Mne sa raz sam od seba vypol notebook,podotykam skoro novy...Niekedy proste tym pc riadne zajebava ja som si uz zvykla...Nedavno som zistila ze hudbu si tu uz radsej nepustam,a dobre som urobila,odvtedy mi ide rychlejsie a tak nezamrza
nemyslim si, hmm dakedy sa aj mne toto stalo, a to sa mi aktualizoval system a zrazu jeb reset a to sa ma ani nespytalo.
alebo aj virus. to moze byt vselico.
ktovie aky mas PC aky OS. ked mas problem zajdi do opravy povedz kamosovi ak mas nech sa ti na to pozre. alebo si rovno daj antivirusovy program a zapni si ho a uvidis aky to bdue mat efekt. alebo je to aj tym ako pisal hajzelodkosti
esteze my linuxaci nemame take problemy mi neostava nic ine len sa zasmiat nad tym windowsom... a este aj za win si pytaju peniaze tak toto uz vobec nechapem...
neviem, ale môže sa prehrievať doska, možno to máš moc zaprášené, ale kľudne to môže robiť aj grafika, alebo sa procák moc hreje, veď nech ti s tým niekto pomôže sama si to asi neopravíš
moc malo si opisala svoj problem na to aby som ti povedal co to je...
ale zvacsa vypinanie pc nesposobuje soft ani virus ale chyba HW
ale z tvojho popisu to moze byt prehrievajuci sa komponent (chipset na doske,CPU,vga -gpu alebo pamate aj ked pamate to zvyknu prejavovat artefaktami ale nie vzdy uplne,alebo stary odchadzajuci zdroj resp prislaby) zdroj ma mensiu zivotnost ako ostatne niektore komponenty v pc ,hlavne ked nema dostatocnu rezervu a ide vkuse naplno
no popis presnejsie chybu aj 10timi riadkami takto ti mozem odporucit len oslov kamosa co sa do toho vyzna alebo servis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
alebo aj virus. to moze byt vselico.
ktovie aky mas PC aky OS. ked mas problem zajdi do opravy povedz kamosovi ak mas nech sa ti na to pozre. alebo si rovno daj antivirusovy program a zapni si ho a uvidis aky to bdue mat efekt. alebo je to aj tym ako pisal hajzelodkosti
ale zvacsa vypinanie pc nesposobuje soft ani virus ale chyba HW
ale z tvojho popisu to moze byt prehrievajuci sa komponent (chipset na doske,CPU,vga -gpu alebo pamate aj ked pamate to zvyknu prejavovat artefaktami ale nie vzdy uplne,alebo stary odchadzajuci zdroj resp prislaby) zdroj ma mensiu zivotnost ako ostatne niektore komponenty v pc ,hlavne ked nema dostatocnu rezervu a ide vkuse naplno
no popis presnejsie chybu aj 10timi riadkami takto ti mozem odporucit len oslov kamosa co sa do toho vyzna alebo servis...