Takže, v triede sme uzavreli nejakú tú stávku , že zbalím jedného chalana ... no to nieje taký problém až na to ,že veľmi neviem čo mám robiť. Je to môj spolužiak a proste nič nezaberá... skúste poradiť chcem vyhrať ...
@flussica lepšia je baliaca fólia, to najprv uviažeš o spodný okraj (v tomto prípade o nohu), a potom omotávaš stále dokola a sťahuješ čo najpevnejšie, aby to držalo. Nakoniec nalepíš štítok, aby sa vedelo, čo to je a kam sa to má poslať.
Stretni sa s tým spolužiakom a povedz mu, o akú stávku ide. Popros ho nech ti pomôže a nechá sa akože zbaliť. Ty si ušetríš nervy, vyhráš stávku a on sa ušetrí od zbytočného sklamania, ktoré by nastalo, ak by si myslel, že je to balenie "naozaj".
hehe...aj keby si nebola uz zdaleka pica tak sa uz urcite dopocul o istej stavke...v jeho situacii by som stavil na seba, potom ta troska podrazdil, mozno si uzil a odkopol-pretoze to si zasluzis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
...smutné...
baliaci papier, lepiaca páska - a najprv niečím po hlave, aby sa nehýbal
Svetom uznávaným odborník na vzťahy a sexuológiu a urológiu, doktor Mohamed von Úd si myslí, že si piča...
Dakujem, pobavil som sa
A co potom, ked vyhras? Budete spolu nadalej "chodit" ? Alebo to bude az za inu stavku?
2. výraz "veľmi neviem čo mám robiť" ma dostal