22.3.2012

Tak sa mi podarilo vstat s blbou naladou zo vcerajska,do bezplanoveho dna,ked ma uz naserie aj kvapkajuci kohutik. Nevedno preco,tieto dva dni sa vytacam snad nad vsetkom,najma nad ludskou sprostostou. Uprimne ma nasralo vyzieranie chladnicky napriek tomu ze v kuchyni je 2x vylepene nezer to co nie je tvoje. To som sa uz rozhodol ze som donakupoval,nebudem si minat prachy aby som krmil debilov naokolo,budem kupovat vzdy len to co aj hned pouzijem a ranajkovat budem to co najdem v kuchyni,bez zaujmu o to kto to kupil. Vyhliadka do celeho dna nebola moc optimisticka,nechcelo sa mi s nikym bavit ani nikam ist,mal som chut sa ozrat(v malajzii trocha nerealne,minimalne financne).

Este to dorazilo to,ze sa vratili tí nemci. Sedlaci,buzny,*****************,okej,nenadavam,len su nechutne nesympatickí.
A tak som cely den kysol v obyvacke na nete,a snazil sa ukludnit,a nenasierat sa,a klikol som si na CS(CS-CouchSurfing,nie CounterStrike). Aha,dnes vecer je meet-up v meste. Tak...a snad tam budu fajn ludia,ze sa fajn porozpravam a bude mi fajn. Napad ze by som to do zapadu slnka stihol do mesta bol blby kedze ta cesta odtialto je snad kazdym dnom dlhsia. O krutu vyse hodinu peskovania konecne prichadzam do baru kde sedi 5ludi pri stole,dvaja rusi,dvaja domaci a jedna vietnamka. Po chvilke prichadzaju dalsi,pripajame dalsi stol,a hned aj treti kedze je nas uz asi 15. A hej ze mi aj hned bolo lepsie!

Striedame sa a presadavame,kazdy sa chce bavit s kazdym,v podstate az do konca ostavam v skupinke s vietnamkou a jej hostitelkou,kanadanom ktory priletel pred par hodinami,nemcom,a organizatorom. Hah,ked som im zacal rozpravat ako som sa dostal do Malajzie tak to bolo srandy. Nakoniec sa dohadujeme ze zajtra rano po mna Fiona(domaca,hostuje vietnamku) s kamoskou skoci a pojdeme na nedaleky ostrov tuto,a kade tade do mesta,aj Kanadan(Thie),a vietnamka(neviem ako sa vola,ale je to kus). A tak sa mozem vydat na dlhu cestu domov,za mierneho poprchania. Lenze ked na vas vyse hodiny mierne poprcha...


23.3.2012

Skory budik,kedze bambusove postele vrzgaju a nemci sa vrtia. Cize som mal dost casu na dvojite ranajky za ktore by sa ani Guliver nemusel hanbit. O deviatej idem von,cakat na Fionu. Kedze prisla trocha neskor,prvu lod sme presvihli,a tak sme sa autickovali po meste a isli sme k pristavu pri hoteloch a golf.ihrisku(Sutera Harbour). Hej,mal som trocha obavy kolko ma dnesny vylet vyjde kedze clny su dost drahe a vstupy tiez,cuduj sa svete nevedno preco nikto neplatil nic okrem 10RM za vstup na ostrov,este aj snorchlovaciu supravu sme dostali. Boli sme na ostrove Sapi(piste do googla Pulau Sapi),vlastne som ani netusil ake mame plany,no pri snorchlovacich supravach na stoloch uz bol plan jasny. Este som nikdy v zivote nesnorchloval. (kanadan je potapac s niekolkymi certifikatmi,bol uz vo vacsine krajin na svete,vsade cestuje len za potapanim,ma 29rokov,huba sa mu cely den nezastavi,ale je celkom v pohode).

Poslusne si vsetci nanasame trojnasobnu vrstvu opalovacieho kremu kedze je asi 11hodin,slnko kvalitne pecie. A tak sa natierate,ked sa okolo vas prejde asi jeden a pol metrovy varan komodsky. Uplny flegmatik,na ludi zvyknuty,akoze ani lenochody nie su tak spomalene ako hento zviera,ved sa ledva hybal Silu to musi mat strasnu,kopa svalov,stacilo mi ked som videl ako utekal taky polmetrovy,UTEKAL,proste neni sance uniknut ak sa hentake hovado rozbehne. Okej,podme do mora. Priezracna azurova voda,potapacske kurzy na plaze a par snorchlujucih ludi.

Wow,zaujimavy pocit,ryby vsetkych farieb podomnou,nejake koraly,a proste krasa. Aj ked na potapanie sa to urcite nechyta,no bavilo ma to,podmorsky svet vyzera zaujimavo,aj par metrov od plaze. Plan vysusit si mokre tristvrtaky zrusila obloha ktora sa zatiahla,a tak som cely den stravil v mokrych gatiach. Este kde tu sa na nad pozrie nejaky varan,a ideme spat na cln. Toto bolo super proste,ten pocit ze ste na Borneu a sedite v mega rychlom motorovom clne ktory mieri k superluxusnemu rezortu. Aj ked rezorty mam ****. A tak ideme na obed,s odporucanim na miestne speciality nieco skusam,a bolo to celkom fajn,az na to ze v tom boli vajicka cize pri pomysleni na salmonelozu isli trocha tazko dole krkom. Este skocime na dezert,zas nejaka speci,aj ked toto bolo fakt dobre.

A uz zacina vonku poprchat. Vietnamka chcela vidiet miestny chram a nejake trhy,a tak sme sa autickovali cele poobedie kde tu po meste,aj ked sme vacsinu casu stali v kolone lebo proste mesto. Vsetci unaveni,driemajuci v aute nas rozvozi "domov" a vidime sa zajtra na barbeque na plazi.

Napad ist na CS meet-up bol teda viac nez perfektny,urcite pojdem aj nabuduce,ako inak fajn ludia,a tesim sa na zajtrajsie bbq na plazi. Po dvoch blbych dnoch mi to vratilo pocit ze nie vsetci ludia su kokoti. Inak mame plny dom a nepaci sa mi to,ved je tu moc vela ludi O_o

(sory za strucnost,ale zeru ma komare a utekam do sprchy)

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár