Ide o to že mám problém sprchovať sa v spoločných sprchách...Vždy pred spoločným sprchovaním sa mi zmenší penis pretožesa zľaknem že ho budem mať medzi ostatnými malý....a potom je naozaj malý a scvrknutý...no keĎ sa sprchujem doma tak nieje problém.....K
No a čo,aj ja mám problém so spoločnými sprchami,lebo sa strašne musím vždy smiať,tak sa výhýbam spoločným sprchám,stačilo mi raz a nebol to pekný zážitok
@770i Neviem čo ti mám na to povedať akože každý ho máme iného a čo ak ho mák š menšieho myslíš že všetko závisí na dĺžke??? možno pre ženy ale medzi chlapmi som sa s tým nestretol. Neviem ja s tým nemám problém či už v škole alebo keď som na futbalovom turnaji a ani v mojej blízkosti nemá nikto taký problém lenže trocha ťa chápem niekto je čo sa týka intimity trocha hanblivý a ešte ak sa máš sprchovať s ľuďmi s nízkym IQ čo so všetkého si robia srandu ale sú blbý až to bolí. Práve tu je jedna z nich:
@neposlusnaangie a je to trápne a smutné že slečna ktorá má 17 rokov sa príde tu na vyjadriť, celkom od veci a ešte doslova chce dojebať cudze človeka to je výchova.
@stmortiis ty sa sprchuješ s chlapmi či odkiaľ to máš??? Možno poniektorý áno tí čo majú v hlave prázdno a IQ 80 tí si voje ego dvíhajú tým že sú lepšími chlapmi lebo ho majú veľkého je to rovnaké ako u žine tie tiež si myslia že ak mám piču, poriadne kozy a dobre vyzerám tak som majsterka sveta ale v hlave temno a prázdno a nosia ju len na to aby im do krku voda nenapadala keď prší Ale určite sa chlapi nepozerajú jeden druhému na kokoty, no výnimky sú buzeranti ale inak pochybujem aspoň ja som sa s takým nestretol.
@pa3cek Sklamem ťa nesprchujem Nejak sme sa k takejto téme dopracovali s kamarátmi mužského pohlavia, a väčšina z nich priznala, že ano pozerala, druhým chlapom medzi nohy ..a na moju otázku prečo? nevedeli odpovedať, vraj ich tam viedla zvedavosť
@stmortiis Ja ti poviem takto ono to záleží hlavne od veku, lebo viem si predstaviť typy chlapcov na strednej ako si vedia robiť z druhého žarty a tak a človeka sa to dotkne potom sa hanbí ale iné to je už keď je človek dospelý lebo pre neho je to už prirodzené čosi také, čiže asi tak. Aj chlapi na vojne sa sprchujú spoločne a čo je na tom. Mňa to nejak nezaujímalo pri spoločnom sprchovaní, mne sa páčia ženské telá, nie mužské čiže nemám nutkanie sa dívať chlapovi do rozkroku, ale niečo v tom môže byť lebo zažil som takých kamarátov(keď som mal 16 - 18) čo to robili a však keď chcú nech pozerajú a aj by som sa klamal keby som za 6 rokov čo hrám futbal tak nevidel v sprche inému mužovi prirodzenie(to by som musel chodiť do sprchy s uterákom na hlave alebo aby som sa vyslovene díval tak to zase nie) ale veď to je prirodzená vec, aspoň pre mňa keď že ja sa nehanbím, horšie je to s tými čo sa hanbia alebo boja výsmechu aj keď posmievať sa inému človeku to je jedno kôly čomu je trocha pod úroveň čiže dotyčnému sa ani nečudujem že sa hanbí keď možno v minulosti zažil výsmech či urážky tak mu to ubralo na sebavedomiu a teraz má strach a hanbí sa, ln som zvedavý ako sa žien hanbí ak sa už chlapov hanbí.
Ja ti poviem jedno zvedavosť je sviňa Veľa chlapov nikdy nevie odpovedať na otázku prečo je to tak, buď sa hanbia alebo sa boja dať najavo city.
Každý to berie inač. Keď sa po futbale sprchujeme tak niektorí sme v sprche úplne nahí, iní si vtáka zakrývajú rukou a dvaja si nosia so sebou plávky a tak sa sprchujú. Ale myslím si, že chlapi si na vtakov nepozerajú. Samozrejme za tie roky co hram futbal tak nemozem povedť že som nevidel nijakému spoluhracovi jeho vtáka, ale aby som sa tam pozeral každemu to nie. Ja tiež nemám rád keď mi na môjho niekto zíza, ale zase sa nejak neskrývam
Aj keď nesom hanblivý, nemám rád keď nám do šatni, spchy prídu mladší chlapci keď oslavujeme víťazstvo a čumia mi na vtaka vtedy si ho rukou zakrýjem alebo idem k sprche v rohu.
Po zápase sa ideme osprchovať a sa v šatni prezliekame- tak sme tam nahy( až na niektorých hanblivých), ale trocha mi prekážajú mladši chlapci, ktorí hrajú po nás a kým sme tam my ešte v sprchách tak oni tam už sedia.
Ja po zapase idem do sprchy v slipoch a až v sprche si ich vyzleciem a som otočeny tak aby ma nikto spredu nevidel a ani ja nikomu medzi nohy nepozeram. Keď sa osprchujem tak sa utriem a ešte v sprche si oblečiem slipy.
Ja sa proste hanbím- neviem či ho mám malého, mám z toho takú dilemu- akého veľkého vtáka maš ty?(daj tu fotku kde si nahý nech vidime akeho maš vtáka. A na plavarni alebo kupku sa prezliekam tak, že mám na sebe uterák.
Tu fotku ti posielam na mail- je to fotka z plavarne- zo sprchy, a keď ideš na plavaren tak kašli na ostatných a vyzleč sa a osprchuj sa nahý, nič čudné a tom není.
ako mne spolocne sprchy nerobia problem hlavne netreba o tom rozmyslat nijak moc proste fajna tepla sprcha a neh sa pozeraju no a co ze nie som Rozenberg neje to ich vec. hanbil by som sa ked by som mal hmm no holy zalud (dobre ze nie som zid ) preto mam problem v spolocnych WC proste do pisoaru štať je posledna moznost a ked uz sa inak neda tak nic nestahujem a to je humus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja mam pocit, ze sa tam malokto pozera, lebo by si pripadal jak bukvica
@neposlusnaangie a je to trápne a smutné že slečna ktorá má 17 rokov sa príde tu na vyjadriť, celkom od veci a ešte doslova chce dojebať cudze človeka to je výchova.
@stmortiis ty sa sprchuješ s chlapmi či odkiaľ to máš??? Možno poniektorý áno tí čo majú v hlave prázdno a IQ 80 tí si voje ego dvíhajú tým že sú lepšími chlapmi lebo ho majú veľkého je to rovnaké ako u žine tie tiež si myslia že ak mám piču, poriadne kozy a dobre vyzerám tak som majsterka sveta ale v hlave temno a prázdno a nosia ju len na to aby im do krku voda nenapadala keď prší Ale určite sa chlapi nepozerajú jeden druhému na kokoty, no výnimky sú buzeranti ale inak pochybujem aspoň ja som sa s takým nestretol.
Ja ti poviem jedno zvedavosť je sviňa Veľa chlapov nikdy nevie odpovedať na otázku prečo je to tak, buď sa hanbia alebo sa boja dať najavo city.