bývam v dedine a páčilo by sa mi tu keby že tu je nejaký normálny starosta ktorý by sa staral aj o čistotu a nie len o svoje konto, lebo tu je tolko bordelu ze to az boli a hlavne v lese :/
@thegameend ide aj o to ako na teba mesto vplyva, skratka musis mat z neho pozitivny pocit.. a tesit sa z neho v kazdej malickosti a nim je Trencin a nie Bratislava..
Žilinu Slota vybudoval, že sa masaričke aj japonci klaňali od úžasu jej krásou...........ostatní primátori, hlavne Harman bol kkot na NTú...........filip
ja som na BA ako domorodec zvyknuty, nie vsetko sa mi paci ale globalne ak beriem, obciansku vybavenost, urady a pod tak som spokojny lebo to mam tak povediac pod rukou...
urcite su tu aj negativa v podobe, kriminality a roznych trestnych cinov, ale nakolko zijem na tichej periferii BA tak beriem svoje byvanie vcelku pozitivne...
-nikam sa tu nedá isť a hlavne pre mládež v mojom veku tu nie je miesta
-ano su tu nejaké podniky ale mňa nebaví vždy tam vysedávať,,uvítala by som nejaké tie ihriska ( nie len futbalové).. potom plavareň ( našli tam nejake geotermalne vrty) a nejaký väčší park, kde by som si mohla zrobiť aj piknik a ludia by po mne nečumeli..
- dalej vymeniť ludi neviem či sa dá ale ludia tu ohovarajú, vymýšľaju si, robia zle zavery, o každom všetci všetko vedia...neviem či to je všade och jooj..
ja som spokojna, je pravda ze niekedy akoby tu skapal pes a v posldenom case to ide vsetko dole vodou. ale jednoducho napriek tomu to tu mam rada a bude mi to trosku chybat ked pojdem na vysku
ak sa pytas na moje rodne mesto, tak to mi teda uz v podstate skoro vobec nevyhovuje, nemyslim mesto ako take je pekne ved, male a mame vinice ale akosi...nuda. ale bude to asi tym ze tu travim dost malo casu, a ked sem pridem navstivim akurat tak krcmu, takze potom sa mi zda ze nic ine sa tu robit ani neda..
emmka98765 co mas proti dedinam ? hmm ja som spokojny na dedine .. kazdy tu kazdeho pozna .. je tu klud je tu dobra partia .. az na tie stare tetki co ohovaraju setkych
pokiaľ je takato dedina..ael predstav si žeby si si s jednou veľkou partiou nesadol..čo by si robil keby si sa nemal s kým kamošiť? preto upredňostňujem mestá kde si vždy niekoho nájdeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
uvidime co Brno
urcite su tu aj negativa v podobe, kriminality a roznych trestnych cinov, ale nakolko zijem na tichej periferii BA tak beriem svoje byvanie vcelku pozitivne...
keď počúvam kamarátov, čo sa deje napríklad v prešove.. a keď vidím, ako sa žije v brne.. to je iný vesmír.
celý dnešný deň mám chuť sa sťažovať
nie som spokojná..
-nikam sa tu nedá isť a hlavne pre mládež v mojom veku tu nie je miesta
-ano su tu nejaké podniky ale mňa nebaví vždy tam vysedávať,,uvítala by som nejaké tie ihriska ( nie len futbalové).. potom plavareň ( našli tam nejake geotermalne vrty) a nejaký väčší park, kde by som si mohla zrobiť aj piknik a ludia by po mne nečumeli..
- dalej vymeniť ludi neviem či sa dá ale ludia tu ohovarajú, vymýšľaju si, robia zle zavery, o každom všetci všetko vedia...neviem či to je všade och jooj..
ale zasa neviem či by som šla do mesta ako je New York...
ale v podstate vsade na slovensku mas to iste...
Ale ako dedina je v pohode , ale akonáhle by sa dalo, išla by som do inej kde sú ľudia,kde sa každý deň chodí von,kde sa niečo deje a podobne...
pokiaľ je takato dedina..ael predstav si žeby si si s jednou veľkou partiou nesadol..čo by si robil keby si sa nemal s kým kamošiť? preto upredňostňujem mestá kde si vždy niekoho nájdeš