fotka
tomas  21. 4. 2009 00:26
Je mi to ľúto, ale čo sa dá robiť. Bez reklamy by zanikol BIRDZ.
 fotka
tomas  21. 4. 2009 00:29
Keby tu aspon boli stovky reklam. Minuly tyzden sa stalo ze bezali STYRI reklamy v nestandartnych formatoch.



A par ludi sa nahnevalo, ze na BIRDZi boli STYRI reklamy v nestandartnych formatoch. Sice som dohodol, ze sa naraz nikdy nespusti tolko nestandartnych formatov v buducnosti, aby to nebol pre nikoho sok.
 fotka
tomas  21. 4. 2009 00:36
Kazdy mesiac pribudaju tisice novych uzivatelov, a kazdy mesiac aj nejaki uzivatelia odchadzaju.



Vela uzivatelov uz oficialne vsade s velkou pompou oznamovalo ako odchadzaju navzdy z BIRDZu, cca polovica z nich sa po nejakej dobe vratila, viaceri s velkou pompou odchadzali aj viac krat (co uz ale nechapem, ze niekto 4-5 krat vyhlasi ze odchadza z BIRDZ, aby ho ludia polutovali).



Mozme byt smutny, kvoli ludom, ktorych sme mali radi, ale taky je zivot, aj tam sa kazdy den miliony ludi narodia a miliony ludi umru, kazdy den. Taky je zivot. Na BIRDZ je aspon ta vyhoda, ze vela tych co na BIRDZi zomreli, dokazalo po nejakej dobe ozit a znova fungovat, cize na rozdiel od realneho sveta, vo virtualnom svete "navzdy" nemusi znamenat navzdy.



Mozno sa @Stephan vrati a mozno nie. Mozno sa vrati a o polroka znova zomrie a potom sa znova vrati a potom znova zomrie. Nebude prvy ani posledny.



Netrapme sa tym, ze niekto zomrel, je to jeho rozhodnutie, taky je zivot, niekto odisiel, a niekto iny mozno lepsi, mozno horsi, v kazdom pripade novy pride. Taky je zivot, nie len na BIRDZi ale vsade.
 fotka
hajzelodkosti  21. 4. 2009 09:00
jebe mu maly chlapec si este musi uvedomit, ze bez reklamy to nejde. Tak nech vyhodi televiziu z okna aj tam stale chodia reklamy, alebo nech si zakryva oci ked ide po ulici. @tomas tu aspon vidis jak su ludia blby. Odieisl kvoli reklame a chodi na polygraficku, kde studuje grafiku alebo daco s tym. Mali by ich naucit aj daco z tejto oblasti lebo webdesign nie je len o kresleni si vo photoshope. Je to sice oblast mimo, ale myslim, ze kazdy webdesigner by mal vediet aka je reklama dolezita. No nic aspon o trapaka menej
 fotka
tomas  21. 4. 2009 12:58
@hajzelodkosti no vlastne mas pravdu



A najviac je na tomto jeho kroku smiesne, ze ON SAM VSADE DAVAL/DAVA REKLAMU na Konopne.sk (stranku jeho ucitela informatiky zo skoly, mozno ma za to jednotku - cize tiez ziskovy dovod). Ako moze chalan, kvoli reklame odist z webu pricom on sam vsade dava reklamu, to mi je fakt smiesne. Ale nech, jeho vec, uz sa k tejto teme nebudem vracat.
 fotka
kyuzo  21. 4. 2009 13:00
Lol , to akoze koly tomu ze je tu par reklam niekto odchadza od toho co ho bavi ?? od priatelov , ktorych tu ma ?? Asi som kar ked tomu nechapem .

ako povedal hajzelodkosti bez reklamy to nejde , nespraval by som sa ako male decko , ale bol vdacny , predsa len financie z reklam pomozu pri dalsom budovani tohoto portalu , ktory som si za par mesiacov neuveritelne oblubil .

Ked tu robi pre nas par ludi toto vsetko , cely tento portal a tak , myslim ze si zasluzia mat z toho nieco aj oni , aj ked si viem predstavit ze zasa nejake krkolomne financie z toho nejdu a zakladom je ze to robia , lebo ich to bavi takze nech si odide kazdy , komu vadia take hluposti je to odveci takto sa zduvat koly tomu , nicomu nepomoze , len sebe uskodi Ozaj to beru niektory , akokeby im zabili matku ... Skuste sa nato pozerat realne
 fotka
tenario  21. 4. 2009 13:42
To by som musel odist zo skoro kazdeho webu na nete. Ludia by mali chapat z vdaka reklamam Birdz a rozne ine weby alebo televizie existuju. Je to sucast interneetu. A zrovna na Birdzi si mylim ze to vobec nie je prehnane.
 fotka
hajzelodkosti  21. 4. 2009 14:34
@tomas jj viem komu patri konopne kamoska chodi na tu istu skolu. A zrejme hej vsak stephan je znamy ritolezec. Chudak chlapec amater Nevadi aspon vidis, ze nie ty najaktivnejsi su ja najvytrvalejsi
 fotka
zyxush  21. 4. 2009 16:14
mne to nejde spustit
10 
 fotka
jurajinko123  21. 4. 2009 18:57
@4 @hajzelodkosti no neviem neviem kto je tu trapny skor ty (bez urazky)



@tomas a ked v rokoch 2000-2005 (mozno) birdz bez reklam prezil
11 
 fotka
tomas  23. 5. 2009 15:04
@jurajinko123 v rokoch 2000-2006 mal Birdz relativne malicku navstevnost a vykazoval stratu iba par tisic korun rocne. Potom vsak zacal rychlejsie rast, a stal sa velkym, uz nestacil ziaden hosting, musel si prenajat vlastne servery, neskor dalsie. V tom case bola strata projektu sestciferne cislo kazdy rok, a ja som si povedal, ze ja ako osoba to uz financovat nechcem.



Ak by v roku 2008 neprisiel investor do BIRDZu, ktory samozrejme ma zaujem predavat reklamu, aby projekt nebol stratovy, dnes by ziaden Birdz neexistoval, a ty by si Stephana nikdy nespoznal.... Alebo mozno hej, ale urcite nie cez Birdz. Ktory by dnes na 100% neexistoval.
Napíš svoj komentár