Neviem ako ostatni,ale ja poznam ludi, ktorym skvrka v bruchu bez dovodnenapr.najedia sa ale skvrka im v bruchu ako orchester..je to travenie alebo hlad..niektori si myslia ze to netreba riesit ale treba..trebalo bydat radu tym ludom..a tak preto som vytv
to si spomínam,že keď bol u mňa kamoš,tak mi tak škvrkalo v bruchu.ja som bola dosť hladná ale nemohla som jesť lebo som mala strašne sucho v krku.bolo to strašne.nikdy nebolo ticho.keď sme mi nič nehovorili tak sa do toho dal môj žalúdok.už mám aspoň skúsenosť do budúcna
Bola som raz na jednej stranke a boli tam rozne diskusiee tieez a jedna tam bola takaa ako ta moja.. a vela ludi sa tam stazovala na to skvrkanie v bruchu.. napriklad jeden chalan sa tam stazoval ze ked je na romantickom tichom mieste s priatelkou tak mu zrazu zasne skvrkat v bruchua je to trapne ale nebol hladni a traveniee hhm..ini zase vraveli nieco ine
ja len ze touto diskusiou by som chcela povedt ze je dost otrava ale skor traps.....ked ludom bezdovodne zacina skvrkat v bruchu....ako je to neprijemne nemozu chodit nikde na tichce miesta lebo ich to chyti a upps..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kurnik sak ked sa si hladna a skvrka tak od hladu ked si najedena tak travi...ty co riesis=D=D=D