale nemám žiadnu memory že by som to čítala
tak ti len hovorím
že aj keď nevyzerám a ani nie som ako ty
v tomto čo si napísala sa do bodky zhodneme
amen
149 
 fotka
thegoodlucy  20. 8. 2014 12:48
Máme veľa spoločných názorov
150 
 fotka
niktozaujimavy  20. 8. 2014 12:48
@kittyboo novidis prislo to nemusis riesit ani dlho netrvalo iba od januara do augusta a o 2 roky sa budes uplne inak pozerat na toto co si napisala
151 
 fotka
kittyboo  20. 8. 2014 12:50
@unwritten : ) som rada !

@niktozaujimavy trvalo to od aprila 1993 do aprila 2014
152 
 fotka
niktozaujimavy  20. 8. 2014 13:04
@kittyboo to si robíš srandu? tak tomuto neverím, tak to by asi ani jedna nevydržala a ešte kočka jak ty sa mi to nezdá, ale zas výnimka potvrdzuje pravidlo.
Napíš svoj komentár