Tak,dnesny den sa zacal "perfektne". Vcera som si na mobile z UK nastavil budik na 9hodin rano,reku privstaneme si. Zobudil som sa v noci o pol tretej a nevedel zaspat + som pocul ruch z chodby,v duchu si frflem co nespia. Zaroven sa mi nedalo zaspat,tak ako tak zaspavam,a po par hodinach vstavam a citim sa uplne prespaty a rozbity od spanku,pozeram na mobil 8:55. Pozeram na hodinky(naramkove) ukazuju 15:00 . BLIK!!!! Na mobile som mal anglicky cas -.-
Rychlo sa obliect a vypadnut,este dufat ze nebudem musiet platit za dalsi den v hosteli.

Utekam na busovu stanicu,na mapke si vydumam kam to asi vezmem,kazdopadne na plaz mimo mesta. Kedze autobus ma ist kazdych 10minut,po polhodine sa pytam preco nejde,dozvedam sa ze autobus s cislom na ktory cakam ma "stanicu" o ulicu dalej.
Pocas cesty si ku mne prisada starsia dama,ktora sa somnou aj dala do reci a pokecali sme po ceste,kucharka v skole ktora ma uz tiez co to precestovane,zaroven sa spytala preco si niekde nenajdem nejaku pracu aspon na part-time. Uvidime,mozno.

Vystupujem na mieste ktore sa mi pozdava,smerujem neviem kam. O par ulic ma zastavuje mladik ktory sa pyta ci nehladam ubytko...ukazujem mu palec hore a smerujem za nim. Prva cista izba,za 40RM(drahe), ale beriem,neskor aj net za 5RM,skladam veci a utekam na plaz,ktoru mam asi 30metrov od vchodu.

Konecne... more,piesok,kokosove palmy,a v blizkosti male ostrovceky. Krasa. Len skoda ze nesvieti slnko. Po mensej prechadzke sa vraciam, kde tu vidim aj napis "western food" kedze su tu hotely,ceny ma ale nepotesili tak volim grilovanu kukuricu na ulici za 3RM. Fajnotka,dam si aj zajtra na ranajky...

Musim prehodnotit financnu situaciu a viac veci k tomu,aby to bolo take ake som si vymyslel....

Toto je cely dnesny den,kedze som vstal az poobede a hodinu cestoval,a dobry net som vyuzil na skajpovanie s mamou. Takze zajtra vstavam o osmej uz za spravneho casu,idem sa okupat do 30°C mora a idem dalej okolo ostrova,a tesim sa na to ze si kupim chleba!

 Blog
Komentuj
 fotka
kokosovyorech  28. 2. 2012 19:50
prespať celý den je pre mna najhoršia nočná mora, asi by som sa položila
Napíš svoj komentár