zo ZŠ sa stretávam s dosť veľa ľuďmi, keďže sme všetci z jednej dediny (teda aspoň s tými, čo tu stále bývajú)
zo SŠ sa stretávam len s jednou, lebo tá so mnou chodí aj na VŠ, ostatných len keď niekde v meste stretnem... a netúžim ich ani vidieť a nejdem ani na stretávku
ale presnejšie.. základka pár jednotlivcov aj ak bude stretávka ojebať,stredná škola stretávam sa ak niekoho niekde stretnem ale už sa teším na dáku stretávku alebo chatu
s mojimi 3 najlepsimi kamaratmi sa stretavam tak raz za 3-4 mesiace..blbo, ze vsetci sme rozhadzani po celom slovensku/cesku a tazko trafit cas, ked sme vsetci doma ..a okrem nich sa nestretavam s nikym
v den kedy poslednykrat vstupim do skoly si vymazem celu fb skupinu v ktorej ich mam (dufam ze to pojde naraz) a uz v zivote o nich nechcem ani pocut nieto ich este vidiet O___O
ale napriklad s ludmi s ktorymi som chodila 4 roky na gympel osemrocny sa stretavam doteraz. nie s tymi jebnutymi samozrejme ale chodim pit s tymi co su v pohode (akurat v piatok ideme tak sa tak tesim
z gympla máme vždy po Vianociach stretávku spolu aj s triednou, zvykne sa organizovať aj chata, ale tam chodí len pár ľudí vždy. a zo zédešky, no my sme skoro celá trieda aj gymplácka a z ostatnými...minule som sa s jedným spolužiakom stretla po 6tich rokoch, bolo to fajné osvieženie
ked uz o tom hovoris prave som si uvedomila ze odkedy som odisla z byvaleho gymplu (pred 3 rokmi) este som ich nebola pozret v skole...aj ked s asi dvoma troma som isla von,ale aj to tusim len raz,dva krat..
väčšinu spolužiakov zo strednej stretávam denne na chodbách VŠ. tých zo ZŠ (mimo jednej) nestretávam, nechcem stretávať a ak sa náhodou pošťastí, mám pokazený deň
Všetci zo základnej boli so mnou teraz kamaráti, lebo skončili u nás vo firme, ale len na pár mesiacov, zo strednej pár a ostatných nemá potrebu stretávať.
zo žs sa nestretávam s nikým a ani nechcem, zo strednej sa robili stretávky každý druhý mesiac na ktoré som odmietla ísť (lebo stretávka po x rokoch má byť o tom, čo všetko sa za ten čas zmenilo, či je niekto ženatý, či má už rodinu, či má kariéru a keď ich budem stretávať každé dva mesiace tak žiadna zmena to nebude) a z výšky? tam som bola asi len dva mesiace
občas sa s niektorými náhodne stretnem, hlavne an úrade práce ale plánovane asi len s 1-2 babami.. a ešte s jedným spolužiakom, ale to len vďaka kamarátovi nášmu spoločnému..
@n0win0u lenže ja som nemala problém sa stretnúť s niekým kto sa chce stretnúť, stačí sa ozvať či ideme na kávu alebo pivo a keď budem mať čas, tak pôjdem... lenže toto čo sa organizovalo u nás bola trápna faloš, ktorá mi stačí po 10 rokoch a nepotrebujem ju každý mesiac (a áno, vtedy už budem zvedavá, čo sa zmenilo u tých ľuďoch, kým zatiaľ sa im maximálne zmenil účes)... ale vieš ako to je? či skočíme niekde na kávu sa ozvali max 3 osoby, ale posielať pozvánku na event na FB vie každý
spoluziakov zo strednej som nevidela od maturit, ak neratam nejake nahodne stretnutia v meste... spoluziakov zo zakladnej sporadicky stretavam, hlavne tych, s ktorymi sme bili patriu na sidlisku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
zo SŠ sa stretávam len s jednou, lebo tá so mnou chodí aj na VŠ, ostatných len keď niekde v meste stretnem... a netúžim ich ani vidieť a nejdem ani na stretávku
Napríklad včera som bol so štyrmi na pive.
ale napriklad s ludmi s ktorymi som chodila 4 roky na gympel osemrocny sa stretavam doteraz. nie s tymi jebnutymi samozrejme ale chodim pit s tymi co su v pohode (akurat v piatok ideme tak sa tak tesim
ja ich nelubim!
asi urobim to iste...ale tak zase...UPLNE vsetkych? to fakt nikoho tam nemas v pohode?
vôbec netúžim a ani neplánujem
uz sa zmenili nase svety.
A zo strednej ?
Mile rad by som si sadol, niekedy s par jednotlivcami na pive a pokecal.
Ale nejaka masova akcia ma absolutne nelaka
čo sa strednej týka , tak s tými sa isto stretávať v budúcnosti netúžim.