25.4.2012

Tak vstavame o pol deviatej a o desiatej ideme do mesta,teda Edwin rovno do skoly. A tak sa ale pomotam okolo Twin Towers este a snazim sa nieco najst podla mapky,no v podstate len idem kam ma chodnik vedie. Obed za dvojnasobnu cenu bol najlacnejsi,kedze som v centre KL. Nenachodil som sa malo,ale v podstate som nasiel vsetko co som chcel. O osmej je CS stretko, casu este habadej a uz fakt nemam kam ist,tak sa len prejdem okolo po ulickach a v restike uz vidim znameho chalana. Toto je iny styl stretka nez v KK,predsalen v Sabahu nas nie je vela. Tu asi aj 50ludi,cize som sa bavil len s tymi co sedeli okolo.

Edwin uz mal koncit ale sa mu to nejak predlzilo, a beztak tu este sedime cize nevadi. Vcera volal Shane ci tu bude,ale nepovedal jej ze tam budem aj ja. Vosla a zozadu okolo mna presla a vobec si ma nevsimla...zacal som sa smiat kedy si ma vsimne Taaaak sme pokecali a tak,ona je este viac blazniva ako bola. A uz prisiel aj Edwin,tak sa pomaly presunieme do baru,teda do dvoch lebo nejak sme rozdeleni. Vlastne ako pozeram vacsinnu z tych ludi tvoria domaci co hostuju a len par cudzincov. Este do jedenastej sedime v bare a potom svihame na posledne metro. A tak,doma,checkin na let,a spat.


26.4.2012

Budik,chvilka na nete a o desiatej ideme na metro s tym ze pojdeme na hlavnu stanicu,na obed a pojdem na bus na letisko. No v metre Edwinovi niekto volal a vravel ze o jedenastej musi dakam ist,tak ho mam pockat na stanici a ak by uz neprisiel tak mi napise do jedenastej. Aj mi o jedenastej napisal ze nemoze lebo ma daco v skole a nepustia ho ku skuskam... tak idem hned na bus na letisku,kedze v KL je letisko velke tak tam ten cas preckam asi lepsie ako na stanici v meste.

No,do odletu mam ale dobrych 7hodin. Cize tak ako aj minule,presedim v McDonalde.

Je 18:43 a sedim par metrov od nasho Airbus A380 o 10minut nastupujeme.
Tak veru,v tom lietadle ani necitit ze letite,a motory takmer nepocut. Parada. Este aj wifinu tu maju,no len za poplatok,cize nic.

27.4.2012

V noci pristávame v dubaji,a mám 4hodiny k ničnerobeniu. Aj by som si pospal,ale mam strach ze prespim svoj let,tak sa prechadzam aby som nezaspal. A len tak z minuty na minutu som zacal smrkat a kychat,a je mi zima. O daku hodinu uz citim ze som chory. Super...
Konecne nastupujeme a ja uz citim ze odpadam od unavy + kycham ako blazon. Len som sa posadil a o minutu som uz spal ako zabity. Vstal som pri odlietani a zistil som ze hodinu meskame. Zobudil som sa asi 2-3hodiny pred pristavanim,dost zivy a celkom vyspaty,ale chory.

Hmm,mali sme pristavat o siedmej,autobus mi ide o pol desiatej,dufam ze stiham. Na obrazovke sa mihne lokalny cas tak si nastavujem hodinky,a vychadza mi ze stihnut ten bus nemam sancu. Co je mega velky problem. Par minut pred pristavanim NASTASTIE zistujem ze to bol lokalny cas ktory bol prave pod nami,a v Anglicku je o hodinu menej. Cize mam daku hodinu a pol,tak to asi stiham. Na letisku v Heathrowe bolo pri pasovych kontrolach,odhadom,podla mna sa pocet tych ludi blizil k tisicke. Velka hala totalne natrieskana a este na chodbe postavali. Som uplne chory,citim horucku,nenormalne smrkam a kycham. Po vystavani radu bezim po batozinu ktoru som mal prave na pase,a rychlo sa prebalujem a prezliekam,som uplne zmrznuty.

Autobus vpohode stiham....a toto uz k Malajzii vlastne ani nepatri Tak som si pockal na let,uplne chory,o dakej siedmej som odletel sedlackym Ryanairom plnym slovakov,ako tak som aj pospal ale bol strasny hluk v lietadle,pozrel som si najhorsieho "letusiaka" akeho som kedy videl,a asi o desiatej pristavame v Bratislave...

A tu výlet končí. Som doma po asi 5mesiacoch,a po 67dňoch v Malajzii. Mám horúčku a som chorý,je mi zle,no som doma. Aj keď nie na dlho.

P.S.: Ešte bude posledný blog,so zhodnotenim,cisielkami,a tak.

 Blog
Komentuj
 fotka
saddath  29. 4. 2012 01:38
a kde ideš teraz?
 fotka
kokosovyorech  29. 4. 2012 08:44
Juhuu @1
 fotka
antifunebracka  5. 10. 2012 17:13
pfuu tak dufam, ze vyzdravies co najskor
Napíš svoj komentár