Ahojte,
chcela by som vas velmi pekne poprosit o pomoc. Vcera v noci spachal v Bratislave na intrakoch jeden chalan samovrazdu. Dost ma to zasiahlo a nemozem na to prestat mysliet, preto by som vas chcela poprosit o pomoc -> prvy koment.
Toho chalana som poznala len tak z videnia, kedze byval o internat dalej, ale jeho spoluziacka mi povedala, ze si tu na birdzi pisal blog, ale netusi, ako sa tu volal. Velmi by som si tie blogy chcela precitat a preto by som vas chcela poprosit o pomoc pri hladani jeho nicku. Neda sa tu vyhladavat uzivatelov podla mailov? Ja neviem. Musim ho tu najst.
admin/autor birdzu by si v databaze vedel najst pouzivatela podla emailu. ty ale ako bezny pouzivatel priamy pristup do db nemas a neviem o tom, ze by sa dalo takto vyhladavat ludi..
chalan je prec, skoncil to a citat, co tu zanechal, nikomu nepomoze, nevrati ho to naspat.. neda sa mu to uz okomentovat a presviedcat ho, aby to nerobil
takze sem uz len napisat to vecne otrepane, nechaj ho odpocivat v pokoji, zbytocne sa kvoli tomu trapis
Chces pochopit preco to urobil ? Je naozaj smutne ked niekto skonci so svojim zivotom..zdravo rozmyslajuci clovek nikdy v plnej miere nepochopi..lebo v hlave mu budu vzdy prebiehat ine vychodiska nez je samovrazda
@biankah Poviem ti jedno. Nechaj to tak, poznáš ho len z videnia, teda ho nepoznáš a čítať niečo čo nechal niekto kto sa zabil, ti neurobí dobre. Nerob to.
@biankah ak vieš jeho e-mail, tak ti teoreticky vieme zistiť, či na ten mail má zaregistrované konto (ale mohol tu používať aj iný email), konkrétnu IP alebo zariadenie asi nemáš šancu zistiť, čiže to vieme tipnúť len z emailu.
@hoperpohroma samozrejme viem, ze mas pravdu, ale ono to nie je take jednoduche. Takmer dennodenne som ho stretavala a zrazu toto.
@hagelslag viem, ze vam toho davam hroyne malo, ale netusim ani ci mal fotku, neviem o com pisal a to ako sa vola si nemyslim, ze je vhodne takto zverejnovat. Ano, nedavam vam takmer nic, ja som len dufala a stale dufam, ze sa tu najde niekto, kto by mohol aspon tusit o koho ide.
@obsession ale on mi vobec neprisiel ako nezdravo zmyslajuci clovek. Praveze naopak, vzdy bol mily, s kazdym sa bavil, vlastne nepoznam cloveka, ktory by ho nemal rad. Clovek na ktoreho ked si sa pozrela, tak si vedela, ze ho zivot bavi. Preto by som si chcela precitat tie blogy, lebo jemu sa muselo nieco stat a mozno o tom aj pisal, rada by som to zistila.
@tomas viem jeden jeho mail, kam by som ti ho mohla napisat?
@biankah ja ti nieco prezradim..vacsinou to chodi tak ze aj ked navonok sa zda ze je to stastny clovek a kazdemu rozdava usmevy vo vnutri takym nemusi byt....u niektorich je smiech len kamuflaz ..skoda ho
@hoperpohroma ale ona si to chce možno prečítať aj kvôli niečomu inému a nie ho tým zachrániť.
Mňa by tiež celkom zaujímalo čo mal v hlave niekto krátko pred smrťou, prípadne čo ho pronútilo spraviť to rozhodnutie
@obsession mne sa neda zmierit s tym, ze bol proste stale nestastny a nieco v sebe dusil. Podla mna sa mu naozaj nieco stalo v poslednej dobe a chcem zistit, ci tu o tom nepisal. Ci uz statusy, alebo tie blogy.
Este raz chcem poprosit aj ostatnych, ktori toto citaju. Ak mate nejake tusenie, ze aky nick tu mohol mat, prosim napiste. Mohli ste si vsimnut, ze sem pridaval nejake take statusy, fora alebo blogy. Dakujem
@notme neviem si cez tu stranku otvorit ten archivovany web, ale nevolal sa Stevo. Teda ak to pomoze, bol to 20 rocny chalan, ktory v Bratislave iba studoval a robil, nezil tu. Ale velmi pekne dakujem za snahu.
@biankah povedz kto to je prosím aj mňa to zaujíma a jemu je to teraz už asi jedno aj keď ho prezradíš, a ak nechceš tak aspoň cez správu. A ako si ho našla?
Je mi veľmi ľúto toho chalana, počul som o tom aj ja, ale ak si tu začala rozširovať ty, že som ním ja, tak ti musí dobre drbať. Ten chalan býval tuším na družbe - to ide úplne mimo mňa, mohla si tu napísať aspoň to. Nechápem ako si prišla na môj nick. Vôbec.
@where prepac, ja som ale nikomu nenapisala, ze si to ty. Myslim to vazne, osobne som si ta nasla v uzivateloch a myselal som si, ze si sa to zabil ty, ale nikomu som o tom nenapisala. Naozaj sa velmi ospravedlnujem ak som ti sposobila nejake neprijemnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
chalan je prec, skoncil to a citat, co tu zanechal, nikomu nepomoze, nevrati ho to naspat.. neda sa mu to uz okomentovat a presviedcat ho, aby to nerobil
takze sem uz len napisat to vecne otrepane, nechaj ho odpocivat v pokoji, zbytocne sa kvoli tomu trapis
@hagelslag viem, ze vam toho davam hroyne malo, ale netusim ani ci mal fotku, neviem o com pisal a to ako sa vola si nemyslim, ze je vhodne takto zverejnovat. Ano, nedavam vam takmer nic, ja som len dufala a stale dufam, ze sa tu najde niekto, kto by mohol aspon tusit o koho ide.
@obsession ale on mi vobec neprisiel ako nezdravo zmyslajuci clovek. Praveze naopak, vzdy bol mily, s kazdym sa bavil, vlastne nepoznam cloveka, ktory by ho nemal rad. Clovek na ktoreho ked si sa pozrela, tak si vedela, ze ho zivot bavi. Preto by som si chcela precitat tie blogy, lebo jemu sa muselo nieco stat a mozno o tom aj pisal, rada by som to zistila.
@tomas viem jeden jeho mail, kam by som ti ho mohla napisat?
» birdz.sk/about/kontakty/...
Mňa by tiež celkom zaujímalo čo mal v hlave niekto krátko pred smrťou, prípadne čo ho pronútilo spraviť to rozhodnutie
@tomas dakujem, napisem ho tam
Este raz chcem poprosit aj ostatnych, ktori toto citaju. Ak mate nejake tusenie, ze aky nick tu mohol mat, prosim napiste. Mohli ste si vsimnut, ze sem pridaval nejake take statusy, fora alebo blogy. Dakujem
*