22.4.2012

Vstavam o pol siedmej. Prsi,spim dalej. Vstanem o siedmej,prsi. O osmej,prsi. Aj po ranajkach stale prsi. Este dobre ze plan ist na vzdialenejsiu plaz som zrusil uz vcera. O asi desiatej sa uz da vyjst,a ono aj fuka vietor. Druhykrat fuka vietor odkedy som tu,a ani od tepla netreb skapat dneska... Tak som sa rano potlacil medzi ludmi na trhoch,presunul sa do obchodaku,a vlastne som isiel len z obchodaku do obchodaku kedze cely den pokvapkavalo a kazdu chvilu to vyzeralo na lejak...


23.4.2012

Po skromnych ranajkach sa idem na chvilku prejst za mesto,kedze som sa rozhodol ze nepojdem ani do dedinky kam som chcel ist. Lenivost. Idem sa presunut rovno do beachousu a pojdem do mesta potom. Napad zrusit vylet do Poringu bol asi dobry,kedze poobede sa spustil poriadny dazd. A zase fuka vietor. Cize kde tu posedavanie a po obchodoch trocha,a za mierneho dazda idem naspat.


24.4.2012

Tak,dnes je ten den. Rano som prebalil batoh,povyhadzoval nepotrebnosti a rozdelil si veci na batozinu a prirucnu. V podstate odvtedy tu len kysnem,poobede vybehnem na obed a na plaz,a asi o piatej mozem ist na letisko... Nemam co pisat,kedze tieto dni som fakt nic nerobil,len tak sa prechadzal po meste,a vecer na net,a tak.
Poobede som zbehol na plaz na obed,este sa po nej naposledy presiel a vychutnal si krasny pohlad... Ostava mi asi polhodinka a idem na letisko.

Samozrejme uplne mini letisko,cize uplna nuda. Zamestnanci AirAsia ktorí zacali vykrikovat "Kuala Lumpur" a akoby nadhanali ludi do lietadla
ma uplne odrovnali... reku tu aj lietadlo odleti len ak bude plne. O pol osmej odlietame a o desiatej som uz v KL,ako prvu vec som kupil listok na bus kedze predavaci boli hned v hale,batozina prisla nastastie medzi prvymi a o dakej jedenastej som uz na hlavnej stanici. Klasicke Kuala Lumpur,taxikari sa o mna isli potrhat a ja som sa na nich len vyskieral. A kupil si listok na taxik(takto sa snazia bojovat proti nelegalnym odrbvacskym taxikom ktori si ceny vymyslaju, na stanici je stanok kde si kupite listok na taxik a cena je normalna podla vzdialenosti,ziadna marza za to ze ste cudzinec),trocha dost drahe ale v KL inu moznost nemam.

A tak som tu,opat u Edwina,a zajtra ma skolu cely den,a vo stvrtok skusky. Cizeeeeee sa asi urcite budem cely den tulat v KL a tak,vo stvrtok na obed uz vyrazim smerom na letisko. A tak.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár