je to niekto taky(je jedno ci baba alebo chlapec)co sa nikdy z nikim nerozisiel ze vzdy ho priatel alaebo priatleka nehala?ja som to take mal v detstve teraz na strednej som mal vaznejsi vztah dlhsie asi dva roky a teraz je rozchod a neviem ci mi takato n
nuž všetko je len od danej osobnosti... ak si vedel už skôr, že si takýto, tak radšej si sa nemal púšťať do žiadnych vzťahov, asi ešte nie si na to zrelý, ale ako sa hovorí, čas všetko vyrieši
pred troma mesiacmi som si tiež myslela, že nebudem schopná myslieť na nikoho iného, ale už sa to zlepšilo a moje myšlienky sú konečne istým spôsobom ,,slobodné''...
och neboj na psychiatriu nepatríš, ono uvidíš.. stane sa ti niečo prevratné po tomto (a keď zistíš čo tak sa budeš radovať , uvidíš ) len to treba teraz proste... prežiť . Aha skús si dať nachvíľu pauzu od všetkého.. veď ak sa dá tak nechodievaj do školy (so súhlasom rodičov! pozri si pár filmov atď...
ja som mal 3 vzťahy a všetky 3 ukončila 2. strana, pričom posledný vzťah trval vyše 2,5 roka... najviac pomôže keď tú osobu znenávidiš... spomínaj na všetko zlé, ako ti ubližovala, na jej zlé vlastnosti... tým pádom sa rýchlo odľúbiš (cca mesiac času) a bude to ok... potom už len spomínaj na krásne chvíle... takto to pomohlo vždy mne... najhoršie sú veru vždy prvé dni, prípadne týždne... no ber to tak, že niečo sa končí, aby sa niečo nové a lepšie mohlo začať!!
da sa prerusit skola ze budem pokracovat kde som skoncil? ale to musim urcite dochodit rocnik a uz prepadam v skole nemam chut ked odpovedam hovorit ani ked neco viem som stoho uplne mimo a myslet viem len na pekne chvile s milovanou a hanbim sa aj povedat kamosom ze je konec ze preto som taky sklesnuty lebo viem ze nikto neni taky ako ja nevidel som nikoho aby robil kvoli vztahu take veci atd
spravil som blbost nevedel som ze to bude taketo ale naraz som bol v tom a spet sa uz nedalo,a bolo to asi najprijemnejsie v zivote mat nekhoo komu verit atd...len oto horsie je to sklamanie na konci
riesis to tu? kamaratov/tky nemas co by ta podrzali? obrat sa na tych ...
okrem toho ser na to, na nu, milion ich beha po svete, napr. tu ich je minimalne cez 50 skvelych,
nezavri sa do seba, nedumaj nad tym, mysli na hobby, chod von, s partou, zuruj, bav sa, sustred na skolu viac, prestanes na to mysliet
o aaa este som zabudol, daj si facku, potom dve, pozviechaj sa, pusti ti Hakuna Matata, zacni cvicit napr., napis nejakemu kamosovi ci kamoske okamzite! zajtra chod von, obzeraj si ine baby
proste Zi! a Zi! a nesed tu...
a bojovy pokrik, nabud sa, podžemuj, usmej, pobuchaj po hrudi, najdi v sebe silu zdvihnut rit a dat si jogurt, neries nic ... zahraj si nejaku strasnu strielacku...
ono je podstatne hlavne, ako sa chovate po rozchode. ta 1. mi dala kopacky a prerusila so mnou vsetky kontakty. s 2. sme to ukoncili spolocne a doteraz sme (s obcasnymi burkami) kamosi a mame sa radi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
lebo ľahšie než vypočuť si dieťa je napchať ho drogami
pred troma mesiacmi som si tiež myslela, že nebudem schopná myslieť na nikoho iného, ale už sa to zlepšilo a moje myšlienky sú konečne istým spôsobom ,,slobodné''...
a z tých rečí si nič nerob
riesis to tu? kamaratov/tky nemas co by ta podrzali? obrat sa na tych ...
okrem toho ser na to, na nu, milion ich beha po svete, napr. tu ich je minimalne cez 50 skvelych,
nezavri sa do seba, nedumaj nad tym, mysli na hobby, chod von, s partou, zuruj, bav sa, sustred na skolu viac, prestanes na to mysliet
o aaa este som zabudol, daj si facku, potom dve, pozviechaj sa, pusti ti Hakuna Matata, zacni cvicit napr., napis nejakemu kamosovi ci kamoske okamzite! zajtra chod von, obzeraj si ine baby
proste Zi! a Zi! a nesed tu...
a bojovy pokrik, nabud sa, podžemuj, usmej, pobuchaj po hrudi, najdi v sebe silu zdvihnut rit a dat si jogurt, neries nic ... zahraj si nejaku strasnu strielacku...
blbosti sa stavaju... hlavu hore a dychaj