Na tento rok som vymyslela systém výletov, pri ktorom losujeme z krabičky. Aj keď nám to dlho nevydržalo, tento výlet bol ešte v tomto štýle. 




Ráno som prišla po baby a vylosovali Šútovský vodopád. Nikdy predtým som tam nebola, tak som sa aj celkom potešila. Pri vodopáde je veľké platené parkovisko, ktoré takto ráno ešte bolo celkom voľné a tak sme zaparkovali na prvý šup. 

Cesta bola príjemná a prevažne sme šli samé až kým sa jedna zo skupinky nenahnevala a neodbehla nás. Napriek tomu sme výlet prešli s radosťou. Príroda navôkol bola krásna a všade vládlo ticho až kým sme nedorazili k ďalším ľudom a potom to už šlo z kopca. 




Deti, ktoré sa nevedeli vpratať do kože, nechceli jesť polievku alebo si nechceli obliecť tričko. Prežili sme tieto umrnčané časy, popozerali vodopád, ktorý naozaj stál za to a vybrali sa naspäť. 




Po ceste sme sa zastavili v predajni suvenírov, kde sme si dali palacinky a kúpili magnetku. Keď sme sa dostavili naspäť na parkovisko už bolo plné. Autá stáli aj okolo cesty. Bola som rada, že sme vyrazili skoro ráno a užili sme si aspoň začiatok v tichu.  

 Denník
Komentuj
 fotka
tequila  31. 7. 2021 23:55
preco sa nahnevala?
 fotka
genenica  24. 8. 2021 14:51
@tequila to bohuzial do dnesneho dna netusim
Napíš svoj komentár