Zdravim. Neviznam sa v tem tak sa skusim opýtat Vás. Keby chcem úver nato, aby som si kúpil byt, ako to presne funguje ? Je tam aj nejaká dotácia od štátu či nejaká úlava? A v ktorej banke sa oplatí najviac a prečo? pracujem.
@Falanga no neviem, či tu dostaneš odpoveď na otázku ohľadom hypotéky sú hypotéky pre mladých so št. príspevkom, sú hypotéky bez poplatkov... určite nájdeš na googli, ktorá banka čo ponúka, s akými výhodami a podmienkami...
jedina ulava co mi napada je zvyhodnena pozicka pre mladych. Tam budes mat o 3% nizsi urok no nemozes zarabat viac ako dajakych 1200€ mesacne v hrubom. A uver si mozes brat len do urcitej vysky sa mi zda ze do 70 000€ cize nic moc no
plus musis mat odpracovany aspon jeden rok a dosvedcit to danovym priznanim + musis mat urcitu ciastku penazi uz vlastnu - 100 percentnu hypoteku na byvanie ti nedaju po novom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@Falanga no neviem, či tu dostaneš odpoveď na otázku ohľadom hypotéky sú hypotéky pre mladých so št. príspevkom, sú hypotéky bez poplatkov... určite nájdeš na googli, ktorá banka čo ponúka, s akými výhodami a podmienkami...