Nesťe sa mi rozmýšlať nad tým čo píšem,niak. Stačí že posledné dni LEN rozmýšlam,nad všetkým. Nemôžem uveriť tomu že už len 4dni aj s tým dnešným. Veď len prednedávnom som si hovoril že ešte mám dva mesiace. Vzápätí som zapochyboval o všetkom,a myslel som že končím. No nie je tomu tak.
Možno ma dnes zrazí auto,možno sa mi stane vážny úraz. Ale nemal by,vytrpel som si pred tým a vďaka tomu už dosť,toto by som už nechcel. Som zvedavý,strašne.

Vlastne,k tomu rozmýšlaniu ma pridiedla asi hudba. Do mobilu som si dal "nový" playlist,aj so staršími trackmi. Vlastne neviem prečo,a neviem či to bolo dobré. Ku každému tracku sa mi viaže neaká spomienka. Kažsý song mi niečo pripomína,KAŽDÝ!
A tak som začal hodnotiť. Hodnotiť to,čo som prežil doteraz. Čo som zažil.
Silnejšie či emotívnejšie vnímam len posledný asi rok. Tolko sa toho stalo,a hlavne tolko sa toho zmenilo. Celú noc som bol hore a spomínal som,taká nostalgia ma často chytá. Rozmýšlal som,aké to bolo,aké som to vtedy chcel,aké to je teraz,a aké to bude.
Ten posledný rok. To predtým bolo vcelku normálne. Tak som to prežíval,všetko,nad všetkym som rozmýšlal a všetko som vzápätí hodnotil. A tak ma to zmenilo. Presne pred rokom,bol som druhák. Aj teraz tak intenzívne rozmýšlam,tak dobre by sa mi rozprávalo teraz. Ale len ja by som rozprával,chcem poslucháča. Vlastne vy ste teraz moji "poslucháči". Ale vám všetko nenapíšem.

Kurva a presne takto pred rokom! nie! To bolo velmi zlé....
Viac ako pred rokom. Parádné mládí,pre mňa. A len tak si ďalej rozmýšlam.
Vlastne k tomu rozmýšlaniu ma ešte prinútil kamoš. Aj mne bolo jasné že to už nie je aké bolo,a vravel som to už vtedy. No toto leto ešte bolo super. Najsamsuper! Spomínam si na blogy ktoré som vtedy písal. No užíval som si,všetko som si užíval,všetko som robil tak aby mi bolo najlepšie. Vedel som vtedy,že bude taká chvíla aká je práve teraz,že nad tým všetkým budem rozmýšlať. Bola to len zábava,čistá zábava,nič som neriešil. Vlastne nič ako "nič".Hlavne že sú spomienky,nechcel by som na to všetko zabudnúť.

A aha,veď som nenapísal čo som chcel na začiatku predošleho odseku.
Už sa tak nebavíme spolu. Myslel som si že sa zmenil on,ale ja som sa zmenil,my sme sa zmenili. Hlavne ja teda. No dobre konkrétne,zavolal som ho von z triedy,že šak poj von ne. A len ticho,a hmhmhmh. Nemali sme si čo povedať,nezaujímali nás už tie veci ako niekedy,nevedeli sme sa tak baviť. Čo je s tebou čo čo čo? Nič níč...
Radšej jebať na to,nebudeme to znásilnovať,rovnaké to už nikdy nebude. Už rozmýšlame o iných veciach. Nie o tom,kde si kupiť najznačkovejšie handry,a riešiť kto má čo na sebe,vysmievať sa a kritizovať,robiť zlobu... Nevadí,trebalo!
ON mi normálne povedal do očí že strašne som sa zmenil,že som celý iný.
Zamrzol som. A fakt!
Nezaujíma ma kto ide kedy s kým piť. Nezaujíma ma kto s kým chodí a kto koho chce,nezaujíma ma čo budem robiť cez víkend,kedy si kupim najnovšie handry,a hlavne,už si nedokážem len tak "repovať" texty. Tri albumy som vedel naspämať,každé slovo. Často sme sa ani nerozprávali,len sme si vraveli texty. Všade boli len texty,komunikovali sme ich textami.
Už nás to nezaujíma,cítil by som sa ako magor keby som to zase robil.

Dospel som. To je tá zmena,že som dospel,a pozerám sa vpred. Vtedy ma zaujímala len prítomnosť. Všetky tie udalosti ma zmenili,a preto je všetko iné.
Ako fakt dopiče,strašne som sa zmenil.
Veď nemôžem byť stále rovnaký. Ale myslím že sa aj oni zmenili. Ale až tak nie.

Obklopený mojimi väčšinnou 16r. spolužiakmi... kokoti. Normálne deti,polovicu by som dal na pieskovisko druhú polovicu do ústavu.
Dvaja sme tam,dvaja. Darmo mi vraví že má rovnaký názor ako ja,keď ja mám na neho rovnaký názor ako na ostatných. Proste decko,fajn možno nie až tak ako ostatní.

Ich starosti,a starosti dnešných deciek,smutné. Ba niekedy ma to skôr irituje. Asi každý si tým prejde,ale u väčšiny to aspoň pominie. No nie u všetkých,jebnutý od nevidím do nevidím. Smejem sa na tom ako sa zaujímajú o ostatných,tí pozersky "mampičisti" ktorí maju všetko piči a zároveň sa do všetkého jebú. Smejem sa na ich bezcielnych životoch.

A zas kecám o iných,keď som chcel o sebe. Ale to bolo asi len na porovnanie.
Už by som mal ísť...


Povedzme,že toto bolo o minulosti,a večer ak sa mi bude chcieť napíšem o pritomnosti a buducnosti. Aj keď som sem napísal len zlomok toho čo som chcel.

Hneď to začnem písať sem... Ale nie! Lebo hneď dojdu mraky a budem mať po slniečku.


Birdz Blogy sú skvelý poznámkovač.

 Blog
Komentuj
 fotka
omnia  28. 12. 2010 19:31
oo najs
Napíš svoj komentár