Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
Čo ma nasralo
Koľko papiera priemerne skonzumuješ pri jedení krowiek?
Kobra
22.
11.
novembra
2022 17:27
Ďalšie
jeho
témy
»
Možnosti hlasovania (vyber aj viac možností):
Málo, takmer žiadny
Plno, konzumujem ich výhradne s obalom
Všetky tieto Krowky by som najradšej zviazal, zabalil do vreca a hodil do Váhu
Ukladám hlas...
Komentuj
0
0
0
0
0
3 komenty
1
ladydoga
22.
11.
novembra
2022 17:48
Ja len kravky konzumujem
2
luc.ka
22.
11.
novembra
2022 23:04
potrebujem to kilove balenie teraz… dakujem ti
3
dezolat
25.
11.
novembra
2022 16:03
@Ladydoga
Su take, napr v Lidli, ktore maju papier az v krovke a neda sa odstranit iba ked odsupnes kusok z krovky XD.
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Nocovanie u partnera/ky ked ma doma rodicov
2
Lyžovačka v Rumunsku
1
Nocovanie u partnera/ky ked ma doma rodicov
2
Lyžovačka v Rumunsku
Čo ma nasralo riešite aj tu
Pridaj
Čo ma nasralo
A ako splachujete vy?
Iba pred použitím, hrám splachovaciu reťazovku Nesplachujem, každý večer polievam 4 tuje V poslednom čase som prešiel na vegan stravu, je to potrebné Idemel na sucho a do diery, šetrív vodu v krajine Máme strašne múdry záchod, ...
Čo ma nasralo
POMOC! Pisem si s jednou cinankou ALE!
Je to sympaticka mlada 25 rocna baba, lenze zije v krajine kde su prisne sledovane a kontrolovane socialne siete, co medzi nami vytvara barieru a pretoze nemoze si dovolit mi cokolvek napisat. Preto ta komunikacia je neuprimna a nevyvija sa. Co mam...
Čo ma nasralo
Zazili ste neprijemne zazitky na navsteve?
Kamarat robil oslavu doma na ktoru ma pozval, a mal priatelku ktora bola ciganka, ale nebolo to na nej vidiet. A naraz prisla do bytu jej rodina (7 ciganov). Mal som chut vstat a ist ihned do pi..! Trpel som ako zviera,...
Čo ma nasralo
Bytova mafia
Pocul som, ze existuju ludia co sa tym zivia. Pokial niekto zdedi nejaky majetok a je povaho slabsi tak pridu za Vami vydierat Vas a prinutia Vas majetok prepisat na nich. Je to pravda? Bojim sa ze ma to caka ked budem dedit.
Čo ma nasralo
Ako si vybíjate zlosť?
Píšem nenávistné komentáre na internete Idem si zabehať Idem do posilky Idem sa prejsť do prírody Zacvičím si jogu Meditujem Upratujem Púšťam si nahlas pesničky Dám si sprchu Zbijem niekoho Nakričím na niekoho Rozbijem niečo...
Čo ma nasralo
Vypalnici na Slovensku v dnesnej dobe
Normalne sa bojim v buducnosti dedit. Jeden znamy mi hovoril, ze existuju na Slovensku take skupiny ktore sa tym zivia, a idu po dedicstve, hlavne ked sa jedna o slabsich ludi. Normalne za Vami pridu a prinutia Vas prepisat majetok....
Čo ma nasralo
Málo, takmer žiadny Plno, konzumujem ich výhradne s obalom Všetky tieto Krowky by som najradšej zviazal, zabalil do vreca a hodil do Váhu
Čo ma nasralo
4ever alone
všeobecne baby majú toľko možností a príležitostí na chlapov a sa zoznámiť, že si môžu hravo vyberať keď poukazujú pekáč a melóny, tak majú toľko odozvy, že im padne internet to sú také zbytočné kecy, lebo dnes už aj ženská...
Čo ma nasralo
Čo by si robila
Čo by si robila, keby si ťa v autobuse plnom ľudí začal kamerovat na mobil cudzí chlap?
Čo ma nasralo
Aké spolupráce influencerov vám najviac lezú na nervy?
Mne myprotein a tipli :D to vždy preskakujem, hrozne otravne…. A ešte niečo ale neviem si spomenúť :D
Čo ma nasralo
Si za to, aby premnožené medvede chodili do roboty a platili...
áno nie
Čo ma nasralo
Používate vulgárne slová?
Áno, často Občas Zriedka Takmer vôbec Nikdy, len osamote Nikdy, ani osamote
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty