Ma niekto chuť/pocit vypadnuť z tohto nefungujuceho systemu, nebyť otrokom spoločnosti a isť niekam preč skutočne žiť bez obmedzovania dnešnej doby? Mam na mysli miesto, kde nepracuješ ako robot aby si bol prospešny pre štat, ale robiš veci pre seba, pre
Môj životný sen je odsťahovať sa niekde blízko lesov, žiť si v dome, pestovať a chovať pre seba, bez techniky a bez všetkých zbytočných vecí. Toľko k tomu.
jasne ze hej.. Celkom často uvažujem nad tým, ake by to bolo keby sme neboli naprogramovaní jak roboti..:/ Fakt je to mega smutné ze sa narodíme, rodicia nas vychovaju.. ,poslu nas do skoly a uz tam musime rozmýšlat co chceme v zivote robit, aby sme sa v buducnosti dobre zamestnali.. A potom ked už sme starí robíme v podstate to isté ako nasi rodicia.. a stale sa to opakuje jak papagaj cele zle..
Asi som moc realista.. ale ved ja to ani takto nechem! mam také obdobie, že ziadna svadba a deti.. ale to možno len teraz..No aj tak sa chcem zobudzat s dobrym pocitom , že môj deň není len nudným stereotypom..
tento system sam o sebe nie je zly, ale riadia ho zli ludia....pozri, keby si siel do prace 6 hodin denne, a do takej, ktora by ta naplnala, videl by si v nej zmysel+mal by si aj dobry pracovny kolektiv+dobry plat, aby si sa mohol vo volnom case naplno venovat svojim konickom, bolo by to fajn....lenze ono teraz fici tvrdy kapitalizmus a konzumna spolocnost = musis makat v robote minimalne 8h, ale bezne su to nadcasy a casto v plnom nasadeni, co je stresovy faktor No.1, vacsinou pozicie uz nie su klasicke, ale ukony sa rozskuskovali, takze ty si len jeden diel skladacky, a vlastne ani nevies co robis a nevidis big picure, takze mas dojem uselessnosti....pracovny kolektiv= musis mat stastie na to, ale dnes fici individualizmus, nie spolupraca - to iba naoko vsetci chcu niekoho, kto vie pracovat v tome=pocuvat rozkazy veduceho,,,,,a este tu mas konzum a bazenie po slave, majetkoch a pod...ked toto nemas, pre spolocnost si nezaujimavy a ona ta vycleni ako nejakeho divneho chudaka, ktory ma malicky dom, male auto 3.rocny mobil, 5 -rocny notas, nevie o com je ordinacia v ruzovej zahrade a na valentina kupil svojej priatelke iba jednu lacnu ruzu? tss proste chora doba+ chora slovenska spolocnost zamerana na uspech, slavu..ja to nazyvam slovenkym celebrity komplexom, kedy sa ludia maju potrebu hrat na slavne osobnosti
ale siel by som do takej krajiny, kde by ludia outsourcovali niektore veci ako stravu, elektroniku, ale robili by nieco klasicke, co by ich viac naplnala
Co ja viem..ja sa teraz citim taka stastna a naplnena..mam okolo seba super ludi, ktori ma vzdy podporia, vela pribuznych s ktorymi si rozumiem, brigadu, skolu a vela spravi to ako sa na vsetko pozerame..zalamovat rukami a stazovat sa ako je tu zle vie kazdy..ale niekedy rozmyslam nad tym co bude po skole..ale clovek si musi uzivat to co ma teraz..ked ma clovek odvahu, chut a napad tak nemusi makat dakde za pasom..len vela ludi drzi hubu a krok a potom sa stazuju ako im je zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hlavu hore, zajtra bude krásny deň
a dufam, ze raz sa mi to tak podari zariadit. chory system.
Asi som moc realista.. ale ved ja to ani takto nechem! mam také obdobie, že ziadna svadba a deti.. ale to možno len teraz..No aj tak sa chcem zobudzat s dobrym pocitom , že môj deň není len nudným stereotypom..
A nekukaj tolko matrix !!!
alebo co !