caute neviem o tomto podrobne nic najst moja frajerka ma 13 a ja 16 sme spolu asi rok a jej rodicia to nechcu mozu dat trestne oznamenie ked budem zanou tajne chodit?a pokial by ona nechcela a ja pridem ze sa chcem porozpravat povie nie a pridem znovu to
ako keď ti tá baba povie NIE, tak stále chceš za ňou chodiť? lebo to je už potom obťažovanie, vieš ako. ale pokým jej fyzicky neublížiš, tak ti asi nič nehrozí. ASI.
v podstate môžu...ale kým to naše súdnictvo vybaví tak už bude mať dostatok rokov na to aby o sebe rozhodovala sama a potom jej môžu rodičia h*vno.....takže nech to skúsia
A stavím sa že ju celým srdcom ľúbiš a bezhranične miluješ a chceš s ňou žiť na veky do svojich 84 rokov a raz s ňou budeš mať sex a len s ňou a nikdy s nikým iným. A nechceš už v živote pobozkať žiadne iné dievča a vieš že hneď ako ona skončí základnú pôjde na strednú taka by bola pri tebe a ty pôjdeš na výšku tak aby ste sa videli čo najviac. a... a tak ďalej. však? ...
sak aj vy ste mali v detsvtve vztah a ona ma za par dni 14 ja som mal pred mesiacom 16 a niesom pedofil lebo sme boli kamarati atd a nie kvoli sexu,ved neviem ako to je s obtazovanim ked ju len stretnem a cestou sa jej pytam ked nechce a nezdrzujem ju?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
na spolocnom pc
Idem sa sklbiť do klbka, lebo newiem kam ten pet peje.
rok s 13 ročnou?
v s/m salóne takého domína určite , môžeme vyskúšať .....filip
ale ja uplatky neberiem, pretiahnem ťa aj tak, ale nejakým bičíkom po holej riti ........filip
@zajkousko vidíš a toto je to, čím ma stále odrádzaš ušiačik , ja túžim po nežnom chlapcovi a ty píšeš také drsné veci....