@andertvpa praveze ja som to tlacil na starej a islo to, len pred tyzdnom zacala prestat tlacit tak som behol do tesca kupit NOVU za 36€ a ta netlaci O NIC LEPSIE OMG ..
leilla, to ma tiez napadlo, ale ona ti spravi vysco? sa ti skresli a potom kvalita estse HORSIA, lebo ked zvacsujes obrazok tak sa ti spixelati proste.. , ake mate typy na programy alebo prosim hovorte nieco :
naskenovane to je v 1200 dpi, najvyssia kvalita, tlaciaren je kupena pred vcerom, ide o to ze ked mi to vytlaci tak mi to vytlaci o nieco mensie a este sa mi to trocha zafarbi do ciernejsiej, nejaky program prosim nema niekto
chod zajtra k lekarke, že si chorý, že napr kašleš, že si mal teplotu 38, teraz máš už len 37...možno ťa necha na marodke doma do konca týždna a ked ti bude dávať ospravedlnenku tak ju poprosíš aby ti dala aj za tie 2 dni, čo si nebol v škole lebo si sa necítil dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@andertvpa praveze ja som to tlacil na starej a islo to, len pred tyzdnom zacala prestat tlacit tak som behol do tesca kupit NOVU za 36€ a ta netlaci O NIC LEPSIE OMG ..
Veď na SŠ tuším platí že "rodič" ti môže ospravedlniť 4 dni ak chýbaš zasebou,ak chýbaš viac ako 4 dni tak vtedy treba od lekára.
Teda aspoň my to tak máme