Menia sa Košice správnym smerom? A podľa Vás, čo by ste zmenili keby ste boli Vy primátorom, alebo hlavným architektom mesta Košice? A čo ešte chýba Košiciam?
ja mam rada košice, je to veľké tak akurát, môžem tu robiť akékoľvek hobby chcem (ofc nie som na zimné športy no , stále je kam ísť, ale zároveň je to táka dedinka, že sa poznáme a keď dakoho nepoznám, tak ho pozná niekot, koho poznám... ale stále je aj koho spoznávať. Má podľa mňa dosť výhod, ja robím v IT a dá sa tu nájsť ľahko práca, všade je človekd o 45 minút ešte aj keby tá doprava bola hrozná (na väčšine miest do 20 a autom do 15)... a páči sa mi množstvo zelene a celkovo je tu fajn atmosféra
a mam rada niektore podniky čo tu mame :3 s hrami a tak a proste to tu už poznám, viem, kde sa dobre najesť, kde čo zoženiem, mám tu kontakty a rodinu keby som niečo potrebovala, takže ja ako človek čo tu źije hodnotím toto miesto ako fajn na dlhodobý život... taktiež sa mi páči kde žijem z hľadiska polohy, lebo je to tu také dedinkové, rodinné domy a les o uličku ďalej takže fakt som spoko s tým kde som xD
Do KE uz len niekedy zavitam, vela sa pomenilo k lepsiemu. Dobre jedlo. Ale stale su to Kosice XDDD Kosicania vedia co myslim XD. A nebyvam v Ziline poslednu dobu tam chodim a paci sa mi ako ako je vyriesene to centrum na kopci a este ze je taka kompaktna stvorcovita nie roztahana v jednim smere ako KE. A gastro tiez dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov