@chalanodjazera lordi by mohli stačiť? ale myslím že akurát ja by som tu ohluchla lebo oni to asi ani počuť nebudú a nemyslím, že by im to vadilo...no nasrať dúfam, že stíchnu už....
ja som mal problem s nejakym faganom, ktory byva pod nami, pretoze si vkuse pustal na plne pecky rytmusa a nejake radiovky..tak som otvoril okno, zakrical mu "stis to ty kokot lebo pridem za tebou dole" a odvtedy mam klud a pusta si to tichsie..
@trdelniiiq mohol by si prísť zakričať aj sem sú to len traja chalani a majú od 14 do 20 asi tuším ehm :/ a tiež majú v oblube rytmusa hlavne po 22:00 :/
Rebelujem ! Vraj sú na toto veľmi dobré bicie, ale zatiaľ musí stačiť gitara a zatiaľ, teda, stačí. Nie som až taký nervák a keď sa občas pristihnem, že mi vyslovene vadia blbosti, tak si to so sebou vnútorne vydiskutujem a niekedy stačí aj to.
@23 a trieskanie na radiator nepomaha a uz vobec nie keby som chcela nieco povedat ich rodicom raz som to skusila a bolo to este horsie a kedze vsetci traja su jak velka ale duta skrina svalov tak nemam moc chut liezt hore za nimi...
@trdelniiiq 24 keby mam nejakeho tak poslem ale policia nespravi nic uz sme volali parkrat a bez vysledku o pol hodku bolo vzdy to iste a to bolo raz o 3 v noci/rano a ze vstavaj o 5 na vlak a potom na skusku ....je to banda tupcov najlepsie by spravili keby sa odstahovali ale o tom mozem len snivat
sranda, podobný problém so susedmi mám aj ja, zatiaľ neviem ako to vyriešim, každpopádne mi to dobre udiera na nervy. keď to neviem vydržať tak si aj nahlas zapičujem, poprípadne sa vyrevem do vankúša, alebo dám do uší sluchátka naplno a snažím sa ich ignorovať.
@nekompatibilna najlepsie je to vzdy cez vikendy ked rodicia nechaju deticky doma a oni si tam zavolaju dalsich 10 ludi vtedy mam fakt chut revat...ako chapem ze vikend vsetko ale zase odtial potial niektori sa potrebuju aj vyspat a ist aj do prace .....zabit takych ludi niekedy fakt ....
@cryingwords presne! im asi nedochádza, že niekto aj musí ráno vstávať, íst do práce, pripravovať sa do školy, aj si oddýchnuť cez víkend a nie počúvať kŕdel násťročných zmrdov all day all night.
ked ma niekto alebo nieco vytoci, musim to zo seba dostat energiou ak sa da, idem si zabehat, na korcule kde skoro asfalt zoderiem od jedu, ak prsi si zacvicim poriadne doma, no naposledy sa mi veeelmi osvedcilo pilenie dreva normalne si zober poleno, pilku a pil cim tupsa pila tym lepsie, lebo sa viac narobis
Nádych a výdych . Ak ti tak znepríjemňujú tým hlukom, kúp si nejaký parádny veľký reprák, a pusti hudbu tak, aby sa im zem triasla pod nohami. Klin sa klinom vybíja. Prípadne môžeš zohnať merač decibelov a žalovať ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale inak ak má niekto nervy a poriadne sa fyzicky zničí tak ich nemá aspň čo som si ja všimol
teraz to riešim väčšinou hudbou/denníkom.
žujem žuvačky,
Nadávam,
Zvýšená hlasitosť hlasu.