dve najznamejsie anglicke punkove kapely,kazda uplne ina ale obidve su legendy,ja som zacinal kedysi davno na Pistols ale odkedy som pocul Clash tak az vtedy som poznal co je skutocna hudba
hlavny rozdiel medzi Pistols a Clash je ze Pistols vydali iba jeden album ale boli tak skandalozny ze sa nich doteraz nezabudlo a boli prvy co im treba uznat,Clash vidali 5 albumov,mick jones je jeden z najlepsich punkovych gitaristov a tooper headon bol v tych casoch jeden z naj bubenikov,ako jedina britska punkova kapela prerazili aj v USA a vypredavali tam velke stadiony,to ich ale nakoniec polozilo lebo si uvedomili ze sa stali presne tym co kedysi kritizovali,je obrovska skoda ze joe strummer zomrel lebo som presvedceny ze skor alebo neskor by spravili reunion
@broken stiahni si celu diskografiu ale pre zaciatok odporucam album london calling,odtial je lost in supermarket,sice to neni moc punkovy album ale je povazovany za jeden z top 10 albumov vsetkych cias
@pernik tak ked nieco nepocuvam tak to mam na haku a nevyjadrujem sa k tomu,ak zalozis ty anketu ze ktore tuc tuc je naj tak sa k tomu vyjadrovat nebudem lebo ma to nezajima
Ak si musím vybrať jedno, tak The Clash... Ale obidve kapely sú klasika... Sex Pistols sú však na mňa až moc agresívni a z kvantitatívneho hľadiska majú The Clash viac hitovíc. Ale prvé čo mi napadne ak sa povie punk tak vidím Sex Pistols.
@hellium to vacsina ludi,je to zaujimave ze aj ked vydali len jeden album a existovali necele 3 roky tak sa dokazali navzdy zapisat do historie a doteraz z toho ziju
Ale včera keď som pozerala tých spomínaných 7 rock ages, bola som zhrozená zo Sida, ešte viac než doteraz - to ako sa teraz sklom počas koncertu, eh...
@hellium vraj to bolo tak ze este ked nehral v pistols tak ako divak stal vzadu a zacal skakat aby lepsie videl a pritom narazal do ludi,ti zacali skakat tiez a pogo bolo na svete
@transplantovana mne sa praveze na hodokvase lubili,nemal som od toho ziadne velke ocakavania a teda som nebol sklamany,bol som tam viac menej z nostalgie na casy ked som ich obdivoval,je jasne ze hraju pre prachy a ja im to vobec nezazlievam a od kapely co vydala len jeden album sa vela cakat ani neda
@hetfield mne nejde o to, že tam prišli hrať za veľký balík. na pódiu som čakala punkovú legendu, a nie deduškov, z ktorých išla čistá apatia a ktorí majú rytmiku horšiu než nadrbaní wilderness.
z fleku ti poviem 5 garážových kapiel, na ktorých koncerte sa zabavím desaťtisíckrát viac.
na sex pistols som sa po 20 minútach znudene zdvihla z trávy, namierila si to do stanu a zaspávala som s mptrojkou. to sa proste nedalo, hrozné to bolo.
@transplantovana chapem co myslis ale moj pohlad na nich je ovplyvneny tym ze som na nich zacinal a aj ked poznam x lepsich punkovych kapel tak pistols je proste klasika,vsetky ostatne kapely z tej prvej vlny britskeho punku zacali hrat na zaklade toho ze videli sex pistols a povedali si ze toto je nieco co dokazu zahrat aj oni takze aj ked su to dnes uz stary snoby co hraju furt to iste kedze maju len asi 20 songov tak furt je to klasika ale netvrdim ze som z ich vystupenia bol na vetvy,len nechapem tie negativne kritiky co sa potom vsade pisali,neviem co ludia cakali asi ze vstane sid vicious z mrtvych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
obi dve kapely sú
Pokiaľ sa ti to nepáči tak moje reakcie ignoruj
Ale včera keď som pozerala tých spomínaných 7 rock ages, bola som zhrozená zo Sida, ešte viac než doteraz - to ako sa teraz sklom počas koncertu, eh...
To on? :p No aspoň niečo.
Inak tak vtipne to znie, že -vynašiel pogo
za sex pistols ma to nikdy neťahalo a po ich vystúpení na hodokvase sa mi úplne zhnusili a tuším som si ich ani nepustila odvtedy dobrovoľne.
z fleku ti poviem 5 garážových kapiel, na ktorých koncerte sa zabavím desaťtisíckrát viac.
na sex pistols som sa po 20 minútach znudene zdvihla z trávy, namierila si to do stanu a zaspávala som s mptrojkou. to sa proste nedalo, hrozné to bolo.
a nielen preto, že majú málo hlasov