Boli ste niekedy zamilovany do učiteľky alebo učiteľa? Ja zbožnujem našu triednu, ma 25 rokov ale vyzera na 18a a furt s nami sranduje. cele prazdiny som ju nevidel a fest mi chyba. zažili ste niekedy take dačo? ako ste to riešili?
občas ráno, keď idem zo školy, tak stretnem, jak ide oproti mne jedna celkom dosť kočka tmavovlasá. samozrejme, vždy kukám jak pes na žrádlo a potom mi povedal kamarát, že však to je profka od nich zo školy (tú školu mám hneď za domom )
jasné, že hej... a nie že bola ja som... bože milujem pána profesora Fázika... ach Brankoooooo...... kto chodí na OA TT... vie o kom hovorím... bože ... tie študentské lásky..
Niežeby som bola nejak veľmi zamilovaná v pravom slova zmysle...ale náš hudobkár, jaj.Hrozne vtipný chlapík, výborný gitarista so sympatickými názormi, podmanivým hlasom a nezabudnuteľnými hláškami...mňam
Ja platonicky milujem bývalého učiteľa slovenčiny, ktorý bol v druhom polroku deviatky aj mojím triednym . Je veľmi inteligentný, vzdelaný, príjemný muž . Na gyme mi za ním bude smutno a ani som sa s ním nerozlúčila, čo ma hrozne štve ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
poznam z videnia niektore...