Rozhodla som sa schudnuť, lenže kedžee som človek so slabou vôlou, povedala som si, že ak doo 5. apríla neschudnem sedem kíl, niečo urobím... Niečo čo by som zažiadnu cenu normálne neurobila... Aby som vám pomohla, milujem tanec, čokoládu, pizzu, moje kam
Kúp si nejaké úplne úžasné rifle alebo tričko takej veľkosti,akú chceš dosiahnuť...A keď neschudneš,tak to boli zbytočne vyhodené peniaze...A maj tie rifle (alebo tričko) vyvesené v izbe aby si ich mala stále na očiach...Aby si videla,že keď schudneš,čo môžeš nosiť...Alebo si nájdi frajera aby si chudla kvôli nemu (aj keď si osobne myslim,že keby s tebou začal chodiť teraz,bolo by mu jedno či máš dáke kilečká navyše)...
@lachance to je skvelý napaaaad!!!! no jasneee asi sa neham inšpirovať @angelangelika no to by nebolo take lahke lebooo neviem asi by ma to dostatočne inšpirovalo
Ja tiež tak nejak akože by som nemala jesť sladké a také bludy že chrumky, pukance a tak bo mám vysoký cholesterol akože príznak od liekov, čo berem 4 roky či koľko :/ no ale ja som na tom závislá, ja si to dám nemôžem tak už! odteraz nežerem sladké a slané! motivácia... si zakážem pc a tak nejako
ja by som sa skôr motivovala niečím ak to dokážem, nejakým výletom alebo tak... ja potrebujem tvoj opak pribrať ešte 7 kíl, ale mne to kážu doktori, tak sa snažím a nejak to nejde...
a keď chceš sa vyhrážať sama seba, tak si daj niečo poradiť od kamošiek, tie ťa poznajú...
no ja chudnem tiez moa a pre mna je motivaciou modeling...face na to mam, vysku tiez,len potrebujem vyformovat postavu...nasadila som mozno trochu drasticku dietu,ale som veganka,takze to zvladam...plus k tomu makanie vo fitku,takze snad to pojde...a ked vidim nieco dobre ( veganske ) poviem si "modeling,alebo toto?" ptm je jasne co vyhrava...
drahá, ak chcš schudnúť, tak to musis chciet TY sama a nie aby ti tu niekto nieco vymyslala..poviem ti, hned ze nemas sancu tych 7kilov dat dolu..hned od zaciatku mas na piču pristup...už si sa odpísala
hlavne musis prestat jest cokoladu alebo ju aspon obmedzit lebo cokolada je tukova bomba hlavne ta biela , a mala by si pravidelne pit mineralky a hybat sa samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@angelangelika no to by nebolo take lahke lebooo neviem asi by ma to dostatočne inšpirovalo
a keď chceš sa vyhrážať sama seba, tak si daj niečo poradiť od kamošiek, tie ťa poznajú...
@petika dakujem =D=D
sakra, prečo mi to nechce zobraziť obrázok?