Dobry vecer prajem, mam 27 a strasne vela som fajcil marihuanu dennodenne, kompeltne som s tym prestal ale uplne som stratil libido, chcem sa infromovat ci uz niekto take nieco zazil, akokeby som bol vyskratovany.Ake su moznosti lieby??
Ta neškodna rastlinka,žiadna droga,ktora ani trochu neškodi človeku,je to vlastne univerzalny superliek. 1. Dym z marihuany je asi 12 až 15 x karcinogejsi ako cigaretovy dym. 2. Pri dlhodobom uživani človeku doslova vyhuli mozog z hlavy-clovek nema nijaku motivaciu, je apaticky.. Nič zmysluplne nerobi,iba niekde posedava cele hodiny..straca zaujem o takmer vsetko(vratane sexu,kamarat moj.). 3. Obzvlašt u psychicky labilnejsich ludi niekolko nasobne zvysuje riziko vzniku aj najtahšich psychickych chorob-maniodepresia,schizofrenia. 4. To že je vstupnou branou k najtvrdsim drogam(pervitin,heroin) nie je ani pravda ani klamstvo,je to individualne ale obrovske mnozstvo fetakov začinalo najskor iba s marihuanou,malokto začina rovno s pervitinom či heroinom
Ano viem ake ma negativne ucinky a ano bol som mlady a hlupy ale snazim sa problem riesit takze by som poprosil o komentar , kfory mi vie skor pomoct ako dostat ma fo vacsej depresie
Každy je strojcom svojho stastia. Tvoja pritomnost je poskladana z tvojich činov a konani v minulosti. Nikto ta urcite nenutil s pistolou pri hlave vela mesiacov,či niekolko rokov denne fajcit cannabis. Ak si si myslel ze to absolutne ani len trochu nezmeni,nenaruši tvoju najma psychiku tak na tu to mas... Clovek sa pouči najlepsie vtedy ked na vlastnej koži a tvrdo pociti dosledky svojho nespravneho,neuvaženeho,naivneho konania. Takže tak ti treba ak chceš urobit niečo spravne a zlepsit si karmu tak chodievaj po petržalke a 12-17 rocnym gangstrom,hulicom rozpravaj o tom ako z travy v 27 rokoch ti nestoji a nemaš vobec chut na sex.
rulez trava ta ne? vyjebane kokocke hlavy. by som vas seckych zhulenych degesov hodil na sibir a by vam hned vykotilo tie posledne zbytky mozgu z hlavy
ale zas jebnute komentare vladnu birdzu jak vzdy teraz je zrazu trava najhorsia droga sveta podla vas lenze asi nechapete ze on pravdepodobne hulil dennodenne neviem kolko rokov v kuse keby si dal raz za cas tak by mu absolutne nic nebolo
David, nie si na tom až tak zle, poniektorí tu nehúlili vôbec a minimálne s tými mozgovými závitmi sú podľa ich vyjadrovania na tom od teba o hodne horšie.
Urcite uz nikdy v zivote nefajcit ani travu ani cigarety, ziadne drogy, ziadny alkohol. Zmenit kamaratov, zacat sportovat, hybat sa, vyuzivat prirodzene moznosti pohybu, zdavo sa stravovat, dodrziavat pitny rezim - voda, bylinkove caje, dzusy, mlieko. Hlavne vsak to cvicenie nezanedbat, kazdy chlap to viac citi po cviceni.
@zajkousko marihuana skodi hlavne na pluca ale rozhodne s tebou nespravi taky bordel ako alkohol. Problem je ze ja to vacsinou kombinujem alkohol, cigarety, red bull a trava idu velmi dobre dokopy a raz za cas k tomu pribudne aj koks.
Trava sposobuje nechut k sexu ale vzdy je to len docasne. Ked sa z toho vyspis lebo vytriezvies mal by si byt nadrzanejsi ako predtym. Aspon u mna to tak funguje. Dalsia vec ak sa ti na trave postavi tak potom vydrzis velmi dlho nakolko trava oddialuje erekciu a ten sex precitis omnoho viac.
@xxar3s
no ja zaplaťpánboh nemmusim riešiť takéto stavy, stoji, nestoji...nesexujem a neberem to, peniaze viem využiť stokrát efektívnejšie.. a stavy dokonalého šťastia dosiahnem aj inými cestami a zadarmo
Tak riešenie je pomerne lacné a jednoduché. Alternatívna liečba pomocou bylín a plodín, ktoré zvyšujú libido. Napr. koreň žen šeň, mletá guarana, čokoláda s vysokým obsahom kakaa, jahody, čučoriedky, citrusové plody, byliny a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
peniaze v riti, zdravie v riti, ja nechápem, keď niekto povie, že to neškodí, nakopal by som každého za to do gulí
ale zas jebnute komentare vladnu birdzu jak vzdy teraz je zrazu trava najhorsia droga sveta podla vas lenze asi nechapete ze on pravdepodobne hulil dennodenne neviem kolko rokov v kuse keby si dal raz za cas tak by mu absolutne nic nebolo
hm, a v čom si lepšia odo mňa...
Nehul.. Dlho... Potom sa pripi a skus to s nejakou cajkou, len tak.. podla mna sa tvoje telo rozpamata
Trava sposobuje nechut k sexu ale vzdy je to len docasne. Ked sa z toho vyspis lebo vytriezvies mal by si byt nadrzanejsi ako predtym. Aspon u mna to tak funguje. Dalsia vec ak sa ti na trave postavi tak potom vydrzis velmi dlho nakolko trava oddialuje erekciu a ten sex precitis omnoho viac.
no ja zaplaťpánboh nemmusim riešiť takéto stavy, stoji, nestoji...nesexujem a neberem to, peniaze viem využiť stokrát efektívnejšie.. a stavy dokonalého šťastia dosiahnem aj inými cestami a zadarmo