prosím poradte mam17Mala som chalana 2 apolroka pred týźdňom ma nechal mnevadilo že chodí hrávať naharmonike lebomaklamal kôli tomuale povedala sommu nechmidá šancu a budem to akceptovať onnechce povedal že chceživot ako predtým budem mu chýbať a vrátisa?
to preto lebo mi nevošlo viacej znakov tak ešte raz: rposím poradte mam 17 Mala som chalana 2 a pol roka pred týźdňom ma nechal mne vadilo že chodí hrávať na harmonike lebo ma klamal kôli tomu ale povedala sommu nech mi dá šancu a budem to akceptovať on nechce povedal že chce život ako predtým že si bude robiť čo chce a nebude myslieť na to že naňho čaká frajerka .. ale určite v tom hrá jeho mama lebo nás počula ako sa hádame teraz sa mi snaźí vyhýbať aj na FB si ma vyhodil s priatelov a nemam mu ani písať budem mu chýbať a vráti sa?
klamal že ide niekde a bol úplne índe.. povedal,že ideme vonku konečne čakala som a nedvíhal nič potom povedal,že bol hrať preto .. myslíš? keď som bola jeho prvá? a deň predtým bolo všetko dobré
a to čo si myslíš to odomňa nechcel nenutil ma sám povedal, źe on chce jedine každé ráno sa vedľa mňa zobúdzať a držať ma v nárućí..
Aha takže on povedal že niekam ide (dajme tomu s kamošom na kofolu,neviem,kedže si to neupresnila),ale on tam nebol,bol hrať na harmonike? A to je problém? Ved horšie by bolo,keby povedal,že ide hrať na harmonike a bol by v bordeli
neobmedzujem len kebyźe mi normálne povedal, že idem dnes hrať a ták a nie napanovali sme si niečo a pvoedal mi hodinu pred tým že ide niekde hrať .. ako napr. mali sme ist spolu na polncnu krásne vianoce a on źe ide hrať do kostola chcela som len vedieť prečo mi to potom sľúbil proti nič povedal mi že sa naučí hrať našú pesničku a zahrá mi ju ... určite za tým bude jeho matka pretože ona prvá sa do toho začala miešať ... on deń pred tým ako ma nechal hovoril že ma ľúbi a podobne .. na druhy deň zrazu źe ma neľúbi dlhšiu dobu..
@magnet ľudia potrebujem normálnu odpoveď čítala som rôzne články a v ních bolo,že treba počkať tak asi mesiac a že ak je pravý tak sa sám ozve ale neviem či mu začnem chýbať.. (bývali sme spolu každé ráno cestou do školy)
@mimka416 a ty nečítaj články kktiny ,proste opýtaj sa ho narovinu či to myslí vážne alebo nevie čo so sebou a ak ti proste povie že to myslel vážne začni sa odmotávať od neho lebo sa zlomíš ako papek a ostaneš zlomená a rozhádzana ako lego
@zajkousko napisala som celú.. to bolo tak že tam hrá určite niečo jeho mamina lebo sme sa pohadali a ona to poćúvala za dverami ... a vyšla a povedala tak s tbeou nechce byt a obydvaja sme pozerali rozlucili sme sa ako vzdy uz udobreny a napisal mi to az na FB on povedal kamaratovi ze je to len koli tomu ze on nechce aby som niečo akceptovala na silu ale pritom to tak nieje :3
@25 tak jasne ze nie je ale je to dolezita sucast bez ktorej vztah nema buducnost
inak pri tebe sa citim aj o 5 rokov starsi, ked citam co tu riesis.. a furt ta jeho mamka a furt, nevies ho normalne na ulici zastavit a opytat sa? .. a pritom vyzeras celkom inteligentne
@semhamforas pobavilo @Mimka416 nuž dievča mala si byť rada, že naťahuje harmoniku a nie dáku inú ale teraz je to už jedno....počkaj teraz, nebehaj za ním ako stíhačka nedožaduj sa vysvetlení lebo ho len viac presvedčíš o tom, že dobre urobil. Možno ho to po chvíli prejde a sám sa ozve, napíše...ktovie.....len ty už s tým teraz veľa nezmôžeš.....a tiež sa treba zamyslieť nad tým či chceš byť s niekym kto sa po nejakej hlúpej hádke takto zachová.....a nakoniec aj ty zmeníš názor. Aj keď chápem, že v tejto siutácii je to pre teba úplne nepredstaviteľné.
@mimka416 Z tých komentárov čo si písala to podľa mňa vyzerá tak, že proste nie je pripravený na vzťah. Ak má ako ty, okolo 17,a 2 a pol roka ste spolu, to ste spolu začali chodiť prakticky ako deti. Možno si vtedy neuvedomoval, čo je to mať vzťah, plieskali s ním hormóny a bol rád, že môže kamarátom hovoriť že má dievča. V komentári @3 si písala, že povedal, že nechce myslieť na to, že ho niekde čaká frajerka. Zrejme si až teraz poriadne uvedomil, že mať priateľku znamená mať aj určitú zodpovednosť, a on sa podľa všetkého nechce veľmi viazať. Chce si užívať a na nič sa neohliadať, ale to nemôže, keď má vzťah. Vtedy musí okrem seba myslieť aj na niekoho iného. Akože ja nie som odborníčka na vzťahy, len píšem čo si myslím. Aj podľa jeho správania ako si písala v @27 že stále len kričí a nepočúva ťa- podľa mňa proste na to nie je zrelý. Nechaj ho tak. Za pár rokov možno trochu dospeje a potom uvidíš, či to má zmysel. Teraz byť tebou tak sa preňho veľmi netrápim. Nezaťažuj sa zbytočne nefunkčným vzťahom, máš len 17
Tak ti to poviem. Prežívaš to až moc. On je mladý chalan. Ak rozprávaš toľko koľko píšeš a ešte bez prestávok jedno slovo za druhým tak sa mu ani nečudujem. Isto ho z toho šlo jebnúť.
Uprimne vsetko tie kecy okolo "toho praveho" a "niekde tam na mna caka" su len na upokojenie opustenych ludi, nic take neexistuje.
Cize nie, neuvedomi si, ze je ten pravy a podla mna nanho zabudni, pokial je muz takto ovplyvnovany matkinym nazorom, je to naprd. Nic proti maminam, maminy su super ale v istom veku by mali nechat svojich synov vytvorit si vlastny nazor a netlacit im svoje kaleraby.
@demoniqangel veď áno ale moźno keď odínde znovu do roboty na mesiac možno zistí neviem áno je ale to čo sme mi prežili spolu tak ja neviem .. uvidime časom
zhrnme si to
-je muzikant
-ma radsej svoju mamu ako teba
-klame ta, lebo chce byt s harmonikou a nie s tebou
-ma 18 a pocuva mamku, ktora v nom vidi dieta
-ty mu chces dokazovat svoju vinu
-on s tebou nechce travit vsetok volny cas
-pritahuju ta harmonikari
-2 roky pokladas ako dobry dovod sa mu vnutit
-citas navody ako si udrzat vztah
-si obetava, nedoverciva, mas 17 a nedala si mu. Pytam sa preco. Preco laska robi z ludi debilov. Proste ho nechaj, obaja zabehnete do vlastnych zivotov. Alebo ti je lepsie strachovat sa ci nahodou nepretahuje nejaku harmoniku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a to čo si myslíš to odomňa nechcel nenutil ma sám povedal, źe on chce jedine každé ráno sa vedľa mňa zobúdzať a držať ma v nárućí..
ta "pravda dýcha" len z tvojej strany, situácia by sa zrejme zmenila, keby sme počuli aj jeho verziu, no
inak pri tebe sa citim aj o 5 rokov starsi, ked citam co tu riesis.. a furt ta jeho mamka a furt, nevies ho normalne na ulici zastavit a opytat sa? .. a pritom vyzeras celkom inteligentne
@Mimka416 nuž dievča mala si byť rada, že naťahuje harmoniku a nie dáku inú ale teraz je to už jedno....počkaj teraz, nebehaj za ním ako stíhačka nedožaduj sa vysvetlení lebo ho len viac presvedčíš o tom, že dobre urobil. Možno ho to po chvíli prejde a sám sa ozve, napíše...ktovie.....len ty už s tým teraz veľa nezmôžeš.....a tiež sa treba zamyslieť nad tým či chceš byť s niekym kto sa po nejakej hlúpej hádke takto zachová.....a nakoniec aj ty zmeníš názor. Aj keď chápem, že v tejto siutácii je to pre teba úplne nepredstaviteľné.
Cize nie, neuvedomi si, ze je ten pravy a podla mna nanho zabudni, pokial je muz takto ovplyvnovany matkinym nazorom, je to naprd. Nic proti maminam, maminy su super ale v istom veku by mali nechat svojich synov vytvorit si vlastny nazor a netlacit im svoje kaleraby.
-je muzikant
-ma radsej svoju mamu ako teba
-klame ta, lebo chce byt s harmonikou a nie s tebou
-ma 18 a pocuva mamku, ktora v nom vidi dieta
-ty mu chces dokazovat svoju vinu
-on s tebou nechce travit vsetok volny cas
-pritahuju ta harmonikari
-2 roky pokladas ako dobry dovod sa mu vnutit
-citas navody ako si udrzat vztah
-si obetava, nedoverciva, mas 17 a nedala si mu. Pytam sa preco. Preco laska robi z ludi debilov. Proste ho nechaj, obaja zabehnete do vlastnych zivotov. Alebo ti je lepsie strachovat sa ci nahodou nepretahuje nejaku harmoniku?